0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διεκδικείς κάτι που το δικαιούσαι Για τη συγκεκριμένη διαδικασία νομικά δεν δικαιούσαι να γνωρίζεις κάτι. Περιμένεις από έναν άνθρωπο να διαρρεύσει κάτι παίζοντας το τομάρι του. Νομίζω έγινα κατανοητός Αν έχετε υπομονή δείτε τα ΦΕΚ διορισμών των τελευταίων 5 ετών. Είναι μεταξύ 10 και 27 Αυγούστου. Αυτό θα γίνει και φέτος
Σε ξαναρωτάω. Έχεις γνώση του ότι οι υπάλληλοι του υπουργείου δεν έχουν άλλες δουλειές και δε βγάζουν την κατανομή μόνο και μόνο εξαιτίας της υπουργού; Ή το υποθέτεις; Γιατί αν έχουν άλλες δουλειές κι εσύ θες να γίνει σήμερα/αύριο η δικιά σου δουλειά, τότε υπάρχουν 2 ενδεχόμενα:1. Να παρατήσουν τις άλλες δουλειές (που θα αφορούν άλλους συναδέλφους, που ωστόσο από ό,τι κατάλαβα δε μας νοιάζουν, γιατί είναι σε "λιγότερο ευάλωτη θέση")2. Να δουλέψουν υπερωρίες για να κάνουν και τις άλλες δουλειές και τη δικιά σου. Οι υπάλληλοι θα τις κάνουν τις υπερωρίες. Όχι η σαδίστρια υπουργός.
Ο κακός προγραμματισμός από ποιο πράγμα κρίνεται; Αν όλοι είναι στις θέσεις τους στις 1/9, τι λάθος έχει γίνει; Αν ξέρουν πού διορίζονται στις 20/8, τι λάθος έχει γίνει; Το ότι οι ενδιαφερόμενοι προτιμούν να γνωρίζουν νωρίτερα, δε σημαίνει λάθος προγραμματισμό. Πλην των οργανικών, όχι όμως για τους διορισμούς. Αλλά για τις μεταθέσεις των μονίμων.
Έχουν μια τάση οι αδιόριστοι να θεωρούν ότι αυτά τα θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους, αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει. Χώρια του ότι όπως είπα, υπάρχει αλληλουχία διαδικασιών. Ή θες να μου πεις ότι θα μπει ο αδιόριστος να διαβάσει το νήμα "Μεταθέσεις 2025" για να ενημερωθεί ότι οι συμπληρωματικές θα γίνουν 4/8;
Η απαίτηση σου είναι να γράφεις καθημερινά στο pde και στο Facebook "άντε πού είναι η κατανομή" και "πού είναι ο Πατρέας";
Όχι βέβαια! Εσάς, δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι χιλιάδες εκπαιδευτικοί κρέμονται από τις διαρροές ενός φαντομά του υπουργείου; Μας τιμά αυτό σαν κλάδο; Δεν θα έπρεπε το υπουργείο κάθε χρόνο, καθαρά και ξάστερα, να κοινοποιεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για τους διορισμούς και τις επιμέρους διαδικασίες (κατανομή, υποβολή δηλώσεων, ορκωμοσία κτλ); Αντιθέτως, πετάει έναν αριθμό (το 10.000 εν προκειμένω), καθυστερεί την ανακοίνωση της κατανομής (δίνοντας λαβή στις φήμες που κυκλοφορούν για εξυπηρετήσεις μικροκομματικών υποσχέσεων) και αφήνει να αιωρούνται ένα πλήθος από ανυπόστατα άρθρα (από εκπαιδευτικούς ιστότοπους αμφίβολης εγκυρότητας) τα οποία παίζουν με την αγωνία των συναδέλφων μας. Σας φαίνεται κάτι παράλογο στις αξιώσεις που εγείρω;
Δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το ανθρώπινο με το εύλογο. Όταν συμμετέχει κάποιος σε κάποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ εκτός εκπαίδευσης, του λένε αναλυτικά πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Του λένε αναλυτικά πότε θα διοριστεί και πού; Του λένε τίποτα από όλα αυτά;Λυπάμαι, αλλά θα πω ένα τραβηγμένο παράδειγμα για την αγωνία. Είπε κάποιος στο νήμα των διορισμών των νηπιαγωγών, ότι τον έχει φάει η αγωνία, γιατί δε ξέρει αν οι διορισμοί στη ειδική θα είναι 970 ή 1800. Όταν οι οργανικές που ιδρύθηκαν σίγουρα δεν είναι 1800 και σίγουρα σε εκείνο το νήμα είχε γραφτεί ότι είναι 900+. Αυτός λοιπόν έχει αγωνία και μπορεί να είναι στη θέση 1600 και να θεωρεί ανάλγητο το υπουργείο που δεν ανακοινώνει την κατανομή, "να ηρεμήσει". Είναι δικαιολογημένη η αγωνία του;Όταν ίσα με 150 φορές, έμπειρα μέλη του φόρουμ έχουν πει ότι εξελίξεις θα έχουμε τάδε του μηνός, το να αγωνιώ εγώ που δεν έχει βγει η κατανομή 1/7, είναι λογικό; Τώρα θα μου πεις και ποιος σου είπε ότι καθόμαστε και διαβάζουμε τα προηγούμενα σχόλια. Ε αφού προτιμάτε να μην είστε καλά πληροφορημένοι και να είστε μέσα στην αγωνία, ας είστε μέσα στην αγωνία. Ο mmmm ούτε με βάση το συναίσθημα μιλάει, ούτε λέει πράγματα χωρίς βάση. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακοινώσουν το οτιδήποτε πριν την ώρα του, ούτε 1/8. Αυτό είναι επιθυμία των αδιόριστων. Κατανοητή. Δεν είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν. Και μεταξύ μας, αυτό το "να φτιάξουμε τα πράγματα" είναι να'χαμε να λέγαμε. Όσοι διοριστούν φέτος, ούτε θα ασχοληθούν ποτέ ξανά με τους διορισμούς, ούτε με τα χρονοδιαγράμματα. Μη σου πω μπορεί να γράφουν κιόλας "ποιοι διορισμοί; Τη Β βάση αποσπάσεων βγάλτε να κάνουμε προγραμματισμό τις ζωές μας"Επανερχόμενος λοιπόν στο αρχικό μου ερώτημα, στο οποίο απάντησες "όχι βέβαια", τι διαφορετικό κάνεις από το να γκρινιάζεις στο pde και στο Facebook?
Έχω περάσει σε τρεις προκηρύξεις του δημοσιου μέσω ΑΣΕΠ.Εννοείται πως ο ΑΣΕΠ δεν ειδοπποει πότε θα βγάλει τα αποτελέσματαΥπάρχει όμως μια διαφορά .Από τη στιγμή έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων ως τη μέρα που θα πιάσεις δουλειά ξέρεις ότι μεσολαβεί ένα άλφα διάστημα - ως και 3 μηνες-για έλεγχο δικαιολογητικων και ορκομωσία .Επίσης σου δίνει το κράτος 15-20 για να παρουσιάστεις στην υπηρεσία και αν θες Κ ως 6 μήνες αναστολη όρκομωσιας.Εκτός από την αναστολή την οποία δίνουν Κ στους εκπαιδευτικούς για ένα χρόνο , όλα τα άλλα λείπουν στην περίπτωση μας.Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένω να με ειδοποιήσουν στις 23/8 να πάω π.χ. στο Άργος από την Ορεστιάδα και να πρέπει να μεταφέρω όλο το σπιτικό μου και αν εχω οικογένεια με παιδιά να πρέπει να αποφασίσω αν θα τα πάρω μαζί μου ή να ψάξει ο/η σύζυγός τρόπο να έρθει στο.νεο τρόπο εργασίας μου.Περιμένουμε διορισμό για τη σύζυγό μου και ευτυχώς που είμαι δημόσιος υπάλληλος και ίσως πάρω άδεια με αποδοχές για να μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη.Ενας λόγος που επέλεξα να μη διοριστω ως εκπαιδευτικός ειναι αυτή η ανοργανωσια που υπάρχει στο παιδείας..Συγγνώμη για τα οποία λάθη,.Γράφω χωρίς τα γυαλιά μυωπίας.
ο μαγιολαδιτης στο facebook ανερτησε οτι ολα ειναι ετοιμα για την κατανομη ανα ειδικοτητα των διορισμων.