*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2025  (Αναγνώστηκε 131880 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2025
« Απάντηση #112 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 04:29:50 pm »
Καλησπέρα.

Η σύζυγος μου εργάζεται σε ΤΟΜΥ (παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ΝΠΔΔ).

Διαβάζω στην εγκύκλιο στη σελ. 18 των διευκρινίσεων της Συνυπηρέτησης

9. Εκπαιδευτικοί των οποίων οι σύζυγοι εργάζονται στο δημόσιο τομέα ανεξαρτήτως είδους σύμβασης δεν δικαιούνται μονάδες συνυπηρέτησης λόγω μη οργανικής τοποθέτησης.

νωρίτερα αναφέρεται

2. Η διετία εργασίας των συζύγων πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής της αίτησης μετάθεσης, πλην των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους δεν απαιτείται διετία.

Τελικά μοριοδοτείται η συνυπηρέτηση στο δημόσιο ή όχι;

Στην περίπτωση που μοριοδοτείται αλλά η διετία συμπληρώνεται μεικτά (π.χ. 18 μήνες ιδιωτικό τομέα και οι υπόλοιποι 6 στο δημόσιο), γίνεται δεκτή;
Ή πρέπει να' ναι συνεχόμενα 2 έτη στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα;

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:07:01 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 05:06:18 pm »
Δεν με αφήνει να αλλάξω την κατάσταση της εντοπιότητας Δικαιούμαι μονάδες εντοπιότητας στο
 https://teachers.minedu.gov.gr/

Τι κάνω;

Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ. Πρέπει να κάνεις "Αίτημα" μέσω του teachers ώστε να το διορθώσει η ΔΔΕ σου. Αν δεν έχεις καταλάβει πώς να το κάνεις ηλεκτρονικά( το περιγράφω πιο πάνω),πάρε τηλέφωνο αύριο στη Διεύθυνση να μιλήσεις με τον/την υπευθυνο-η για τις μεταθέσεις ώστε να το διορθώσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2024, 08:50:04 pm από vama »

Αποσυνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 08:27:37 pm »
Καλησπέρα και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, οι νεοδιόριστοι προς το παρόν οριστικοποιούν την αίτηση ακόμη και αν οι υπηρετήσεις δεν έχουν περαστεί όλες; Έχει κάποιο νόημα για εμάς να είναι όλα σωστά; Με αίτημα μέσω της πλατφόρμας μου είχαν απαντήσει ότι θα περαστούν εν καιρώ λόγω του όγκου των νεοδιόριστων... είμαι ασφαλής αν οριστικοποιήσω;
Τέλος, υπάρχει κάποιο εργαλείο που να υπολογίζει τα ΜΣΔ ανάλογα με τις μέρες της εβδομάδας που ήταν κάποιος σε δυσπρόσιτο σχολείο;

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 08:59:33 pm »
Καλησπέρα και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, οι νεοδιόριστοι προς το παρόν οριστικοποιούν την αίτηση ακόμη και αν οι υπηρετήσεις δεν έχουν περαστεί όλες; Έχει κάποιο νόημα για εμάς να είναι όλα σωστά; Με αίτημα μέσω της πλατφόρμας μου είχαν απαντήσει ότι θα περαστούν εν καιρώ λόγω του όγκου των νεοδιόριστων... είμαι ασφαλής αν οριστικοποιήσω;
Τέλος, υπάρχει κάποιο εργαλείο που να υπολογίζει τα ΜΣΔ ανάλογα με τις μέρες της εβδομάδας που ήταν κάποιος σε δυσπρόσιτο σχολείο;

