0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε περίπτωση μετάθεσης σε περιοχή που υπηρετεί ο ένστολος σύζυγός μου ισχύει ότι πρέπει να με τοποθετήσουν σε σχολική μονάδα που απέχει από την μονάδα του συζύγου συγκεκριμένη χιλιομετρική απόσταση;
Οι νεοδιοριστοι του 23 αν δεν εχουν παρει οργανικο κενο και θελουν να παρουν μεταθεση χρειαζεται να κανουν αιτηση ΚΑΙ για οργανικο κενο εντος της περιοχης που ειναι ηδη ή απλα παιρνουν οργανικο κενο εκει που θα παρουν μεταθεση; (αν υπαρχουν οργανικα κενα και δεν μεινουν παλι στη διαθεση)
Υποβάλλουν αίτηση και για οριστική τοποθέτηση υποχρεωτικά αν δεν έχουν πάρει οργανική.
Τώρα θα υποβάλετε δύο αιτήσεις, μια για μετάθεση σε άλλη μεταθετική περιοχή και μια για οριστική τοποθέτηση σε σχολείο χωρίς να αναγράφονται συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. Την άνοιξη, μετά την ολοκλήρωση των μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή, θα κληθείτε να δηλώσετε σχολεία για οριστική τοποθέτηση είτε στην περιοχή που βρίσκεστε ή στην καινούρια που θα μετατεθείτε.
Σε περιπτωση που ειναι καποιος νεοδιοριστος του 23 Κυκλαδες ή Δωδεκανησα επιλεγει συγκεκριμενα νησια για οριστικη τοποθετηση στα τυφλά; Ή μονο την προθεση του για οριστικη τοποθετηση ωστε να παρει οργανικο κενο; (αν δεν παρει μεταθεση)
Καλησπέρα συνάδελφοι! Τα φώτα σας, παρακαλώ...! Είμαι νεοδιόριστος του 2023, αλλά βρίσκομαι στη Διάθεση ΠΥΣΔΕ. Στο απευκταίο σενάριο που δεν καταφέρω να πάρω ματάθεση, δεν επιθυμώ, σε καμία περίπτωση, να πάρω οργανική, γιατί θα πρέπει να την υπηρετήσω για ένα χρόνο και θα εγκλωβιστώ για τρίτη χρονιά στον τόπο διορισμού, χωρίς τη δυνατότητα απόσπασης. Η ερώτηση αφορά το εξής: Αν τυχόν μου δοθεί οργανική τοποθέτηση, μπορώ να την αποποιηθώ και να πάει στον επόμενο σε μόρια συνάδελφο;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον μπεί στον κόπο να απαντήσει.