0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gspiropoylos στις Ιανουαρίου 16, 2011, 01:33:37 pmΔεν ισχύει η υπεύθυνη δήλωση για τους αναπληρωτές....Και εγω αυτό ξέρω αλλά είναι παράλογο! Δηλαδή αν κάποιος είναι με πυρετό πρέπει να σηκωθεί να πάει στο ΙΚΑ; Δεν υπάρχει λογική...Στην πράξη νομίζω όμως πως οποιοσδήποτε πάρει τον διευθυντή του και του πει πως είναι άρρωστος δεν θα χρειαστεί να πάει στο ΙΚΑ για να δικαιολογήσει την απουσία του.
Δεν ισχύει η υπεύθυνη δήλωση για τους αναπληρωτές....
ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ.Ο Δ/ΝΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΩ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ. ΙΣΧΥΕΙ?? Η ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗΣ??
Κ τέλος τι γίνεται με την εκπαιδευτική?? ποιά η διαδικασία? πρέπει να το δηλώσουμε κάποιο διάστημα νωρίτερα?
καλησπερα!ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να παρω αδεια.ειμαι αναπληρωτρια και εγκυος και μολις κλεισω τις 10 μερες στο σχολειο,πρεπει να με δει ο γυναικολογος στην αθηνα.στο σχολειο τι να ζητησω,αναρρωτικη και να πω τον πραγματικο λογο που θα φυγω?θα πρεπει να παρουσιασω χαρτι γιατρου μολις ζητησω την αδεια ή μετα?
για την κανονική άδεια παίρνεις για σοβαρούς λόγους (μέχρι 7 μέρες) και στην δίνει ο προιστάμενος μετά από αίτησή σου...
Παράθεση από: renaki στις Φεβρουαρίου 02, 2011, 02:12:07 pmκαλησπερα!ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κανω για να παρω αδεια.ειμαι αναπληρωτρια και εγκυος και μολις κλεισω τις 10 μερες στο σχολειο,πρεπει να με δει ο γυναικολογος στην αθηνα.στο σχολειο τι να ζητησω,αναρρωτικη και να πω τον πραγματικο λογο που θα φυγω?θα πρεπει να παρουσιασω χαρτι γιατρου μολις ζητησω την αδεια ή μετα?Με το χαρτί που θα σου δώσει ο γιατρός σου θα πρέπει να πας σε γιατρό του ΙΚΑ για να πιστοποιήσει, με επίσημο χαρτί την πιθανή ημερομηνία τοκετού βάσει της οποίας θα πάρεις την άδεια που δικαιούσαι, που είναι 8 εβδομάδες πριν και 9 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ.
ok ευχαριστω.
δεν κατάλαβα...θα πας στην Αθήνα για προγεννητικό έλεγχο;...δικαιούμαστε νόμιμη άδεια γι' αυτό τον σκοπό...αν είσαι τόσο προχωρημένη που άμεσα μπαίνεις στην 8ο πρέπει να κάνεις αυτό που λέει η jak13...