*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 613616 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #2394 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:20:48 pm »
Διεκδικείς κάτι που το δικαιούσαι
Για τη συγκεκριμένη διαδικασία νομικά δεν δικαιούσαι να γνωρίζεις κάτι. Περιμένεις από έναν άνθρωπο να διαρρεύσει κάτι παίζοντας το τομάρι του.
Νομίζω έγινα κατανοητός
Αν έχετε υπομονή δείτε τα ΦΕΚ διορισμών των τελευταίων 5 ετών.
Είναι μεταξύ 10 και 27 Αυγούστου. Αυτό θα γίνει και φέτος

Κατ' αρχάς ουδέποτε αναφέρθηκα στον γνωστό χρήστη του φόρουμ, ούτε υπονόησα κάτι για αυτόν, και ούτε περιμένω από αυτόν να με ενημερώσει.
Κατά δεύτερον, ας έβγαιναν και ας βγαίνουν Αύγουστο, δεν μπορώ να εκφράσω ότι θα ήθελα καλύτερα χρονοδιαγράμματα; Ή πρέπει να πω κι ευχαριστώ στο κράτος που δεν το μαθαίνω Σεπτέμβριο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:06 »

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2395 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:26:42 pm »
Σε ξαναρωτάω. Έχεις γνώση του ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου δεν έχουν άλλες δουλειές και δε βγάζουν την κατανομή μόνο και μόνο εξαιτίας της υπουργού; Ή το υποθέτεις; Γιατί αν έχουν άλλες δουλειές κι εσύ θες να γίνει σήμερα/αύριο η δικιά σου δουλειά, τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα:
1. Να παρατήσουν τις άλλες δουλειές (που θα αφορούν άλλους συναδέλφους, που ωστόσο από ό,τι κατάλαβα δε μας νοιάζουν, γιατί είναι σε "λιγότερο ευάλωτη θέση")
2. Να δουλέψουν υπερωρίες για να κάνουν και τις άλλες δουλειές και τη δικιά σου. Οι υπάλληλοι θα τις κάνουν τις υπερωρίες. Όχι η σαδίστρια υπουργός.

Αν μου βρεις σε ποιό μήνυμά μου λέω ότι δεν έχουν άλλες δουλειές ή να παρατήσουν τα άλλα που κάνουν ή να κάνουν υπερωρίες, θα σου απαντήσω. Τόση ώρα εντέχνως προσπαθείς να εμπλέξεις τους υπαλλήλους σε μία συζήτηση που κανείς δεν τους έχει κατηγορήσει.

Το να λέω ότι θα έπρεπε το Υπουργείο να προλαμβάνει και να ενεργεί νωρίτερα για κάτι που γνωρίζει ότι πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο σημαίνει ότι το απαιτώ από τη στιγμή που μιλάμε ή ότι με ενδιαφέρει μόνο η φετινή χρονιά; Το να ζητάω καλύτερο προγραμματισμό δεν καταλαβαίνω πως συγχέεται με το βραχυπρόθεσμο και όχι με το μακροπρόθεσμο της υπόθεσης.

Αποσυνδεδεμένος Arabella

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2396 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:32:52 pm »
Ο κακός προγραμματισμός από ποιο πράγμα κρίνεται; Αν όλοι είναι στις θέσεις τους στις 1/9, τι λάθος έχει γίνει; Αν ξέρουν πού διορίζονται στις 20/8, τι λάθος έχει γίνει; Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να γνωρίζουν νωρίτερα, δε σημαίνει λάθος προγραμματισμό. Πλην των οργανικών, όχι όμως για τους διορισμούς. Αλλά για τις μεταθέσεις των μονίμων.

