*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί ΠΕ03 Μαθηματικών 2024!  (Αναγνώστηκε 47083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristosbad

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί ΠΕ03 Μαθηματικών 2024!
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 22, 2024, 04:31:07 pm »
Οι ΠΕ04, οι ΠΕ86, οι ΠΕ80 και άλλες ειδικότητες που κάνουν πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στα ΕΠΑΛ δεν κρατάνε τα σχολεία δηλαδή... Ωραίες απόψεις...
Εχεις φανταστει σχολειο χωρις φιλολογο; Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή ; Δεν υποτιμώ καμιά ειδικότητα(και το έχω αποδείξει στους συναδέλφους σε όλα τα σχολεία τα οποία βρέθηκα και είναι πολλά) Αντίθετα πιστεύω ότι όσο πιο πλουραλιστικό είναι ένα σχολείο τόσο μεγαλώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.... Και οι μουσικοί χρειάζονται και οι θεατρολόγοι ... όλοι βοηθούν τα παιδιά ΜΑΣ να γίνουν καλύτερα και πιο πνευματώδη. Δεν συζητώ για ΠΕ04.ΧΧ ( που είναι πράγματι αδικημένοι με την συγχώνευση των ειδικοτήτων τους), πληροφορικούς , Όσους ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τεχνολογία... κ.λ.π. . Στους επικείμενους διορισμούς ΔΕΝ γινόταν να πέσουν κάτω αυτές οι ειδικότητες(ΠΕ02 και ΠΕ03). Γιατι θα είχαμε το ευτράπελο που αναγκαστήκαν να κάνουν παλιότερα να διδάσκουν στο Γμνάσιο Μαθηματικά όλες οι ειδικότητες πλην των μαθηματικών.... φυσική όποιος του περισσεύουν ώρες και άλλες ηλιθιότητες.... Το τι βολεύει εμάς δεν συμβαδίζει πάντα με την πρόοδο της εκπαίδευσης ...Το ότι δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου φυσικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Το πώς τις ερμηνεύεις με βάσει ταδικά σου συμφέροντα είναι δικό σου πρόβλημα.
Υ.Γ ;όταν στο Γυμνάσιο της κόρης μου ξεκίνησε η χρονιά και δεν είχαν Μαθηματικό για ένα μήνα βάλανε να τους κάνουν διόφοροι (για λίγο) και εκεί φάνηκε η ένδεια του συστήματος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:27:58 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 22, 2024, 04:45:32 pm »
Εχεις φανταστει σχολειο χωρις φιλολογο; Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή ; Δεν υποτιμώ καμιά ειδικότητα(και το έχω αποδείξει στους συναδέλφους σε όλα τα σχολεία τα οποία βρέθηκα και είναι πολλά) Αντίθετα πιστεύω ότι όσο πιο πλουραλιστικό είναι ένα σχολείο τόσο μεγαλώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.... Και οι μουσικοί χρειάζονται και οι θεατρολόγοι ... όλοι βοηθούν τα παιδιά ΜΑΣ να γίνουν καλύτερα και πιο πνευματώδη. Δεν συζητώ για ΠΕ04.ΧΧ ( που είναι πράγματι αδικημένοι με την συγχώνευση των ειδικοτήτων τους), πληροφορικούς , Όσους ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τεχνολογία... κ.λ.π. . Στους επικείμενους διορισμούς ΔΕΝ γινόταν να πέσουν κάτω αυτές οι ειδικότητες(ΠΕ02 και ΠΕ03). Γιατι θα είχαμε το ευτράπελο που αναγκαστήκαν να κάνουν παλιότερα να διδάσκουν στο Γμνάσιο Μαθηματικά όλες οι ειδικότητες πλην των μαθηματικών.... φυσική όποιος του περισσεύουν ώρες και άλλες ηλιθιότητες.... Το τι βολεύει εμάς δεν συμβαδίζει πάντα με την πρόοδο της εκπαίδευσης ...Το ότι δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου φυσικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Το πώς τις ερμηνεύεις με βάσει ταδικά σου συμφέροντα είναι δικό σου πρόβλημα.
Υ.Γ ;όταν στο Γυμνάσιο της κόρης μου ξεκίνησε η χρονιά και δεν είχαν Μαθηματικό για ένα μήνα βάλανε να τους κάνουν διόφοροι (για λίγο) και εκεί φάνηκε η ένδεια του συστήματος.

