*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613619 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2422 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:17:25 pm »
Αν ανατρέξεις σε απαντήσεις λίγο πιο πάνω σε ανάλογους προβληματισμούς, θα το δεις και μόνος/η σου.
Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν διοριστήκαμε εμείς μας το είπαν ένα 6μηνο πριν, με προσωπικό τηλεφώνημα. Σοβαρευτείτε.

Υ.γ. Επειδή υπήρξε υπόνοια, ούτε κατά διάνοια δεν είμαι υπέρ της κυβέρνησης. Αλλά θα μου πεις θα πρέπει να με διαβάζεις για να το ξέρεις αυτό κι όχι να με κρίνεις επειδή δε σου χαϊδεύω τα αυτιά.

Α btw είμαι τόσο αναίσθητος στην αγωνία σας, που κάθομαι καλοκαιριάτικα και φτιάχνω ό,τι πίνακα μπορώ να σκεφτώ, για να νιώσετε μια κάποια μεγαλύτερη σιγουριά. Αλλά πού να σας κόψει να το σκεφτείτε αυτό. Δεν πειράζει. Σας έχουμε μάθει πλέον. Πάμε παρακάτω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2423 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:38:11 pm »
Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν διοριστήκαμε εμείς μας το είπαν ένα 6μηνο πριν, με προσωπικό τηλεφώνημα. Σοβαρευτείτε.

Υ.γ. Επειδή υπήρξε υπόνοια, ούτε κατά διάνοια δεν είμαι υπέρ της κυβέρνησης. Αλλά θα μου πεις θα πρέπει να με διαβάζεις για να το ξέρεις αυτό κι όχι να με κρίνεις επειδή δε σου χαϊδεύω τα αυτιά.

Α btw είμαι τόσο αναίσθητος στην αγωνία σας, που κάθομαι καλοκαιριάτικα και φτιάχνω ό,τι πίνακα μπορώ να σκεφτώ, για να νιώσετε μια κάποια μεγαλύτερη σιγουριά. Αλλά πού να σας κόψει να το σκεφτείτε αυτό. Δεν πειράζει. Σας έχουμε μάθει πλέον. Πάμε παρακάτω.

Νομίζω πως το έχεις πάρει κάπως προσωπικά το όλο θέμα. Δεν φαίνεται κάποιος να σε κατηγορεί. Κάθε χρόνο πάντα κάτι θα γίνεται και κάποιοι θα νιώθουν αδικημένοι. Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος ο λόγος για τόση επιθετικότητα από πολλούς σήμερα εδώ μέσα. Θελω να πιστεύω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες, επικρατεί μια ( μεγαλύτερη) νευρικότητα. Peace please!

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2424 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:40:40 pm »

Δεν υπονόησα κάπου ότι είσαι της κυβέρνησης ή ότι το έμαθες ένα 6μηνο πριν. Αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην απάντησή σου στον ακάκιο που ενώ παρουσίαζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω του status quo του Υπουργείου, η δική σου ερμηνεία ήταν ...προεργασία και ατομική ευθύνη από τους εκπαιδευτικούς.

Όσο για το τελευταίο που λες, οπαδός του μηδενισμού δεν υπήρξα, ούτε θα υπάρξω ποτέ. Επειδή τυχαίνει να διαφωνούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τον κόπο σου και το έργο σου με τους πίνακες. Και εκτός αυτού, όχι μόνο αυτό σε εμένα, αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ έχω δει ότι έχεις απαντήσει σε ερωτήματα αναλυτικότατα και με σαφήνεια σε απορίες που είχαν. Δεν θα τα εκμηδένιζα αυτά μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε.