Αν γίνονταν νωρίτερα οι διαδικασίες των διορισμών, θα είχαμε και νωρίτερα τις προσλήψεις των αναπληρωτών. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους θα ήταν καλύτερο να γνωρίζουμε από νωρίτερα σε ποιο μέρος της Ελλάδας πρέπει να "μεταναστεύσουμε".
Σε κάθε περίπτωση, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η επιθυμία μας για καλύτερη οργάνωση, κατακρίνεται από άτομα του κλάδου μας, που έχουν βιώσει και βιώνουν τις αντίστοιχες δυσκολίες. Γιατί το να απαιτώ κάτι καλύτερο από το Υπουργείο, έχει βαπτιστεί παράλογη απαίτηση ή ότι μου κάνουν και τη χάρη που θα το μάθω τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη;

Αποσυνδεδεμένος Slayer

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2397 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:33:11 pm »
Ο κακός προγραμματισμός από ποιο πράγμα κρίνεται; Αν όλοι είναι στις θέσεις τους στις 1/9, τι λάθος έχει γίνει; Αν ξέρουν πού διορίζονται στις 20/8, τι λάθος έχει γίνει; Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να γνωρίζουν νωρίτερα, δε σημαίνει λάθος προγραμματισμό. Πλην των οργανικών, όχι όμως για τους διορισμούς. Αλλά για τις μεταθέσεις των μονίμων.

Είναι αλληλένδετα τα οργανικά των τ.ε με τους διορισμούς τα οποία ξεκίνησε η διαδικασία μερικές μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία. Άλλες χρονιές όλα γινόντουσαν νωρίτερα από εκεί φαίνεται γενικά ο χειρότερος προγραμματισμός και εκεί οφείλεται και το άγχος του κόσμου. Στη Κύπρο θυμάμαι στο υπουργείο Παιδείας στο site έχει μια εικόνα με χρονοδιάγραμμα πότε γίνεται το κάθε τι. Όταν ξέρεις πότε είναι να γίνει κάτι δεν αγχώνεσαι (τόσο). Ας βγουν να πουν παιδιά θέλουμε χρόνο 16/8 π.χ θα τρέξουν οι διορισμοί κάντε υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:50:06 »

Αποσυνδεδεμένος chicken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2398 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:39:40 pm »
Έχουν μια τάση οι αδιόριστοι να θεωρούν ότι αυτά τα θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους, αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει. Χώρια του ότι όπως είπα, υπάρχει αλληλουχία διαδικασιών. Ή θες να μου πεις ότι θα μπει ο αδιόριστος να διαβάσει το νήμα "Μεταθέσεις 2025" για να ενημερωθεί ότι οι συμπληρωματικές θα γίνουν 4/8;

Άλλο να ενημερώσει κάποιος ότι θα γίνουν οι συμπληρωματικές μέχρι τις 4/8 άλλο να ανοίξουμε θέμα αν πρέπει ή οχι να ενταχθούν σε αυτές αυτοί που πήραν μετάθεση ήδη. Οι αδιοριστοι έχουμε πολύ μικρή ως καθόλου ιδέα για το τι έπεται μετά το διορισμό. Απλά λέω ότι υπάρχει ακόμα ενεργό νήμα μεταθέσεων να σωθούν εκεί όλες οι απαντήσεις.

Αποσυνδεδεμένος ujo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2399 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:42:49 pm »
Δεν γίνεται να ζητάνε απο μας μια ζωή συνέπεια, να διακτινιστεις στην άλλη άκρη της Ελλάδας, να κλεισεις τελευταία στιγμή πανακριβα εισιτήρια για ορκομωσία ειδικά σε νησιά ( χωρις έκπτωση) , να βρεις σπίτι, να ετοιμασεις χαρτιά και ολη την προικα σου που θα παρεις μαζί και στα καπάκια να μάθεις και τι τάξη θα εχεις και αυτοί να μην μπορούν να τα έχουν έτοιμα εστω ένα μήνα πριν? Το ότι αργησαν να ιδρύσουν τα τμήματα ενταξης και γίνονται ολα τελευταία στιγμή δείχνει πόσο λαθος πάει το πράγμα. Σε αλλες χωρες πως γίνονται ολα οργανωμένα? Το να το μαθεις 1 Αυγούστου απτο να το μαθεις 20 Αυγούστου έχει τεράστια διαφορα και οχι απλά γιατί είναι ανυπομονοι οι νεοδιοριστοι

