0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με θέση 955 στους εκκαθαρισμενους Πε02 ΕΑΕ και δηλωμένη όλη την Ελλάδα, έχω πιθανότητες διορισμού; Ευχαριστώ πολύ
Στην περίπτωση αυτή, το ολοήμερο θα είναι εκ περιτροπής
Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατρέας θα δώσει στοιχεία για την κατανομή φέτος;
Οι περισσότεροι νεοδιόριστοι έχουμε 24 ώρες ωράριο. Όποτε σίγουρα μένουν ώρες. Το πρόβλημα θα δημιουργηθει στις υπόλοιπες ειδικότητες που δύσκολα θα συμπληρώνουν ωράριο αφού θα έχουμε τις ώρες εμείς λόγω νομοθεσίας (για το τμήμα μελέτης απαιτείται τουλάχιστον ένας εκπαιδευτικός ΠΕ70)
Από το αρχείο με τις οργανικές θέσεις πάντως που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα , οι θέσεις που βγαίνουν των πε60 είναι 844 κι όχι 1082 (συμπεριλαμβάνεται και άλλες 2 ειδικότητες σε αυτά τα κενά) .. έκανα το άθροισμα και βγαίνουν τόσες όσες έγραψα ..
Από το αρχείο με τις οργανικές θέσεις πάντως που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα , οι θέσεις που βγαίνουν των πε60 είναι 844 κι όχι 1082 (συμπεριλαμβάνεται και άλλες 2 ειδικότητες σε αυτά τα κενά) .. έκανα το άθροισμα και βγαίνουν τόσες όσες έγραψα .. Για τη ΓΕΝΙΚΗ μιλάω ..
Είναι και τα κενά των μετατάξεων που δεν είναι μέσα αφού δόθηκαν στις προηγούμενες μεταθέσεις
Εγώ στη θέση του θα έριχνα μαύρη πέτρα πίσω μου. Να σπάνε πλάκα μαζί μου και να διακινδυνεύω και τη δουλειά μου; Ε πάει πολύ. Η "νέα γενιά" που τα παίρνει όλα στην πλάκα κι από σεβασμό μηδέν, ας τα βγάλει πέρα μόνη της.
Οκ .. άρα μιλάμε για έναν αριθμό κοντά στο 1100-1200 ..