Για το πρώτο ερώτημα δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Εγώ όποτε έβρισκα λάθη,έκανα αίτημα,το διόρθωσαν και έτσι όταν έκανα την αίτηση ήταν όλα σωστά. Το καταλαβαίνω ότι ίσως σε κάποιες διευθύνσεις δεν έχουν προλάβει να τα ελέγξουν όλα. Όμως πόσο ασφαλής εισαι δεν ξέρω. Γιατί θεωρώ ότι απο τη στιγμή που υποβάλλεις την Αιτηση αποδέχεσαι και όλα όσα αναγράφονται ως αληθή.
Για τα ΜΣΔ υπάρχουν αναλυτικά παραδείγματα στην Εγκύκλιο Μεταθέσεων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:07:01 »

Αποσυνδεδεμένος evrialon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο-Τόλμη-Τύχη
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 10:07:49 pm »
Καλημέρα..
Σχετικά με αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΔΕ σε άλλο ΠΥΣΔΕ στην ειδική (και είμαι διορισμένος στην ειδική)……..
1)κάνουμε την αίτηση για μετάθεση
2)στέλνουμε τα δικαιολογητικά στην δευτεροβάθμια όπου ανήκουμε (εντοπιότητα, οικ. κατάσταση και συνυπηρέτηση) .
3) πρέπει να στείλω το μεταπτυχιακό (νοηματική, braille, σεμινάριο κ.α.) και στο υπουργείο (στο mydocs.minedu) ???? Παρόλο που είμαι ειδική και παραμένω ειδική?

Και τα 3 βήματα είναι έτσι όπως τα έχω καταλάβει;
Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Οι περισσότεροι λένε ότι αυτά είναι τα βήματα. Θα επιβεβαιώσω ρωτώντας και στη δευτεροβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος sinialo

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Οκτωβρίου 20, 2024, 11:35:47 pm »
Αν κάποιος βγάλει άκρη κ μπορεί ας ενημερώσει...

Κυρίως για το αν πρέπει να στείλουμε μεταπτυχιακό ειδικης κ.α. ....εμείς που ζητάμε μεταθεση σε από ειδική σε ειδική...(από πυσδε σε πυσδε)

Αποσυνδεδεμένος elfan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 12:00:37 am »
Συνάδελφοι, για τα Καλλιτεχνικά σχολεία (όπως φαντάζομαι και για Μουσικά και Διαπολ.) πρέπει να γράψουμε στις Παρατηρήσεις ότι θα στείλουμε τα τάδε και τάδε έγγραφα μέσω my docs στην Κ.Υ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, όπως αντίστοιχα γίνεται και στις αιτήσεις των περιοχών, όπου αναφέρουμε στις Παρατηρήσεις τα έγγραφα που θα στείλουμε στις Διευθύνσεις;;;

Αποσυνδεδεμένος F1lologos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 08:45:26 am »
Συνάδελφοι, για τα Καλλιτεχνικά σχολεία (όπως φαντάζομαι και για Μουσικά και Διαπολ.) πρέπει να γράψουμε στις Παρατηρήσεις ότι θα στείλουμε τα τάδε και τάδε έγγραφα μέσω my docs στην Κ.Υ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, όπως αντίστοιχα γίνεται και στις αιτήσεις των περιοχών, όπου αναφέρουμε στις Παρατηρήσεις τα έγγραφα που θα στείλουμε στις Διευθύνσεις;;;
Ναι, αλλά τι απολα να στείλεις;ο,τι αναγράφεται στο βιογραφικό;πολύ θολό το τοπίο.
Επίσης,στην ηλεκτρονική αίτηση δίπλα εκεί που τσεκαρεις πτυχίο κλπ τι γράφεις;

Αποσυνδεδεμένος Dadi

• Πλήρες μέλος
  • Ήταν ένας και δεν έμεινε κανένας.
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 09:02:01 am »
... και για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία ? ( ηλεκτρόνική αίτηση --> αποστολή pdf βεβαιώσεων στην ΔΔΕ )

Θυμίστε μου λίγο , για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης αφήνουμε κενό στις επιλογές νομών ?
Ο κουφός και ο κλανιάρης στέκουν δίπλα στα νταούλια.
MyLastFM : https://www.last.fm/user/Devote

Αποσυνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 01:03:29 pm »
Είμαι διορισμένος στην δευτεροβάθμια γενική(πε86) με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση στην ειδική αγωγή αυτή την περίοδο;

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 01:46:50 pm »
... και για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία ? ( ηλεκτρόνική αίτηση --> αποστολή pdf βεβαιώσεων στην ΔΔΕ )

Θυμίστε μου λίγο , για τις αιτήσεις βελτίωσης θέσης αφήνουμε κενό στις επιλογές νομών ?
Δεν σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις νόμους στην αίτηση βελτίωσης και οριστικής τοποθέτησης αν θυμάμαι καλά.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 01:47:44 pm »
Καλησπέρα.

Η σύζυγος μου εργάζεται σε ΤΟΜΥ (παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, ΝΠΔΔ).

Διαβάζω στην εγκύκλιο στη σελ. 18 των διευκρινίσεων της Συνυπηρέτησης

9. Εκπαιδευτικοί των οποίων οι σύζυγοι εργάζονται στο δημόσιο τομέα ανεξαρτήτως είδους σύμβασης δεν δικαιούνται μονάδες συνυπηρέτησης λόγω μη οργανικής τοποθέτησης.

νωρίτερα αναφέρεται

2. Η διετία εργασίας των συζύγων πρέπει να έχει συμπληρωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής της αίτησης μετάθεσης, πλην των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους δεν απαιτείται διετία.

Τελικά μοριοδοτείται η συνυπηρέτηση στο δημόσιο ή όχι;

Στην περίπτωση που μοριοδοτείται αλλά η διετία συμπληρώνεται μεικτά (π.χ. 18 μήνες ιδιωτικό τομέα και οι υπόλοιποι 6 στο δημόσιο), γίνεται δεκτή;
Ή πρέπει να' ναι συνεχόμενα 2 έτη στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα;

Ευχαριστώ.

Επίσης αναφέρεται στην εγκύκλιο νωρίτερα:

α) προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή υπαλλήλων ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή υπαλλήλων του υπόλοιπου δημόσιου τομέα όπως αυτός καθορίστηκε με τη διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 1 του Ν.1256/1982 (ΦΕΚ 65 τ.Α'), όπως τροποποιήθηκε μεταγενέστερα και ισχύει ή άμισθων δημοσίων υπαλλήλων ή λειτουργών, βεβαίωση της υπηρεσίας του, από την οποία να προκύπτει ότι ο ή η σύζυγος υπηρετεί οργανικά και όχι με απόσπαση στο συγκεκριμένο τόπο.

Άρα υποθέτω πως τη μοριοδότηση συνυπηρέτησης δεν την δικαιούνται οι σύζυγοι συμβασιούχων στο δημόσιο, σωστά;
Το αναφέρει ρητά για συζύγους αναπληρωτών.

Αποσυνδεδεμένος Gsm

• Νέο μέλος
  • *
  • Τέχνη και μαθητεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 03:05:24 pm »
Είμαι διορισμένος στην δευτεροβάθμια γενική(πε86) με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση στην ειδική αγωγή αυτή την περίοδο;
Αν έχεις κλείσει 3ετία μπορείς

Αποσυνδεδεμένος Gsm

• Νέο μέλος
  • *
  • Τέχνη και μαθητεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Οκτωβρίου 21, 2024, 03:09:07 pm »
Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Οι περισσότεροι λένε ότι αυτά είναι τα βήματα. Θα επιβεβαιώσω ρωτώντας και στη δευτεροβάθμια.
Οχι, στο minedu cloud θα στείλουν αυτοί που θέλουν να πάνε από Γενική σε Ειδική (π.χ. μεταπτυχιακό ειδικής). Διορίστηκες στην Ειδική και ζητάς μετάθεση στην Ειδική, δεν έχεις να καταθέσεις άλλους οβολούς, τα έδωσες όλα στον διορισμό!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182571
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)