Συνάδελφε αν ξεκινάς με αυτή την φράση ναι υποτιμάς κάποιες ειδικότητες. Ο μαθηματικός θα ρωτήσει αν εχω φανταστεί σχολείο χωρίς μαθηματικό, ο φυσικός αν έχω φανταστεί χωρίς φυσικό κτλ κτλ κτλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2024, 04:47:11 pm από victor123 »

Αποσυνδεδεμένος ChristosLoizos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 22, 2024, 04:53:11 pm »
Οι Μαθηματικοί λόγω ικανοποίησης των μεταθέσεων θα έχουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές διορισμους και σίγουρα αρκετές και στην Αττική.
Προσωπική άποψη και εμπειρία, μέχρι το 650-700 από τους διορισμούς θα βρίσκεται κάπου στην Αττική (όχι στα νησιά της).

Αποσυνδεδεμένος xristosbad

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 22, 2024, 04:58:16 pm »
Ας μην το υπεραναλύσουμε.Το πως ξεκινάει κάτι και τι λέει, τι εννοεί .... Πολιτικοί έιμαστε; Δεν υποτιμώ καμία ειδικότητα. Μην παραποιείται τις απόψεις μου.
 Και δεν μου άρεσε αυτό με τις πανελλαδικές .... τΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:27:58 »

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 22, 2024, 05:47:41 pm »
Ας μην το υπεραναλύσουμε.Το πως ξεκινάει κάτι και τι λέει, τι εννοεί .... Πολιτικοί έιμαστε; Δεν υποτιμώ καμία ειδικότητα. Μην παραποιείται τις απόψεις μου.
 Και δεν μου άρεσε αυτό με τις πανελλαδικές .... τΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ

Δεν παραποιώ τίποτα. Όποιος και να διαβάσει το μήνυμα αυτό καταλαβαίνει. Να μου πείς οτι δεν είχες αυτή την πρόθεση ναι δεκτό. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος Isfahan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 22, 2024, 05:57:31 pm »
Trust υπάρχει πίνακας με αυτούς που είναι και γενική και κύριο-επικουρικό; Κάπου τον είχα δει. Να δούμε πόσοι θα φύγουν με τους διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος M1F2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 22, 2024, 06:19:07 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2024, 06:44:09 pm από M1F2 »

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 22, 2024, 06:48:00 pm »

Οι φυσικοί είναι αδικημένοι από το κόψιμο των ωρών Φυσικής και στο σύνολο οι ΠΕ04 από τον κόφτη με τα 300 μαθητές και 15 γνωματεύσεις για τις οργανικές στα Τμήματα Ένταξης. Οι ΠΕ04 είναι ξεχωριστοί κλάδοι. Μόνο στη ρύθμιση της υπεραριθμίας αντιμετωπίζονται ενιαία.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2024, 06:50:44 pm από Oliver »

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 22, 2024, 06:49:45 pm »
Δεν παραποιώ τίποτα. Όποιος και να διαβάσει το μήνυμα αυτό καταλαβαίνει. Να μου πείς οτι δεν είχες αυτή την πρόθεση ναι δεκτό. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Και εγώ ομοίως με εσένα victor123.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2024, 06:56:58 pm από Oliver »

Αποσυνδεδεμένος Mathandrea

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 22, 2024, 06:57:29 pm »
Γιατί υπάρχει τόση έντονη αμφιβολία για το αν θα δώσει τα  κενά Αττικής ,Α,

Αποσυνδεδεμένος Oliver

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 22, 2024, 07:00:48 pm »

Και όμως! Οι φιλόλογοι πήραν περίπου όσο και οι προσλήψεις Α φασης ενώ οι μαθηματικοί πάνω από τα κενά Α φάσης!

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 22, 2024, 07:16:31 pm »
Trust υπάρχει πίνακας με αυτούς που είναι και γενική και κύριο-επικουρικό; Κάπου τον είχα δει. Να δούμε πόσοι θα φύγουν με τους διορισμούς.
Ο επικουρικός δε σε νοιάζει, γιατί δε γίνονται διορισμοί από αυτόν. Πλέον είναι όλα τα αρχεία σε ένα φάκελο, ο οποίος αναφέρεται στην υπογραφή μου. Μπαίνετε και ψάχνετε αυτό που θέλετε

Εκκαθαρισμένοι πίνακες:
https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS

Αποσυνδεδεμένος Lucifer

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 22, 2024, 08:03:35 pm »
Γιατί υπάρχει τόση έντονη αμφιβολία για το αν θα δώσει τα  κενά Αττικής ,Α,
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2024, 08:14:51 pm από Lucifer »

Αποσυνδεδεμένος Antoniozz

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 22, 2024, 08:19:24 pm »
Καλησπέρα και απο μένα. Καινούριος στο φόρουμ. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι! Υπάρχει περίπτωση πιστεύετε του χρόνου να είναι πολύ λίγες οι θέσεις για διορισμό μιας και από ότι καταλαβαίνω εμφανιζόμαστε ως προνομοιόυχοι φέτος; Να μη δώσει ας πούμε για διορισμό ούτε τις συνταξιοδοτήσεις;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182676
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)