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2400 στις: Ιουλίου 31, 2025, 03:53:46 pm »
Η απαίτηση σου είναι να γράφεις καθημερινά στο pde και στο Facebook "άντε πού είναι η κατανομή" και "πού είναι ο Πατρέας";
Όχι βέβαια! Εσάς, δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι χιλιάδες εκπαιδευτικοί κρέμονται από τις διαρροές ενός φαντομά του υπουργείου; Μας τιμά αυτό σαν κλάδο; Δεν θα έπρεπε το υπουργείο κάθε χρόνο, καθαρά και ξάστερα, να κοινοποιεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τους διορισμούς και τις επιμέρους διαδικασίες (κατανομή, υποβολή δηλώσεων, ορκωμοσία κτλ);  Αντιθέτως, πετάει έναν αριθμό (το 10.000 εν προκειμένω), καθυστερεί την ανακοίνωση της κατανομής (δίνοντας λαβή στις φήμες που κυκλοφορούν για εξυπηρετήσεις μικροκομματικών υποσχέσεων) και αφήνει να  αιωρούνται ένα πλήθος από ανυπόστατα άρθρα (από εκπαιδευτικούς ιστότοπους αμφίβολης εγκυρότητας) τα οποία παίζουν με την αγωνία των συναδέλφων μας. Σας φαίνεται κάτι παράλογο στις αξιώσεις που εγείρω;

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2401 στις: Ιουλίου 31, 2025, 04:05:32 pm »
Το υπουργείο έχει προβεί σε σωρεία λαθών, καθυστερήσεων και παραλείψεων.
Αν μιλούσαμε για διορισμούς μετά από χρόνια, θα είχε ίσως κάποιο άλλοθι. Τώρα δυστυχώς όχι.

1η περίπτωση. Από πέρσι βροντοφωνάζει ότι θα δώσει φέτος προτεραιότητα σε διορισμούς στην αθμια και στην ειδική;
Γιατί λοιπόν δεν ίδρυσε τα οργανικά το χειμώνα έως τις μεταθέσεις;

2η περίπτωση. Διόρισε πέρσι στη βθμια σε λειτουργικά κενά αναγνωρίζοντας το πρόβλημα του αλγορίθμου στον υπολογισμό των πραγματικών αναγκών.
Γιατί λοιπόν φέτος δεν τον άλλαξε μέχρι τον Φλεβάρη ώστε να υπολογιστούν σωστά για τις μεταθέσεις;

1ο αποτέλεσμα. Λίγες μεταθέσεις. Μεταθέσεις σε δεύτερες, τρίτες επιλογές κτλ.

2ο αποτέλεσμα. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμπληρωματικές μεταθέσεις χωρίς δυνατότητα ικανοποίησης στην 1η επιλογή του Οκτώβρη και χωρίς ικανοποίηση στους ήδη τοποθετημένους συναδέλφους ανά ΔΔΕ-ΠΔΕ.

3ο αποτέλεσμα. Περισσότερη δουλειά κατακαλόκαιρο για τις διευθύνσεις. Υπηρεσιακές μεταβολές που θα πραγματοποιηθούν ξανά στις καθυστερήσεις.

4ο αποτέλεσμα. Άσκοπη καθυστέρηση κατονομών και διορισμών. Καλοκαίρι μπροστά στην οθόνη αντί για άραγμα στις παραλίες. Για χρόνο αποχαιρετισμού έστω σε όσους κουνήσουν το μαντήλι.

Τι να υποθέσουμε; Άγνοια για τις διαδικασίες; Αδιαφορία για τους εκπαιδευτικούς; Σαδισμό; Προχειρότητα και επιπολαιότητα; Εσκεμμένες ενέργειες;

Καλοί οι διορισμοί κάθε χρόνο αναμφίβολα. Όχι όμως πως θα αποτελούν κολυμβήθρα των ουκ ολίγων αστοχιών.

Λίγη παραπάνω οργάνωση στον πιο ζωντανό δημόσιο οργανισμό δεν βλάπτει. Ενσυναίσθηση ένθεν κακείθεν.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά αλλά ας μην κουράζω παραπάνω.

Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2402 στις: Ιουλίου 31, 2025, 04:09:21 pm »
Όχι βέβαια! Εσάς, δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι χιλιάδες εκπαιδευτικοί κρέμονται από τις διαρροές ενός φαντομά του υπουργείου; Μας τιμά αυτό σαν κλάδο; Δεν θα έπρεπε το υπουργείο κάθε χρόνο, καθαρά και ξάστερα, να κοινοποιεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τους διορισμούς και τις επιμέρους διαδικασίες (κατανομή, υποβολή δηλώσεων, ορκωμοσία κτλ);  Αντιθέτως, πετάει έναν αριθμό (το 10.000 εν προκειμένω), καθυστερεί την ανακοίνωση της κατανομής (δίνοντας λαβή στις φήμες που κυκλοφορούν για εξυπηρετήσεις μικροκομματικών υποσχέσεων) και αφήνει να  αιωρούνται ένα πλήθος από ανυπόστατα άρθρα (από εκπαιδευτικούς ιστότοπους αμφίβολης εγκυρότητας) τα οποία παίζουν με την αγωνία των συναδέλφων μας. Σας φαίνεται κάτι παράλογο στις αξιώσεις που εγείρω;

Δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το ανθρώπινο με το εύλογο. Όταν συμμετέχει κάποιος σε κάποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ εκτός εκπαίδευσης, του λένε αναλυτικά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Του λένε αναλυτικά πότε θα διοριστεί και πού; Του λένε τίποτα από όλα αυτά;

Λυπάμαι, αλλά θα πω ένα τραβηγμένο παράδειγμα για την αγωνία. Είπε κάποιος στο νήμα των διορισμών των νηπιαγωγών, ότι τον έχει φάει η αγωνία, γιατί δε ξέρει αν οι διορισμοί στη ειδική θα είναι 970 ή 1800. Όταν οι οργανικές που ιδρύθηκαν σίγουρα δεν είναι 1800 και σίγουρα σε εκείνο το νήμα είχε γραφτεί ότι είναι 900+. Αυτός λοιπόν έχει αγωνία και μπορεί να είναι στη θέση 1600 και να θεωρεί ανάλγητο το υπουργείο που δεν ανακοινώνει την κατανομή, "να ηρεμήσει". Είναι δικαιολογημένη η αγωνία του;

Όταν ίσα με 150 φορές, έμπειρα μέλη του φόρουμ έχουν πει ότι εξελίξεις θα έχουμε τάδε του μηνός, το να αγωνιώ εγώ που δεν έχει βγει η κατανομή 1/7, είναι λογικό; Τώρα θα μου πεις και ποιος σου είπε ότι καθόμαστε και διαβάζουμε τα προηγούμενα σχόλια. Ε αφού προτιμάτε να μην είστε καλά πληροφορημένοι και να είστε μέσα στην αγωνία, ας είστε μέσα στην αγωνία. Ο mmmm ούτε με βάση το συναίσθημα μιλάει, ούτε λέει πράγματα χωρίς βάση. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώσουν το οτιδήποτε πριν την ώρα του, ούτε 1/8. Αυτό είναι επιθυμία των αδιόριστων. Κατανοητή. Δεν είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν. Και μεταξύ μας, αυτό το "να φτιάξουμε τα πράγματα" είναι να'χαμε να λέγαμε. Όσοι διοριστούν φέτος, ούτε θα ασχοληθούν ποτέ ξανά με τους διορισμούς, ούτε με τα χρονοδιαγράμματα. Μη σου πω μπορεί να γράφουν κιόλας "ποιοι διορισμοί; Τη Β βάση αποσπάσεων βγάλτε να κάνουμε προγραμματισμό τις ζωές μας"

Επανερχόμενος λοιπόν στο αρχικό μου ερώτημα, στο οποίο απάντησες "όχι βέβαια", τι διαφορετικό κάνεις από το να γκρινιάζεις στο pde και στο Facebook?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2025, 04:11:13 pm από trust no one »

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2403 στις: Ιουλίου 31, 2025, 04:20:53 pm »
Λέω πώς ξέφυγε παλι το θέμα και τρωγόσαστε πάλι μεταξύ σας. Ειρήνη υμίν. Και ναι το υπουργείο φταίει όχι οι υπάλληλοι

Αποσυνδεδεμένος akakios1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2404 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:15:35 pm »
Έχω περάσει σε τρεις προκηρύξεις του δημοσιου μέσω ΑΣΕΠ.
Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ δεν ειδοπποει πότε θα βγάλει τα αποτελέσματα
Υπάρχει όμως μια διαφορά .Από τη στιγμή έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων ως τη μέρα που θα πιάσεις δουλειά ξέρεις ότι μεσολαβεί ένα άλφα διάστημα - ως και 3 μηνες-για έλεγχο δικαιολογητικων και ορκομωσία .Επίσης σου δίνει το κράτος 15-20 για να παρουσιάστεις στην υπηρεσία και αν θες Κ ως 6 μήνες αναστολη όρκομωσιας.

