0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,στο σχολείο τοποθέτησης θα ζητήσεις την άδεια, θα συμπληρώσεις μια αίτηση και αν είναι θα στην εγκρίνει ο διευθυντής.Στο σχολείο διάθεσης δεν χρειάζεται να κανεις κτ.
Αυτά που αναφέρω αφορούν προσωπική εμπειρία συγκεκριμένα για εκπαιδευτική/επιμορφωτική άδεια αλλά όταν προσπάθησε ο δ/ντης του σχολείου να δει αν μπορεί να την εκδόσει ο ίδιος μέσω του συστήματος (είτε ως εκπαιδευτική είτε ως κανονική) δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.
Κανονικά βγαίνει από το myschool άδεια είτε πδε (πέρυσι) είτε ΕΣΠΑ φέτος. Δεν ισχύει σου λέω κάποια εξαίρεση. Ο νόμος δεν ξεχωρίζει. 1000% όσα λέω
Τι γίνετε όταν ζητάει αναπληρωτής αναρρωτική άδεια έως τρεις μέρες αλλά με χαρτί γιατρού που δεν είναι συμβεβλημένος με το ΙΚΑ;
Τον μήνα που παίρνει κάποιος αναπληρωτής αναρρωτική άδεια θα δει μειωμένο το μισθό του;