0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ανησυχείς. Όταν είναι να γίνει μια ριζική επικαιροποίηση θα γίνει, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε. Το έχω εξηγήσει πως κάθε χρόνο καταργούνται κανονικά οι οργανικές που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά τμήματα των σχολείων, απλά κάποιες διευθύνσεις είναι πιο γρήγορες στο να το κάνουν αυτό και άλλες πιο αργές. Κάτι όμως μου λέει πως οι πιο αργές θα είναι αυτές που θα βγουν κερδισμένες από αυτό το ξεκαθάρισμα.
Ξέρω σχολείο που τα τελευταία 2 χρόνια έχει 5 και 6 λειτουργικά υπεράριθμους. Πέρσι ΔΕΝ ήταν σε αυτά που συγχωνεύτηκαν, ούτε φέτος. Αμφιβάλλω ότι είναι φαινόμενο των τελευταίων 2 χρόνων μόνο. Μπορείς να μπεις στη Δυτική Θεσσαλονίκη να κοιτάξεις. Έχει δημόσια δίπλα δίπλα οργανικότητα και λειτουργικότητα για όλα τα σχολεία.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. πείτε πως διορίζομαι Αττική πιστεύετε μετά απο δυο χρονια να μπορώ να πάω Αιτωλοακαρνανία ;;
Συγχαρητήρια για την επιλογή! Όμως να πω κ το άλλο.. εγώ είμαι τώρα γύρω στο 1100 στους μόνιμους διορισμούς. Δεν θέλω την Αθήνα αλλά φοβάμαι ότι εκεί θα βρεθώ.. δεν είναι για όλους η πρώτη επιλογή η Αθήνα αλλά δεν έχουμε κ άλλη επιλογή όταν πχ στην Ρόδο που σ ήρθε βολικά συνάδελφε φέτος ίσως δεν έχει κανένα κενό για τους μόνιμους 🥹
Επειδή όπως ανέφερα πριν έχω μπερδευτεί με τα κενά που πιθανό θα δοθούν, δεν μπορώ να απαντήσω.. σίγουρα θέλω στεριά (Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησο) και νησια. Και τέλος Αττική. Εσυ;
Εγώ σε νησί μένω αλλά δυστυχώς δεν έχει κανένα κενό.. επίσης επειδή βρίσκομαι στο 1100 θεωρώ πως οποίο νησι κ να βάλω δεν θα το πιάσω..