0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι έδινε μια βδομάδα. Φέτος 5 μέρες για να τρέξει κι η δευτεροβάθμια μετά (διορισμοί κι αναπληρώσεις).
Σε όλους τις ίδιες μέρες δίνει το ΥΠΑΙΘΑ για τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Δεν δίνει λιγότερες μέρες στους ΠΕ70.
Φαντάζομαι ότι θα τρέξει το σύστημα 16 ή 19 Αυγούστου. Εσείς τι λέτε;;; Τουλάχιστον να ξέρουμε σε ποια περιοχή προσληφθήκαμε ως αναπληρωτές και ας μάθουμε αργότερα το σχολείο που θα παρουσιαστούμε..
Ίσως γίνουν πρώτα οι διορισμοί στη δευτεροβάθμια, ώστε να τρέξουν όλες οι προσλήψεις των αναπληρωτών μαζί, μετά τις 20 Αυγούστου. Αλλά με το συγκεκριμένο υπουργείο, expect the unexpected!
Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει α φάση πε70 στη Λακωνια;
Έχουν βγει τα κενά για αναπληρωτές από κάποιες περιοχές και έχω μια μεγάλη απορία. Γιατί σε περιοχές με παρόμοιο πληθυσμό υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές στα κενά στην παράλληλη (ΠΕ70) ή περιοχές που διαφέρουν πολύ στο πληθυσμό έχουν παρόμοιο αριθμό κενών; Για παράδειγμα ο νομός Ηρακλείου έχει πάνω από 500 κενά, ενώ ο νομός Αχαΐας που είναι λίγο μικρότερος έχει 150 κενά. Ο νομός Λασιθίου με 74.000 κατοίκους έχει 170 κενά ενώ ο νομός Λάρισας που είναι σχεδον τετραπλάσιος του, έχει 150. Γιατί συμβαίνει αυτό;
Καλησπέρα! Για την αναφορά σε μέρη της Κρήτης για τις παράλληλες, από προσωπική εμπειρία έχω να πω, πως υπάρχουν τουλάχιστον 3-5 περιπτώσεις στα σχολεία που ήμουν που δεν τους δόθηκε παράλληλη ενώ έπρεπε.. γενικά δεν είναι τοσες πολλές καθώς υπάρχει κόφτης. Επίσης τόσο στο Ηράκλειο όσο κ στο Λασιθι υπάρχουν αρκετές παράλληλες που έχουν 2-3 παιδιά ενώ η γνωμάτευση τους είναι για 24 ώρες. Η ΚΩΣ δηλαδή με 37.000 πληθυσμό είναι κακό που έχει 102 παράλληλες; @elstam