Ιδιαιτέρως για αυτόν τον λόγο, επειδή βλέπω πόσο ασχολείσαι, θα περίμενα να συμμερίζεσαι τις απόψεις όλων όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τα χρονοδιαγράμματα και το γενικότερο πλάνο του Υπουργείου. Και δεν πρόκειται για χάιδεμα αυτιών, κατά την γνώμη μου, όταν ζούμε σε ένα κράτος που δυστυχώς τα κακώς κείμενα είναι πολύ περισσότερα από τις ορθά δομημένες πρακτικές. Ούτε βρίσκω παράλογο να ζητάμε όλες αυτές οι διαδικασίες να γίνονται λίγο νωρίτερα ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2425 στις: Ιουλίου 31, 2025, 07:46:10 pm »
Σε κάθε περίπτωση, επειδή σε κάποιες απαντήσεις μου ήμουν κάπως απότομη, ζητώ συγγνώμη και προσωπικά σε εσένα, αλλά και σε όποιον άλλον/η μπορεί να ενοχλήθηκε από το ύφος μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:08 »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2426 στις: Ιουλίου 31, 2025, 08:29:25 pm »
Δεν υπονόησα κάπου ότι είσαι της κυβέρνησης ή ότι το έμαθες ένα 6μηνο πριν. Αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην απάντησή σου στον ακάκιο που ενώ παρουσίαζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω του status quo του Υπουργείου, η δική σου ερμηνεία ήταν ...προεργασία και ατομική ευθύνη από τους εκπαιδευτικούς.

Όσο για το τελευταίο που λες, οπαδός του μηδενισμού δεν υπήρξα, ούτε θα υπάρξω ποτέ. Επειδή τυχαίνει να διαφωνούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τον κόπο σου και το έργο σου με τους πίνακες. Και εκτός αυτού, όχι μόνο αυτό σε εμένα, αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ έχω δει ότι έχεις απαντήσει σε ερωτήματα αναλυτικότατα και με σαφήνεια σε απορίες που είχαν. Δεν θα τα εκμηδένιζα αυτά μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε.

Ιδιαιτέρως για αυτόν τον λόγο, επειδή βλέπω πόσο ασχολείσαι, θα περίμενα να συμμερίζεσαι τις απόψεις όλων όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τα χρονοδιαγράμματα και το γενικότερο πλάνο του Υπουργείου. Και δεν πρόκειται για χάιδεμα αυτιών, κατά την γνώμη μου, όταν ζούμε σε ένα κράτος που δυστυχώς τα κακώς κείμενα είναι πολύ περισσότερα από τις ορθά δομημένες πρακτικές. Ούτε βρίσκω παράλογο να ζητάμε όλες αυτές οι διαδικασίες να γίνονται λίγο νωρίτερα ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.
Δεν το υπενόησες εσύ. Και δεν είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Είναι προσαρμογής στα δεδομένα που όπως βλέπεις ισχύουν εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Καλώς να θέλεις να αλλάξουν, αλλά προετοιμάζεσαι για το πιο πιθανό σενάριο, που είναι ότι δε θα αλλάξουν. 

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Νεοδιόριστος Πάπας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2427 στις: Ιουλίου 31, 2025, 09:08:41 pm »
Τα πράγματα είναι απλά. Ο εκάστοτε υπουργός δε δίνει δεκάρα για την ταλαιπωρία των εκπαιδευτικών. Και δε δίνω κι εγώ δεκάρα για το πόσο θα τονέ βλαστημήσουν οι συνάδελφοι. Όσα κι αν ξεστομίσουν και πάλι λ ί γ α θα είναι. Αν μου επιτρεπόταν απ' το pde να μιλήσω και με γαλλικά για τον υπουργό θα 'χα πολλά να πω και με γλώσσα κι ύφος λιμενεργάτη του 1960. Από κει και πέρα ο μόνος που μπορεί να ξέρει κάτι πριν την επίσημη δημοσίευση είναι ο Patreas κι αν θέλει (και μπορεί) θα γράψει όποτε έχει κάτι σίγουρο. Μέχρι τότε παιδιά, υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος Misilekart

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2428 στις: Ιουλίου 31, 2025, 09:13:30 pm »
Εγώ έβαλα να δω Βουλή.Αλφαδιες απόψε όχι αστεία ????

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Νεοδιόριστος Πάπας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2429 στις: Ιουλίου 31, 2025, 09:16:54 pm »
Εγώ έβαλα να δω Βουλή.Αλφαδιες απόψε όχι αστεία ????
Είσαι μερακλής.

