0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ή υποβληθούν έως την καταληκτική ημερομηνίαυποβολής των αιτήσεων με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω και να αναγράφονται στο πεδίο«ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ» της ηλεκτρονικής αίτησης ανά υπηρεσία που απευθύνονται..............που είναι βρε παιδιά αυτες οι παρατηρήσεις;
evrialon κι εγώ στην ειδική είμαι και πήρα τηλ στη διευθυνση και μου ειπε να τα ανεβασω και θα τα δουν. Εχω μπερδευτεί πολύ .
με σεμιναρια ειδικης 500 ωρων δικαιουσαι μεταθεση απο γενικη σε ειδικη?'
Συνάδελφοι καλημέρα νεοδιόριστη εδώ. Έχω μια απορία ως προς τα μόρια τη οικογενειακής κατάστασης. Παρατήρησα στη καρτέλα με στο teachers οτι δεν υπάρχουν τα 4 μόρια του γάμου ενώ υπάρχουν τα μόρια των παιδιών. Θα συμπληρωθούν έπειτα από τη διεύθυνση αφού κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση και στείλω το πιστοπ. οικογενειακής καταστασης ή πρέπει να πάρω ένα τηλ στη δδε πριν κανω την αίτηση;
Καλησπερα σας, διαβαζω στις οδηγίες αυτο: Τα στοιχεία που αφορούν στην εντοπιότητα, στην οικογενειακή κατάσταση, στηνπολυτεκνία, στις υπηρετήσεις και στη μοριοδότηση του εκπαιδευτικού αντλούνταιαπευθείας από το Μητρώο. Παρακαλούμε να ελέγξετε τα στοιχεία που βρίσκονταικαταχωρημένα στο Μητρώο και να βεβαιωθείτε ότι είναι επικαιροποιημένα προτούπροβείτε στην υποβολή αίτησης μετάθεσης. Για οποιαδήποτε αλλαγή, θα πρέπει νααπευθύνετε αίτημα στη Διεύθυνσή σας επιλέγοντας την ενότητα ΑΙΤΗΜΑΤΑ -> Νέοερώτημα από την αρχική σελίδα της εφαρμογής.και στην εγκύκλιο λέει αυτό; 2.2.1. Τα δικαιολογητικά που αφορούν αιτήσεις γενικών μεταθέσεων ή βελτιώσεων θα πρέπει νααποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις ΔιευθύνσειςΕκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει τηνεξής δομή:Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικούΣώμα μηνύματος/κειμένου: ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης,αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικούΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΝΕ