0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ανατρέξεις σε απαντήσεις λίγο πιο πάνω σε ανάλογους προβληματισμούς, θα το δεις και μόνος/η σου.
Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν διοριστήκαμε εμείς μας το είπαν ένα 6μηνο πριν, με προσωπικό τηλεφώνημα. Σοβαρευτείτε.Υ.γ. Επειδή υπήρξε υπόνοια, ούτε κατά διάνοια δεν είμαι υπέρ της κυβέρνησης. Αλλά θα μου πεις θα πρέπει να με διαβάζεις για να το ξέρεις αυτό κι όχι να με κρίνεις επειδή δε σου χαϊδεύω τα αυτιά. Α btw είμαι τόσο αναίσθητος στην αγωνία σας, που κάθομαι καλοκαιριάτικα και φτιάχνω ό,τι πίνακα μπορώ να σκεφτώ, για να νιώσετε μια κάποια μεγαλύτερη σιγουριά. Αλλά πού να σας κόψει να το σκεφτείτε αυτό. Δεν πειράζει. Σας έχουμε μάθει πλέον. Πάμε παρακάτω.
Δεν υπονόησα κάπου ότι είσαι της κυβέρνησης ή ότι το έμαθες ένα 6μηνο πριν. Αναφέρθηκα ξεκάθαρα στην απάντησή σου στον ακάκιο που ενώ παρουσίαζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω του status quo του Υπουργείου, η δική σου ερμηνεία ήταν ...προεργασία και ατομική ευθύνη από τους εκπαιδευτικούς. Όσο για το τελευταίο που λες, οπαδός του μηδενισμού δεν υπήρξα, ούτε θα υπάρξω ποτέ. Επειδή τυχαίνει να διαφωνούμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τον κόπο σου και το έργο σου με τους πίνακες. Και εκτός αυτού, όχι μόνο αυτό σε εμένα, αλλά και σε άλλα μέλη του φόρουμ έχω δει ότι έχεις απαντήσει σε ερωτήματα αναλυτικότατα και με σαφήνεια σε απορίες που είχαν. Δεν θα τα εκμηδένιζα αυτά μόνο και μόνο επειδή διαφωνούμε.Ιδιαιτέρως για αυτόν τον λόγο, επειδή βλέπω πόσο ασχολείσαι, θα περίμενα να συμμερίζεσαι τις απόψεις όλων όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τα χρονοδιαγράμματα και το γενικότερο πλάνο του Υπουργείου. Και δεν πρόκειται για χάιδεμα αυτιών, κατά την γνώμη μου, όταν ζούμε σε ένα κράτος που δυστυχώς τα κακώς κείμενα είναι πολύ περισσότερα από τις ορθά δομημένες πρακτικές. Ούτε βρίσκω παράλογο να ζητάμε όλες αυτές οι διαδικασίες να γίνονται λίγο νωρίτερα ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.
Εγώ έβαλα να δω Βουλή.Αλφαδιες απόψε όχι αστεία ?
Είσαι μερακλής.Έτσι cheer's
Μα συγνώμη, είναι σα να μου λέτε ότι οι αναπληρωτές μέχρι τις 27/8 πίνουν ανέμελοι το καφεδάκι τους και στις 27 που βγαίνει η πρόσκληση αρχίζουν μανιωδώς να μαζεύουν. Το ενδεχόμενο να έχεις κάνει προεργασία κι αν σου κάτσει το ιδανικό σενάριο να διοριστείς σπίτι σου, απλά να τα ξεπακετάρεις, δεν παίζει; Το να μεταφέρεις τα παιδιά παίζει σαν σενάριο σε οποιαδήποτε περιοχή ίσως εκτός των τριγύρω περιοχών από εκεί που μένεις. Ε τώρα αν από την πρόσκληση διορισμών που θα βγει ξέρω γω στις 5/8, δε μπορείς να κρίνεις καθόλου αν θα είσαι στις τριγύρω περιοχές ή στη Δ Δωδεκανήσου, τι να σου πω. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ξέρουν ότι θα είναι κάπου σε νησί κι απλά περιμένουν να μάθουν σε ποιο κι αυτοί που ξέρουν ότι θα είναι κάπου σχετικά κοντά κι απλά περιμένουν να δουν μην τους κάτσει το σπίτι τους. Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχει ήδη σενάριο στην οικογένεια για όλες τις περιπτώσεις. Κι "απλά" ενεργοποιείς το σενάριο εκείνο. Σε εισαγωγικά το "απλά" γιατί προφανώς είναι ταλαιπωρία. Αλλά δεν πέφτει από το πουθενά.
;το θέμα είναι γιατί να υπάρχουν τέτοια σεναρια της τελευταίας στιγμής.Ανετα βγαίνουν διορισμοί από Μάιο ή Ιούνιο.Ειναι δυνατόν να επικροτουνται τέτοιες πρακτικές απαξίωσης σας;
Δηλαδή θεωρείται λογικό 18 Αυγούστου να γίνονται ακόμα αιτήσεις για διορισμό, 20 περίπου να βγαίνουν τα αποτελέσματα και 22 να πρέπει να έχουν διακτινιστεί οι συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα;Συνειδητοποιεί κανείς το ελάχιστο του χρόνου που δίνεται στους νεοδιόριστους για να ετοιμάσουν πράγματα, να χαιρετήσουν τις οικογένειές τους, να μετακομίσουν στον τόπο διορισμού τους και να βρουν σπίτι;Και ας μην αναφέρω και τον οικονομικό παράγοντα που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε οικονομικά και τα εισιτήριά μας αλλά και τη διαμονή των πρώτων ημερών (που προσωπικά έχω δει συναδέλφους να χρειάζονται περισσότερο από μήνα ώστε να βρουν σπίτι) σε μια χρονική περίοδο που οριακά δεν θα έχουμε πληρωθεί έναν μήνα από τον ΟΑΕΔ (έτσι όπως είναι η κατάσταση φέτος με τις προπληρωμένες κάρτες.)