0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν με αφήνει να αλλάξω την κατάσταση της εντοπιότητας Δικαιούμαι μονάδες εντοπιότητας στο https://teachers.minedu.gov.gr/Τι κάνω;
Καλησπέρα και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, οι νεοδιόριστοι προς το παρόν οριστικοποιούν την αίτηση ακόμη και αν οι υπηρετήσεις δεν έχουν περαστεί όλες; Έχει κάποιο νόημα για εμάς να είναι όλα σωστά; Με αίτημα μέσω της πλατφόρμας μου είχαν απαντήσει ότι θα περαστούν εν καιρώ λόγω του όγκου των νεοδιόριστων... είμαι ασφαλής αν οριστικοποιήσω;Τέλος, υπάρχει κάποιο εργαλείο που να υπολογίζει τα ΜΣΔ ανάλογα με τις μέρες της εβδομάδας που ήταν κάποιος σε δυσπρόσιτο σχολείο;
Καλημέρα..Σχετικά με αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΔΕ σε άλλο ΠΥΣΔΕ στην ειδική (και είμαι διορισμένος στην ειδική)……..1)κάνουμε την αίτηση για μετάθεση 2)στέλνουμε τα δικαιολογητικά στην δευτεροβάθμια όπου ανήκουμε (εντοπιότητα, οικ. κατάσταση και συνυπηρέτηση) . 3) πρέπει να στείλω το μεταπτυχιακό (νοηματική, braille, σεμινάριο κ.α.) και στο υπουργείο (στο mydocs.minedu) ? Παρόλο που είμαι ειδική και παραμένω ειδική?Και τα 3 βήματα είναι έτσι όπως τα έχω καταλάβει;
Συνάδελφοι, για τα Καλλιτεχνικά σχολεία (όπως φαντάζομαι και για Μουσικά και Διαπολ.) πρέπει να γράψουμε στις Παρατηρήσεις ότι θα στείλουμε τα τάδε και τάδε έγγραφα μέσω my docs στην Κ.Υ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, όπως αντίστοιχα γίνεται και στις αιτήσεις των περιοχών, όπου αναφέρουμε στις Παρατηρήσεις τα έγγραφα που θα στείλουμε στις Διευθύνσεις;;;
... και για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία ? ( ηλεκτρόνική αίτηση --> αποστολή pdf βεβαιώσεων στην ΔΔΕ )Θυμίστε μου λίγο , για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης αφήνουμε κενό στις επιλογές νομών ?
Καλησπέρα.Η σύζυγος μου εργάζεται σε ΤΟΜΥ (παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ΝΠΔΔ).Διαβάζω στην εγκύκλιο στη σελ. 18 των διευκρινίσεων της Συνυπηρέτησης 9. Εκπαιδευτικοί των οποίων οι σύζυγοι εργάζονται στο δημόσιο τομέα ανεξαρτήτως είδους σύμβασης δεν δικαιούνται μονάδες συνυπηρέτησης λόγω μη οργανικής τοποθέτησης.νωρίτερα αναφέρεται2. Η διετία εργασίας των συζύγων πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής της αίτησης μετάθεσης, πλην των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους δεν απαιτείται διετία.Τελικά μοριοδοτείται η συνυπηρέτηση στο δημόσιο ή όχι;Στην περίπτωση που μοριοδοτείται αλλά η διετία συμπληρώνεται μεικτά (π.χ. 18 μήνες ιδιωτικό τομέα και οι υπόλοιποι 6 στο δημόσιο), γίνεται δεκτή;Ή πρέπει να' ναι συνεχόμενα 2 έτη στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα;Ευχαριστώ.
Είμαι διορισμένος στην δευτεροβάθμια γενική(πε86) με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση στην ειδική αγωγή αυτή την περίοδο;
Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Οι περισσότεροι λένε ότι αυτά είναι τα βήματα. Θα επιβεβαιώσω ρωτώντας και στη δευτεροβάθμια.