Spiros06, Stelalek, Dimthan, john_the_math, Mr daskalos και 37 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι η αναλογία που λέτε είναι 2 γενική και 1 ειδική. Μου φαίνεται περίεργο να γίνει το αντίθετο.
Από συγκεκριμένη ομάδα στο Facebook βγήκε η πληροφορία ότι η αναλογία στη δευτεροβαθμια και ειδικά για τους ΠΕ02 θα είναι 2 προς 1 υπερ της ειδικης. Αν αυτο επαληθευτεί και ισχύσει για ολόκληρη τη δευτεροβαθμια, τότε 2000 στην ειδικη (στα τμηματα ένταξης) και 1000 στη γενικη. Απλά μεταφέρω ο,τι διάβασα. Δεν το υιοθετώ.
Μήπως μπορεί κανείς να υπολογίσει με ασφάλεια με 2000 διορισμούς που θα φτάσει ο πίνακας ΠΕ70 στους εκκαθαρισμενους
Συνεχώς υπάρχουν ερωτήσεις "πόσους θα πάρουν από τον τάδε κλαδό;", "που θα φτάσει ο πίνακας;", "έχω ελπίδες διορισμού;" κλπ.Όσοι/ες έχουν το σκεπτικό "αρκεί να τρουπούσωμε", αντί να τους ενδιαφέρει αν θα ανοίξει θέση κοντά στον τόπο συμφερόντων τους ή σε περιοχή που είναι διατεθειμένοι να πάνε για αρκετά χρόνια, σε 2 χρόνια θα είναι πάλι εδώ να γκρινιάζουν για το πόσο άδικο είναι που δεν μπορούν να πάρουν μετάθεση. Η δυσκολία πλέον στις μεταθέσεις δεν αφορά μόνο τη Β/θμια ή τις ειδικότητες Α/θμιας, αλλά όλους όπως δείχνουν τα πράγματα. Πόσο μάλλον αν σκοπεύουν να επιστρέψουν σε περιοχές όπως είναι η Α' Θεσσαλονίκης ή η Δυτική Μακεδονία...
2000 γενική πε 70 με τπτ. 1700 κ πάλι με το ζόρι
Υπάρχει κάποια πηγή σχετικά με το 2:1 ειδική/γενική στη Βθμια;Μπορεί κάποιος να παραθέσει ένα λίνκ;Μυστήρια πράγματα...