Εκτός από την αναστολή την οποία δίνουν Κ στους εκπαιδευτικούς για ένα χρόνο , όλα τα άλλα λείπουν στην περίπτωση μας.

Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένω να με ειδοποιήσουν στις 23/8 να πάω π.χ. στο Άργος από την Ορεστιάδα και να πρέπει να μεταφέρω όλο το σπιτικό μου και αν εχω οικογένεια με παιδιά να πρέπει να αποφασίσω αν θα τα πάρω μαζί μου ή να ψάξει ο/η σύζυγός τρόπο να έρθει στο.νεο τρόπο εργασίας μου.
Περιμένουμε  διορισμό για τη σύζυγό μου και ευτυχώς που είμαι δημόσιος υπάλληλος και ίσως πάρω άδεια με αποδοχές για να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη.

Ενας λόγος που επέλεξα  να  μη διοριστω ως εκπαιδευτικός ειναι αυτή η ανοργανωσια που υπάρχει στο παιδείας.

.Συγγνώμη για τα οποία λάθη,.Γράφω χωρίς τα γυαλιά μυωπίας.

Δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το ανθρώπινο με το εύλογο. Όταν συμμετέχει κάποιος σε κάποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ εκτός εκπαίδευσης, του λένε αναλυτικά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Του λένε αναλυτικά πότε θα διοριστεί και πού; Του λένε τίποτα από όλα αυτά;

Λυπάμαι, αλλά θα πω ένα τραβηγμένο παράδειγμα για την αγωνία. Είπε κάποιος στο νήμα των διορισμών των νηπιαγωγών, ότι τον έχει φάει η αγωνία, γιατί δε ξέρει αν οι διορισμοί στη ειδική θα είναι 970 ή 1800. Όταν οι οργανικές που ιδρύθηκαν σίγουρα δεν είναι 1800 και σίγουρα σε εκείνο το νήμα είχε γραφτεί ότι είναι 900+. Αυτός λοιπόν έχει αγωνία και μπορεί να είναι στη θέση 1600 και να θεωρεί ανάλγητο το υπουργείο που δεν ανακοινώνει την κατανομή, "να ηρεμήσει". Είναι δικαιολογημένη η αγωνία του;

Όταν ίσα με 150 φορές, έμπειρα μέλη του φόρουμ έχουν πει ότι εξελίξεις θα έχουμε τάδε του μηνός, το να αγωνιώ εγώ που δεν έχει βγει η κατανομή 1/7, είναι λογικό; Τώρα θα μου πεις και ποιος σου είπε ότι καθόμαστε και διαβάζουμε τα προηγούμενα σχόλια. Ε αφού προτιμάτε να μην είστε καλά πληροφορημένοι και να είστε μέσα στην αγωνία, ας είστε μέσα στην αγωνία. Ο mmmm ούτε με βάση το συναίσθημα μιλάει, ούτε λέει πράγματα χωρίς βάση. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώσουν το οτιδήποτε πριν την ώρα του, ούτε 1/8. Αυτό είναι επιθυμία των αδιόριστων. Κατανοητή. Δεν είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν. Και μεταξύ μας, αυτό το "να φτιάξουμε τα πράγματα" είναι να'χαμε να λέγαμε. Όσοι διοριστούν φέτος, ούτε θα ασχοληθούν ποτέ ξανά με τους διορισμούς, ούτε με τα χρονοδιαγράμματα. Μη σου πω μπορεί να γράφουν κιόλας "ποιοι διορισμοί; Τη Β βάση αποσπάσεων βγάλτε να κάνουμε προγραμματισμό τις ζωές μας"

Επανερχόμενος λοιπόν στο αρχικό μου ερώτημα, στο οποίο απάντησες "όχι βέβαια", τι διαφορετικό κάνεις από το να γκρινιάζεις στο pde και στο Facebook?

