0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τίποτα. Πάρε τους ένα τηλέφωνο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, όλα καλά...
Παράθεση από: elfan στις Οκτωβρίου 22, 2024, 06:20:51 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι! Γράφει κάπου στην εγκύκλιο ότι τα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις πρέπει να είναι ολα σε ένα pdf? Αν έχω το πιστοποιητικό οικ καταστασης, το χαρί της εντοπιότητας και τη βεβαίωση εργασίας συζύγου, πειράζει αν κατατεθούν ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε μία αποστολή΄;Καλησπέρα συνάδελφοι, κι εγώ έχω την ίδια απορία. Είναι λάθος αν σταλούν αυτά τα δικαιολογητικά ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε ένα mail;Μια ερωτηση....αρα στο teachers δεν ανεβαζουμε τιποτα , αλλα σε κανονικο μειλ προς την ΔΔΕ μας, τα εγγραφα που γραψαμε στις παρτηρησεις με την χρηση του i love pdf για να γινει ενα αρχειο;
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γράφει κάπου στην εγκύκλιο ότι τα δικαιολογητικά που πρέπει να σταλούν στις διευθύνσεις πρέπει να είναι ολα σε ένα pdf? Αν έχω το πιστοποιητικό οικ καταστασης, το χαρί της εντοπιότητας και τη βεβαίωση εργασίας συζύγου, πειράζει αν κατατεθούν ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε μία αποστολή΄;Καλησπέρα συνάδελφοι, κι εγώ έχω την ίδια απορία. Είναι λάθος αν σταλούν αυτά τα δικαιολογητικά ως τρία διαφορετικά έγγραφα σε ένα mail;
Καλησπέρα! Σύμφωνα με την εγκύκλιο, η εντοπιότητα αποδεικνύεται και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εφόσον αναφέρεται το έτος κτήσης της και εφόσον έχει παρέλθει τουλάχιστον μία διετία από τότε. Επομένως, δεν χρειάζεται να στείλουμε και πιστοποιητικό εντοπιότητας από τον δήμο, σωστά; Είχε αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με αυτό στο παρελθόν;
Δεν κάνεις λάθος. Γράφεις στις παρατηρήσεις τα δικαιολογητικά, κάνεις την αίτηση και στέλνεις mail στη Διεύθυνση με τη μορφή που αναφέρεται στην Εγκύκλιο επισυνάπτοντας τα δικαιολογητικά σε ένα pdf. Το πρόγραμμα δεν το ξέρω ( εμένα τα κάνει ο σύζυγος σε pdf και δεν έχω ιδέα πώς γίνεται).
Συνάδελφοι καλησπέρα!Τελικά ξέρουμε ποια αίτηση επιλέγουμε στο teachers για μετάθεση από ειδική στην γενική;; Οι περισσότεροι γράφουν: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001]Μίλησε κάποιος με κάποια ΔΔΕ για σιγουριά;;Σας ευχαριστώ!!
Ναι, σωστά. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον ίδιο Νομό. Στην ουσία ζητάς μετάθεση π.χ. απο ΠΥΣΔΕ (Ειδικής) Μεσσηνίας σε ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και στις αποσπάσεις απο ειδική σε γενική.
Το μόνο δικαιολογητικό που με μοριοδοτεί προς το παρόν είναι της εντοπιότητας. Από το ψηφιακό ΚΕΠ δεν αναφέρεται πουθενά η ημερομηνία κτήσης της ούτε στην οικογενειακή μου κατάσταση.Πάντως δεν άλλαξα νομό κατοικίας. Το εν λόγω δικαιολογητικό πού αποστέλλεται; Μέσω mydocs ή στη ΔΕ του νομού μου; Δεν αναφέρεται αναλυτικά αυτή η περίπτωση στην εγκύκλιο, μόνο τα δικαιολογητικά από ΚΕΠΑ, εργασία συζύγου κτλ. Με της εντοποιότητας τι ισχύει;
Τι εννοείς από το"ψηφιακό ΚΕΠ" δεν αναφερεται η ημερομηνία κτήσης; Ζήτησες ψηφιακά από το ΚΕΠ Πιστοποιητικό Εντοπιότητας;Αν ναι , στο Πιστοποιητικό εντοπιότητας δεν μπορεί να μην αναγραφεται η ημερομηνία κτήσης. Κοιτάζω τώρα το δικό μου και βλέπω ότι γραφει :" Η κάτωθι δημότης είναι εγγεγραμμένη στο Δημοτολόγιο του Δήμου .........., στην ..............οικογενειακή μερίδα του Δημοτολογίου και με ..... με τα κάτωθι στοιχεία:Επώνυμο:........Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας:... " Στο δικό μου Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης επίσης αναγραφεται η Ημερομηνία κτήσης Δημοτικότητας.Όσο για το πού αποστέλεται, αν μιλάμε για μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ,στη Δ.Ε του νομού διορισμού σου με τη μορφή που αναφέρεται στην εγκύκλιο.