0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα πε70 με θεση κοντα στο 900 και δηλωμενη πρωτα η Αθηνα και μετα η υπολοιπη Στερεα Ελλαδα εκτιμάτε οτι μπορει να είμαι στην Αθήνα; Το αγχος στα υψη και ενα βημα πριν απο το Δαφνί φετος.Στάλθηκε από το SM-F731B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα επιστρέψει μέσω ΔΟΥ πληρωτέο συν φόρο που παρακρατήθηκε για τις ημέρες που δεν δικαιούται μισθό από τον πρώτο διορισμό.
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θέμα που με προβληματίζει τις τελευταίες μέρες και έχω πραγματικά λίγες ώρες ακόμα να το σκεφτώ. ΠΕ70 350 σειρά δήλωσα πρώτα όλα τα δυσπρόσιτα. Λογικά κάτι πιάνω ( θα δείξει βέβαια, Θεός δεν είμαι). Ο περίγυρος μου, μου λέει ότι θα εγκλωβιστω για τουλάχιστον 6 χρονια. Κυνηγάω μεταθεση σε δυσκολη περιοχή της Θεσσαλίας. Αλλά 6 χρόνια νομίζω είναι πολλά αφού ήδη έχω μαζεμένα άρκετα μόρια ως αναπληρώτρια. Τι πιθανότητες υπάρχουν να μην ανοίγει καθόλου η Θεσσαλία και γενικά η βόρεια Ελλάδα τα επόμενα 2-3 χρόνια; Δεν είναι πιο πιθανό να εγκλωβιστω στην Βοιωτία ας πούμε πολλά περισσότερα χρόνια;; Παρακαλώ θα ήθελα μια άποψη από κάποιον.
Καλά να είμαστε πρώτα, βγάζω κάθε χρόνο συγκεντρωτικό πίνακα με τους αιτούντες μετάθεση. Όταν φτάσεις να είσαι πρώτη και με άνετη διαφορά για την περιοχή σου, μπορείς να ξεκινήσεις τις αποσπάσεις για κάποια χρόνια. Σκοπός σου είναι όταν ανοίξει κάποια θέση στην περιοχή σου, να είσαι εσύ αυτή που θα την πάρεις. Τα μόρια που λες ότι έχεις ως αναπληρώτρια, τα μετράς με τους μήνες ή με τα μόρια που δίνουν τα σχολεία που δούλεψες; Γιατί 10 χρόνια προϋπηρεσίας σαν αναπληρωτής στη Θεσσαλονίκη είναι μεν 100 μήνες, αλλά σε μόρια μόνιμου είναι (10/12 * 10 + 10*2.5) = 8.3 + 25 = 33.3 που μόνο πολλά δεν τα λες για 10 χρόνια. Αυτό το "εγκλωβιστώ" είναι μεγάλη παγίδα. Εξαρτάται βέβαια κι από την οικογενειακή κατάσταση του καθενός. Καλή η Βοιωτία, ώστε να πετάγεσαι στην περιοχή σου εύκολα, αλλά την περιοχή σου είτε θα τη δεις μόνο με απόσπαση, είτε αν κάποτε γίνει το θαύμα να πάρεις μετάθεση, θα είσαι από τους τελευταίους, άρα θα πάρεις οργανική στα άκρα της περιοχής σου. Εγώ σου είπα το σκεπτικό μου. Κάνεις το καλύτερο δυνατό, ώστε όταν ανοίγει κάποιο κενό, να είσαι στους πρώτους, αν όχι πρώτη.
Καμία σχέση τα μόρια του αναπληρωτή με τα μόρια του μόνιμου! Αν τα υπολογίζεις με τον μήνα τότε κάνεις λάθος! Μια χρονιά σε πόλη δίνει πχ 3,5 μόρια τον χρόνο περίπου ! Αρα είναι λίγα!
Γενικά σαν αναπληρώτρια εδώ και 9 χρόνια μόνο 2 φορές πήγα σε σχολείο με 1 μόριο. Συνήθως είχα ,5, 6, 7 ,8 κτλ. Υπολόγισα λοιπόν ότι ήμουν ας πούμε σε σχολείο με 7 μόρια για 10 μήνες: 7/12*10 και τα 2 της χρονιάς με περίπου τον ίδιο τρόπο: έχω 72 μήνες άρα 6 ολόκληρα χρόνια *2 άρα έχω 12 και τα πρόσθεσα. Σωστά δεν τα έχω βγάλει;
Πώς υπολογίζονται τα μόρια ως μόνιμοι; Εγώ έχω μια σχολική χρονιά σε δυσπρόσιτο με ΜΣΔ ΙΓ. Και δουλεύω ως αναπληρώτρια 6 χρονια.