Αποσυνδεδεμένος hmf161170

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2405 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:20:09 pm »
ο μαγιολαδιτης στο facebook ανερτησε οτι ολα ειναι ετοιμα για την κατανομη ανα ειδικοτητα των διορισμων.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2406 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:21:29 pm »
Έχω περάσει σε τρεις προκηρύξεις του δημοσιου μέσω ΑΣΕΠ.
Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ δεν ειδοπποει πότε θα βγάλει τα αποτελέσματα
Υπάρχει όμως μια διαφορά .Από τη στιγμή έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων ως τη μέρα που θα πιάσεις δουλειά ξέρεις ότι μεσολαβεί ένα άλφα διάστημα - ως και 3 μηνες-για έλεγχο δικαιολογητικων και ορκομωσία .Επίσης σου δίνει το κράτος 15-20 για να παρουσιάστεις στην υπηρεσία και αν θες Κ ως 6 μήνες αναστολη όρκομωσιας.

Εκτός από την αναστολή την οποία δίνουν Κ στους εκπαιδευτικούς για ένα χρόνο , όλα τα άλλα λείπουν στην περίπτωση μας.

Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένω να με ειδοποιήσουν στις 23/8 να πάω π.χ. στο Άργος από την Ορεστιάδα και να πρέπει να μεταφέρω όλο το σπιτικό μου και αν εχω οικογένεια με παιδιά να πρέπει να αποφασίσω αν θα τα πάρω μαζί μου ή να ψάξει ο/η σύζυγός τρόπο να έρθει στο.νεο τρόπο εργασίας μου.
Περιμένουμε  διορισμό για τη σύζυγό μου και ευτυχώς που είμαι δημόσιος υπάλληλος και ίσως πάρω άδεια με αποδοχές για να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη.

Ενας λόγος που επέλεξα  να  μη διοριστω ως εκπαιδευτικός ειναι αυτή η ανοργανωσια που υπάρχει στο παιδείας.

.Συγγνώμη για τα οποία λάθη,.Γράφω χωρίς τα γυαλιά μυωπίας.

Μα συγνώμη, είναι σα να μου λέτε ότι οι αναπληρωτές μέχρι τις 27/8 πίνουν ανέμελοι το καφεδάκι τους και στις 27 που βγαίνει η πρόσκληση αρχίζουν μανιωδώς να μαζεύουν. Το ενδεχόμενο να έχεις κάνει προεργασία κι αν σου κάτσει το ιδανικό σενάριο να διοριστείς σπίτι σου, απλά να τα ξεπακετάρεις, δεν παίζει; Το να μεταφέρεις τα παιδιά παίζει σαν σενάριο σε οποιαδήποτε περιοχή ίσως εκτός των τριγύρω περιοχών από εκεί που μένεις. Ε τώρα αν από την πρόσκληση διορισμών που θα βγει ξέρω γω στις 5/8, δε μπορείς να κρίνεις καθόλου αν θα είσαι στις τριγύρω περιοχές ή στη Δ Δωδεκανήσου, τι να σου πω. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Θεωρώ ότι υπάρχουν αυτοί οι οποίοι ξέρουν ότι θα είναι κάπου σε νησί κι απλά περιμένουν να μάθουν σε ποιο κι αυτοί που ξέρουν ότι θα είναι κάπου σχετικά κοντά κι απλά περιμένουν να δουν μην τους κάτσει το σπίτι τους. Μου φαίνεται δύσκολο να μην υπάρχει ήδη σενάριο στην οικογένεια για όλες τις περιπτώσεις. Κι "απλά" ενεργοποιείς το σενάριο εκείνο. Σε εισαγωγικά το "απλά" γιατί προφανώς είναι ταλαιπωρία. Αλλά δεν πέφτει από το πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος Kostas_80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2407 στις: Ιουλίου 31, 2025, 05:27:49 pm »
ο μαγιολαδιτης στο facebook ανερτησε οτι ολα ειναι ετοιμα για την κατανομη ανα ειδικοτητα των διορισμων.

Naι και μετα λεει Δευτερα το πιο πιθανο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193293
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 457
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)