*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2025  (Αναγνώστηκε 611810 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2025
« Απάντηση #3948 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2025, 11:20:11 pm »
Καλησπέρα σας! Να ρωτήσω.. συμφερει κάποιον που παιρνει απόσπαση λόγω ειδικής κατηγορίας να επιλέξει δυσπρόσιτο?

Με βάση τα μόρια σου θα συγκριθείς σε όλη σου την καριέρα μόνο με άλλες ειδικές κατηγορίες. Προηγείσαι από όλους τους άλλους. Οπότε μόνο από αυτή την άποψη έχει νόημα. Αλλά τα οφέλη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, μιας και θα πάρεις μόρια για το δυσπρόσιτο μόνο για τους 2 μήνες του καλοκαιριού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:19:26 »

Αποσυνδεδεμένος Kalliope D.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #3949 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2025, 11:49:54 pm »
Αν ένας εκπαιδευτικός επιλέξει να τοποθετηθεί σε πειραματικό σχολείο, έχει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις σε σχέση με κάποιο άλλο δημόσιο σχολείο;; Ποια είναι η διαφορά;; Σας ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3950 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 01:13:58 am »
Με βάση τα μόρια σου θα συγκριθείς σε όλη σου την καριέρα μόνο με άλλες ειδικές κατηγορίες. Προηγείσαι από όλους τους άλλους. Οπότε μόνο από αυτή την άποψη έχει νόημα. Αλλά τα οφέλη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, μιας και θα πάρεις μόρια για το δυσπρόσιτο μόνο για τους 2 μήνες του καλοκαιριού.

Νομίζω ότι εννοεί να επιλέξει ως αποσπασμένος να τοποθετηθεί σε δυσπρόσιτο. 

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3951 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 01:25:40 am »
Καλησπέρα σας! Να ρωτήσω.. συμφερει κάποιον που παιρνει απόσπαση λόγω ειδικής κατηγορίας να επιλέξει δυσπρόσιτο?

Επειδή,όπως λέει και ο trust, προηγείστε  θα πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει η ταλαιπωρία του δυσπρόσιτου απλά και μόνο για να προηγηθείτε και των υπολοίπων εντός της ειδικής κατηγορίας ώστε ίσως να διεκδικήσετε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μέλλον. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:19:26 »

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3952 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 07:05:53 am »
Επειδή,όπως λέει και ο trust, προηγείστε  θα πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει η ταλαιπωρία του δυσπρόσιτου απλά και μόνο για να προηγηθείτε και των υπολοίπων εντός της ειδικής κατηγορίας ώστε ίσως να διεκδικήσετε ένα συγκεκριμένο σχολείο στο μέλλον. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος.
Σαν ειδική κατηγορία, αποσπάται κατά προτεραιότητα από τον πρώτο χρόνο, παίρνει μετάθεση κατά προτεραιότητα στα 2 χρόνια και παίρνει τοποθέτηση κατά προτεραιότητα. Η απόσπαση σε οποιαδήποτε περιοχή πλην της περιοχής συμφερόντων της δεν έχει κανένα νόημα. Το πολύ πολύ κατά την τοποθέτηση κατά προτεραιότητα να μην τοποθετηθεί στο σχολείο ακριβώς δίπλα στο σπίτι της, αλλά σε κάποιο σχολείο κάποια τετράγωνα πιο πέρα. Εκτός αν έχει να κάνει με πολύ εξειδικευμένη κατηγορία σχολείων, όπως π.χ. τα μουσικά σχολεία κι υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις ειδικές κατηγορίες ακόμη και για τη μετάθεση. Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος zoek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3953 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 08:41:15 am »
Καλημέρα σας!
 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Είμαι ειδική κατηγορία το παρόν διάστημα.  Ύστερα από δύο χρόνια ανάλογα με την πορεία της υγείας μου αυτό μπορεί να αλλάξει ισως πέσει το ποσοστό αναπηρίας του Κεπα ( το ελπιζω να γινω καλά). Οπότε από αυτή την άποψη και μόνο..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 08:46:12 am από zoek »

Αποσυνδεδεμένος ctsiou

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3954 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 08:55:10 am »
Πλέον, δεν υπάρχει λόγος να έχετε πρόσβαση. Έχει καταργηθεί και η κινητικότητα για εκπαιδευτικούς που σε αυτή την περίπτωση είχε κάποιο νόημα η πρόσβαση στο ΜΑΔ.
Αν επιμένεις, μπορείς να κάνεις αναζήτηση "Έκδοση κωδικών δημόσιας διοίκησης".

Ευχαριστώ πολύ!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3955 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 10:14:01 am »
Καλημέρα σας!
 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Είμαι ειδική κατηγορία το παρόν διάστημα.  Ύστερα από δύο χρόνια ανάλογα με την πορεία της υγείας μου αυτό μπορεί να αλλάξει ισως πέσει το ποσοστό αναπηρίας του Κεπα ( το ελπιζω να γινω καλά). Οπότε από αυτή την άποψη και μόνο..
Τότε ναι. Έχει νόημα να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια. Νόμιμο είναι σίγουρα. Ηθικό δε ξέρω, γιατί το πνεύμα του νόμου είναι ακριβώς το αντίθετο. Να έχεις προτεραιότητα για να μην αναγκαστείς να πας στο δυσπρόσιτο.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3956 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 10:51:26 am »
Καλημέρα σας!

zoek, αφού το πρόβλημα υγείας σου είναι τέτοιο που επιδέχεται βελτίωσης, εγώ σου εύχομαι από καρδιάς να γίνεις καλά και όλα τα άλλα θα γίνουν.
Πάντως αφού έχεις ήδη διοριστεί , μέσα στα δύο επόμενα χρόνια θα έχεις ήδη πάρει μετάθεση στον τόπο σου . Οπότε δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να ταλαιπωρείσαι και ίσως να επιβαρύνεις την υγεία σου αυτή τη στιγμή ώστε να διασφαλίσεις μια πιθανόν καλή οργανική στο μέλλον. Αυτό είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 10:53:04 am από vama »

Αποσυνδεδεμένος zoek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3957 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 11:04:32 am »
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις απαντήσεις σας!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3958 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 11:09:38 am »
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις απαντήσεις σας!
Όλα καλά να σου πάνε.

Αποσυνδεδεμένος zoek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #3959 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 11:19:34 am »
Τα άλλαξα τελευταία στιγμή κ έκανα το ηθικά σωστό.  Γιατί αυτό μετράει για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καθοδηγήσατε! Να είστε καλά!!!

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3960 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 12:27:49 pm »
Τα άλλαξα τελευταία στιγμή κ έκανα το ηθικά σωστό.  Γιατί αυτό μετράει για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καθοδηγήσατε! Να είστε καλά!!!
Προσωπικά θα σου πω μπράβο και θεωρώ ότι ο Θεός θα σου το επιστρέψει πολλαπλάσια! Εύχομαι να γίνεις εντελώς καλά!

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3961 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2025, 06:50:49 pm »
Με την ανακοίνωση των προσωρινών τοποθετήσεων, πότε πρέπει να παρουσιαστούν οι νεοδιόριστοι στα σχολεία; Την επομένη; Το λέω αυτό γιατί αρκετοί ορκίστηκαν νωρίς και μετά επέστρεψαν στα σπίτια τους...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33110
  • Τελευταία: Mimao
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193276
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 229
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)