0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ΠΕ04, οι ΠΕ86, οι ΠΕ80 και άλλες ειδικότητες που κάνουν πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στα ΕΠΑΛ δεν κρατάνε τα σχολεία δηλαδή... Ωραίες απόψεις...
Εχεις φανταστει σχολειο χωρις φιλολογο; Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή ; Δεν υποτιμώ καμιά ειδικότητα(και το έχω αποδείξει στους συναδέλφους σε όλα τα σχολεία τα οποία βρέθηκα και είναι πολλά) Αντίθετα πιστεύω ότι όσο πιο πλουραλιστικό είναι ένα σχολείο τόσο μεγαλώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.... Και οι μουσικοί χρειάζονται και οι θεατρολόγοι ... όλοι βοηθούν τα παιδιά ΜΑΣ να γίνουν καλύτερα και πιο πνευματώδη. Δεν συζητώ για ΠΕ04.ΧΧ ( που είναι πράγματι αδικημένοι με την συγχώνευση των ειδικοτήτων τους), πληροφορικούς , Όσους ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τεχνολογία... κ.λ.π. . Στους επικείμενους διορισμούς ΔΕΝ γινόταν να πέσουν κάτω αυτές οι ειδικότητες(ΠΕ02 και ΠΕ03). Γιατι θα είχαμε το ευτράπελο που αναγκαστήκαν να κάνουν παλιότερα να διδάσκουν στο Γμνάσιο Μαθηματικά όλες οι ειδικότητες πλην των μαθηματικών.... φυσική όποιος του περισσεύουν ώρες και άλλες ηλιθιότητες.... Το τι βολεύει εμάς δεν συμβαδίζει πάντα με την πρόοδο της εκπαίδευσης ...Το ότι δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου φυσικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Το πώς τις ερμηνεύεις με βάσει ταδικά σου συμφέροντα είναι δικό σου πρόβλημα.Υ.Γ ;όταν στο Γυμνάσιο της κόρης μου ξεκίνησε η χρονιά και δεν είχαν Μαθηματικό για ένα μήνα βάλανε να τους κάνουν διόφοροι (για λίγο) και εκεί φάνηκε η ένδεια του συστήματος.
Οι Μαθηματικοί λόγω ικανοποίησης των μεταθέσεων θα έχουν σχεδόν σε όλες τις περιοχές διορισμους και σίγουρα αρκετές και στην Αττική.Προσωπική άποψη και εμπειρία, μέχρι το 650-700 από τους διορισμούς θα βρίσκεται κάπου στην Αττική (όχι στα νησιά της).
Ας μην το υπεραναλύσουμε.Το πως ξεκινάει κάτι και τι λέει, τι εννοεί .... Πολιτικοί έιμαστε; Δεν υποτιμώ καμία ειδικότητα. Μην παραποιείται τις απόψεις μου. Και δεν μου άρεσε αυτό με τις πανελλαδικές .... τΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ
Πάντως η
Δεν παραποιώ τίποτα. Όποιος και να διαβάσει το μήνυμα αυτό καταλαβαίνει. Να μου πείς οτι δεν είχες αυτή την πρόθεση ναι δεκτό. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Trust υπάρχει πίνακας με αυτούς που είναι και γενική και κύριο-επικουρικό; Κάπου τον είχα δει. Να δούμε πόσοι θα φύγουν με τους διορισμούς.
Γιατί υπάρχει τόση έντονη αμφιβολία για το αν θα δώσει τα κενά Αττικής ,Α,