0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για κάποιους που στις περιοχές δήλωσης τους πήραν πολλούς μόνιμους στην ειδικότητά τους τα πράγματα είναι δυσοίωνα παρόλο που είναι σχετικά ψηλά στον πίνακα. Ελπίζω η α φάση -ή έστω η β - να με διαψεύσει. Στις άδειες των νεοδιόριστων εναπόκεινται οι ελπίδες μας...
Καλησπέρααφού η φάση αναπληρωτών έτρεξε (είμαι β' βαθμια και δεν πήραν καν εκει) γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί το κόκκινο κουμπί; Θα γίνει κάτι; Ή μήπως ενεργοποιηθεί ξανά πριν τρέξει η φάση μας την Παρασκευή;
Καλησπέρα, έχω προσληφθεί ως παράλληλη από τους πίνακες Α της γενικής…Διεκδικώ θέση σε ειδικό σχολείο ή ως πε71 ένταξης ή αυτές οι θέσεις πάνε για αυτούς που είναι στους πίνακες
πχ η Κορινθία πήρε 31 άτομα. Μα πραγματικά παίζει να πάρει πάνω από 10-15 αναπληρωτές μέχρι τη γ φάση; αφού πέρσι σε α-β-γ πήρε σύνολο 39.
Μάλλον το ξέχασαν.
Εγώ τα έλεγα...εκτός και αν υπάρξουν τρομερά κενά.Πχ Χανιά ΠΕ03 διόρισαν 11 άτομα...τα κενά σε γυμνάσια και λύκεια της πόλης μαντέψτε? 11.Το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι στην γενική αν δεν πάρει κάποιος άδεια κτλ μέσα στην πόλη δεν θα έχει αναπληρωτές πάρα μόνο σε τίποτα Κάνδανο κτλ.