0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενική πρωτοβάθμια Θεσσαλονίκη πιστεύετε δε θα δοθούν οργανικές; Η Α ζήτησε 24 και η
@trust ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι διορισμένη είμαι. Απλά 20 χρόνια περιμένω μετάθεση. Ελπίζω λοιπόν....
Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει. Το υπουργειο θα δώσει 353 οργανικές. Τόσες περίπου ζήτησαν και οι διευθύνσεις. Αρα στην ειδικότητά μας θα συσταθούν οργανικές σε όλα τα σχολεία που προτείνουν οι διευθύνσεις;
Για γενική τη Θεσσαλονίκη την ξεχνάς. Για ειδική δε ξέρω πόσοι μόνιμοι υπάρχουν και επίσης δε ξέρουμε πού θα κατανεμηθούν οι 49 νέες. Σύμφωνα με τον Πατρέα, 49 σίγουρα και στη Δευτεροβάθμια που έχουμε 26 κενά, ίσως όλα, ίσως μέρος τους.
Πώς είσαι τόσο σίγουρος για τη Γενική?? Τα οργανικά κενα είναι νέα άρα γιατί να μην έχει Θεσσαλονίκη? Επίσης εισαι σίγουρος ότι θα δοθεί στους μόνιμους δικαίωμα να κάνουν αίτηση μετάθεσης ξανά? Γιατί από όσο γνωρίζω εγώ δικαίωμα μπορεί να δώσουν μόνο σε αυτούς που δε πήραν μετάθεση (όχι σε αυτούς που πήραν κάπου αλλού γιατί δε δωσαν κενά Θεσσαλονίκη). Επίσης η περίοδος των μεταθέσεων τελείωσε όπως και το μεταταξεων.Στην ειδική τώρα όντως στην Αθμια δεν έχει μόνιμους, στη
Γιατί στη Θεσσαλονίκη δεν ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις. Συμφωνώ με trust. Δεν υπάρχει περίπτωση για Θεσσαλονίκη.
Εγώ είμαι Γενική και στις φετινές αιτήσεις νομίζω είμαι 1η στα μόρια για