0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας που η "μόδα" των ημερών είναι διάφοροι κλάδοι να διεκδικούν περισσότερες ώρες (ή να μην τους μειωθούν οι ήδη υπάρχουσες ώρες) να πω και εγώ τον πόνο μου που αφορά τον κλάδο μου;Είναι δυνατόν να διδάσκεται η ρομποτική στα δημοτικά από τον δάσκαλο;Επίσης είναι δυνατόν να μας έρχονται μαθητές στο Γυμνάσιο και να μην ξέρουν πως ανοίγει ένας υπολογιστής;Ή να νομίζουν ότι ο υπολογιστής είναι η οθόνη;Αφού όλοι ζητάνε, γιατί να μην ζητήσουμε και εμείς το αυτονόητο;-Αύξηση ωρών πληροφορικής στα δημοτικά.-Η ρομποτική να διδάσκεται από τους αρμόδιους για αυτό.Αυτό θα ωφελήσει τον κλάδο, αλλά πάνω απ' όλα τα ίδια τα παιδιά!
Πολύ καλή η λύση σου, όμως χρειάζεται ένα "ηλεκτροσόκ" στον τομέα μας τα επόμενα χρόνια. Πλέον η μία ώρα την εβδομάδα είναι ημίμετρο σε σχέση με το πόσο χρήσιμη είναι η Πληροφορική στη καθημερινότητα κάθε ανθρώπου σήμερα. Φυσικά, δεν αρκεί η αύξηση των ωρών, χρειάζεται ριζική αλλαγή στο περιεχόμενο του μαθήματος σε όλες τις τάξεις, ίσως και δυναμική διαμόρφωση της ύλης κάθε σχολικό έτος (μιλάμε για την πιο ευμετάβλητη/ζωντανή επιστήμη)!Δεν γίνεται να μένουμε στα ίδια βιβλία για πάνω από 5 έτη.Αυτή τη στιγμή βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις διδάσκουμε ύλη του 2005!
Υπάρχει κάποια εκτίμηση για ειδικότητα Π86;
Μακάρι να είναι γύρω στα 185 σύνολο.
Για ΠΕ86 έχουμε και λέμε:106 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ49 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ18 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΣΥΝΟΛΟ: 174(ούτε καλά ούτε άσχημα, είχα προβλέψει 185)Καλή επιτυχία σε όλους!
290 σε εκκαθαρισμένους είναι ένα λογικό νούμερο.
Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι καλό διορισμό σε οσους μπορούν και θέλουν να διοριστούν. Βάσει της εκκαθαρισμένης θέσης μου στον πίνακα, διορίζομαι με μαθηματική ακρίβεια στη Γενική Εκπαίδευση. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω πολύ τον @trust no one και όλους όσοι συνεισφέρουν με τον κόπο τους και τον χρόνο τους για να μας παρέχουν τόσο σημαντικές πληροφορίες. Λόγω σημαντικού οικογενειακού ζητήματος , δυσκολευομαι πολύ να φύγω φετος από τον τόπο μου και μάλλον θα παραμείνω στο καθεστώς της αναπλήρωσης και αυτή τη χρονιά (ήδη αρκετά χρόνια με μπόλικη πατριδογνωσία στο παρελθόν). Αληθεύουν άραγε οσα λέγονται για συνέχιση των διορισμών και του χρόνου χωρίς αλλαγές στο σύστημα των διορισμών και από τους ίδιους πίνακες (στην γενική εκπαίδευση); Ξέρω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του , όμως σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι και ειδικά όταν υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες είναι παρηγορο να ξέρει κανείς ότι θα έχει κι άλλη ευκαιρία.