0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι κανονικά ανεβασμένα και χωρίς καποιο σχόλιο δίπλα.. Έλλειψη τίτλου σπουδών.. Μα το πτυχιο , την ΕΝΕ , τα εβαλε. Στους Νοσηλευτες ήταν απαραίτητο το σεμιναριο ειδικής ?
Μπαινει με τα μορια που εχει στον πινακα 3εα/22 δεν αλλάζει κατα τον διορισμό. Μετα ως αναγνωριση για αλλαγη ΜΚ σαφέστατα
Καλησπέρα στην ομάδα! Είμαι ΠΕ71 και βρίσκομαι στη θέση 6.135 στους προσωρινούς.Τι πιθανότητες έχω να προσληφθώ σε ΚΕΔΑΣΥ ή σε ειδικό σχολείο, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας και τους διορισμούς; Οπως καταλαβαίνετε, πρώτη φορά είναι που έκανα αίτηση και θα ήθελα γενικά τα φώτα των εμπειροτέρων. ☺️ Σημειωτέον ότι θα δηλώσω μόνο Αττική.
Για Κεδασυ και ειδικά σχολεία είναι λίγες οι θέσεις που προσφέρονται. Το πιθανότερο είναι να προσληφθείτε ως παράλληλη στήριξη κατά την Α' φάση.
Καλησπερα. Να ρωτησω κατι. Δηλωνοντας για παράδειγμα Αιτωλοακαρνανια ή Ηλεια πως ξερουμε σε ποιες περιοχες θα ειμαστε μετα; δεν υπαρχουν καπου εστω τα κενα των σχολειων;Στάλθηκε από το SM-F731B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στους ΠΕ60 ΕΑΕ για διορισμό πιστεύετε με θέση κοντά στο 500 500 κάτι αρκούν οι θέσεις για Μακεδονία και Θεσσαλία;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ρωτάω κατά κύριο λόγο διότι διαφωνώ με τον τρόπο που λειτουργεί η «παράλληλη στήριξη» στην Ελλάδα, είναι εντελώς λάθος. Μπορείτε να δείτε και στον ΣΑΤΕΑ κάποια συνέδρια που έχουν γίνει και επεξηγούν ακριβώς το πόσο λάθος είναι, καθώς δεν πρόκειται για συνεκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, δεν θα προτιμούσα κάτι τέτοιο…
Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ζητήσεις παράταση ορκωμοσίας.ΥΓ: Να σου ζήσει το μωρό, να είναι γερό και δυνατό!
Ξεκίνα να δουλεύεις και μην οικειοποιεισαι απόψεις άλλων. Άκου και παρατήρησε τι γίνεται για να διαμορφώσεις την δική σου άποψη.Η συνεκπαιδευση είναι αποτυχημένη παντού αλλά οκ. Εσύ το καλό των παιδιών θα κοιτάξεις και να κάνεις την δουλειά σου όσο γίνεται πιο ανώδυνα για όλους. Εννοείται χωρίς να αδικουνται τα εργασιακά σου δικαιώματα (ωράριο, άδειες κλπ). Καλή αρχή!