Βαγγελιω, anaek, Oliver, fasvil, Eleni2024, trust no one, sxicleo12, ocean, Arabella, chicken, ElisaPDE, Konasevo και 55 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι θα γινόντουσαν διορισμοί σε λειτουργικά κενά, οπότε έπρεπε (λέμε τώρα) να υπάρξει σχέδιο ως προς το πού και πόσοι διορισμοί θα γίνουν σε κάθε ειδικότητα. Στην πρωτοβάθμια είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.
Απλά δεν υπάρχει η κινητικότητα που υπήρχε πέρυσι, παρότι είναι πιο απλά ναι. Από τη στιγμή που πέρυσι διόρισε-ανακοίνωσε 21 Αυγούστου, φέτος δε φαίνεται να θέλουν να γίνει κάτι πιο νωρίς.
Τελευταία στιγμή όπως πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστούν. Μήπως αυτοί πρέπει να διακτινιστούν από τη μια περιοχή στην άλλη; Απ ' ο, τι φαίνεται ο Αύγουστος θα έχει ενδιαφέρον !
Στο τμήμα διορισμών πάντως δεν ξέρουν γενικώς τίποτα. Επι παντός θέματος.
Καλά παλαιότερα έχει τύχει να πάρουν αρκετοί τηλέφωνο στο τμήμα αναπληρωτών και να μη ξέρουν τίποτα και να βγει φάση αναπληρωτών αργότερα την ίδια μέρα. Ή ήταν πολύ κλασικό να παίρνουν στο ίδιο νούμερο και στον έναν να λένε "σήμερα θα γίνουν προσλήψεις" και στον επόμενο "δε ξέρουμε τίποτα για τις επόμενες 2 εβδομάδες". Δε λέει και πολλά αυτό.
Μπορείς απλά να αγνοήσεις την πληροφορία. Τόσο απλό.
Καλησπέρα σε όλους/ες και συγγνώμη αν πετάξω κοτσάνα (αναπληρωτάκι είμαι ακόμα και τα των μονίμων δεν τα ξέρω καλα).Διαβάζοντας αυτά που λέτε στις τελευταίες σελίδες μου έχει γεννηθεί η εξής απορία:Για ποιό λόγο στην δευτεροβάθμια γίνεται διορισμός και σε λειτουργικά κενά όπως πχ. έγινε πέρσι, και στην πρωτοβάθμια, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό δεν γίνεται; Με λίγα λόγια εμείς οι ειδικότητες και των δύο βαθμίδων, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα καλύτερο πλην των οργανικών κενών που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια; Το λέω από την άποψη ότι φέτος υποτίθεται ότι θα δοθεί έμφαση στην πρωτοβάθμια άρα και από εκεί περιμένω να πάρει περισσότερα άτομα της ειδικότητάς μου (σε σύγκριση με το πλήθος ατόμων που θα πάρει στην δευτεροβάθμια). Είμαι ΠΕ06 αν παίζει κάποιο ρόλο.
Για ποιό λόγο στην δευτεροβάθμια γίνεται διορισμός και σε λειτουργικά κενά όπως πχ. έγινε πέρσι, και στην πρωτοβάθμια, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό δεν γίνεται;
Με λίγα λόγια εμείς οι ειδικότητες και των δύο βαθμίδων, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτα καλύτερο πλην των οργανικών κενών που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια; Το λέω από την άποψη ότι φέτος υποτίθεται ότι θα δοθεί έμφαση στην πρωτοβάθμια άρα και από εκεί περιμένω να πάρει περισσότερα άτομα της ειδικότητάς μου (σε σύγκριση με το πλήθος ατόμων που θα πάρει στην δευτεροβάθμια). Είμαι ΠΕ06 αν παίζει κάποιο ρόλο.