0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Να ρωτήσω.. συμφερει κάποιον που παιρνει απόσπαση λόγω ειδικής κατηγορίας να επιλέξει δυσπρόσιτο?
Με βάση τα μόρια σου θα συγκριθείς σε όλη σου την καριέρα μόνο με άλλες ειδικές κατηγορίες. Προηγείσαι από όλους τους άλλους. Οπότε μόνο από αυτή την άποψη έχει νόημα. Αλλά τα οφέλη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, μιας και θα πάρεις μόρια για το δυσπρόσιτο μόνο για τους 2 μήνες του καλοκαιριού.
Επειδή,όπως λέει και ο trust, προηγείστε θα πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει η ταλαιπωρία του δυσπρόσιτου απλά και μόνο για να προηγηθείτε και των υπολοίπων εντός της ειδικής κατηγορίας ώστε ίσως να διεκδικήσετε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μέλλον. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.
Πλέον, δεν υπάρχει λόγος να έχετε πρόσβαση. Έχει καταργηθεί και η κινητικότητα για εκπαιδευτικούς που σε αυτή την περίπτωση είχε κάποιο νόημα η πρόσβαση στο ΜΑΔ.Αν επιμένεις, μπορείς να κάνεις αναζήτηση "Έκδοση κωδικών δημόσιας διοίκησης".
Καλημέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Είμαι ειδική κατηγορία το παρόν διάστημα. Ύστερα από δύο χρόνια ανάλογα με την πορεία της υγείας μου αυτό μπορεί να αλλάξει ισως πέσει το ποσοστό αναπηρίας του Κεπα ( το ελπιζω να γινω καλά). Οπότε από αυτή την άποψη και μόνο..
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις απαντήσεις σας!
Τα άλλαξα τελευταία στιγμή κ έκανα το ηθικά σωστό. Γιατί αυτό μετράει για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καθοδηγήσατε! Να είστε καλά!!!