Αποσυνδεδεμένος Misilekart

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2430 στις: Ιουλίου 31, 2025, 09:18:12 pm »

Αποσυνδεδεμένος akakios1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2431 στις: Ιουλίου 31, 2025, 10:53:39 pm »
 ;το θέμα είναι γιατί να υπάρχουν τέτοια σεναρια της τελευταίας στιγμής.Ανετα βγαίνουν διορισμοί από Μάιο ή Ιούνιο.Ειναι δυνατόν να επικροτουνται τέτοιες πρακτικές απαξίωσης σας;

Μα συγνώμη, είναι σα να μου λέτε ότι οι αναπληρωτές μέχρι τις 27/8 πίνουν ανέμελοι το καφεδάκι τους και στις 27 που βγαίνει η πρόσκληση αρχίζουν μανιωδώς να μαζεύουν. Το ενδεχόμενο να έχεις κάνει προεργασία κι αν σου κάτσει το ιδανικό σενάριο να διοριστείς σπίτι σου, απλά να τα ξεπακετάρεις, δεν παίζει; Το να μεταφέρεις τα παιδιά παίζει σαν σενάριο σε οποιαδήποτε περιοχή ίσως εκτός των τριγύρω περιοχών από εκεί που μένεις. Ε τώρα αν από την πρόσκληση διορισμών που θα βγει ξέρω γω στις 5/8, δε μπορείς να κρίνεις καθόλου αν θα είσαι στις τριγύρω περιοχές ή στη Δ Δωδεκανήσου, τι να σου πω. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ξέρουν ότι θα είναι κάπου σε νησί κι απλά περιμένουν να μάθουν σε ποιο κι αυτοί που ξέρουν ότι θα είναι κάπου σχετικά κοντά κι απλά περιμένουν να δουν μην τους κάτσει το σπίτι τους. Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχει ήδη σενάριο στην οικογένεια για όλες τις περιπτώσεις. Κι "απλά" ενεργοποιείς το σενάριο εκείνο. Σε εισαγωγικά το "απλά" γιατί προφανώς είναι ταλαιπωρία. Αλλά δεν πέφτει από το πουθενά.

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2432 στις: Ιουλίου 31, 2025, 11:16:47 pm »
;το θέμα είναι γιατί να υπάρχουν τέτοια σεναρια της τελευταίας στιγμής.Ανετα βγαίνουν διορισμοί από Μάιο ή Ιούνιο.Ειναι δυνατόν να επικροτουνται τέτοιες πρακτικές απαξίωσης σας;
Ποιος τις επικροτεί; Είπα ότι συμφωνώ; Είπα ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος. Αυτό είναι που τους νοιάζει.

Συνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2433 στις: Ιουλίου 31, 2025, 11:48:48 pm »
Δηλαδή θεωρείται λογικό 18 Αυγούστου να γίνονται ακόμα αιτήσεις για διορισμό, 20 περίπου να βγαίνουν τα αποτελέσματα και 22 να πρέπει να έχουν διακτινιστεί οι συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα;

Συνειδητοποιεί κανείς το ελάχιστο του χρόνου που δίνεται στους νεοδιόριστους για να ετοιμάσουν πράγματα, να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους, να μετακομίσουν στον τόπο διορισμού τους και να βρουν σπίτι;

Και ας μην αναφέρω και τον οικονομικό παράγοντα που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά και τα εισιτήριά μας αλλά και τη διαμονή των πρώτων ημερών (που προσωπικά έχω δει συναδέλφους να χρειάζονται περισσότερο από μήνα ώστε να βρουν σπίτι) σε μια χρονική περίοδο που οριακά δεν θα έχουμε πληρωθεί έναν μήνα από τον ΟΑΕΔ (έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος με τις προπληρωμένες κάρτες.)
Το εχουμε ζησει οι ιδιοι, δεν χρειαζεται να το φανταστουμε.

Αποσυνδεδεμένος 80s forever

• Πλήρες μέλος
  • non sibi sed scholae
    • Προφίλ
« Απάντηση #2434 στις: Αυγούστου 01, 2025, 12:15:09 am »
Το γελοίο της υπόθεσης είναι -για όσους θυμούνται- ότι πέρσι -επί Πιερακάκη- το ΥΠΑΙΘ διαλαλούσε ότι με εφαρμογή νέου αλγόριθμου, όλα πλέον θα γίνονταν πιο γρήγορα και οι αναπληρωτές ακόμα θα μάθαιναν την τοποθέτησή τους από τον Ιούνιο, με το κλείσιμο των σχολείων...
Αυτή είναι η Ψηφιακή Διακυβέρνηση στην Ελλάδα 2.0!!!

Αποσυνδεδεμένος ujo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2435 στις: Αυγούστου 01, 2025, 12:23:30 am »
Πολυ ψηφιακή και να κουβαλαμε 50 χαρτιά νεοδιοριστοι και αναπληρωτές καθε χρονιά!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193293
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)