0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εϊναι ιδιωτικός υπάλληλος. Κάλεσα την ΔΔΕ και (επιτέλους!) απάντησαν. Μου είπαν ότι χρειάζονται μια βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αναφέρεται ο τόπος εργασίας και από πότε εργάζεται εκεί ο σύζυγος, καθώς και ένα δελτίο ενσήμων από ΙΚΑ ώστε να προκύπτει η διετία στον ίδιο εργοδότη. Οπότε μου λύθηκε, νομίζω, η απορία. Ευχαριστώ πολύ για την καλή σας πρόθεση!!!
Μήπως ξέρει κανείς τι χαρτιά χρειάζονται όταν ο σύζυγος είναι ελεύθερος επαγγελματίας;
Καλησπέρα σε όλους.Έχω οργανική στην οποία κρίθηκα υπεράριθμη. Θα κάνω αίτηση για βελτίωση;
Συνάδελφοι καλησπέρα,Διαβάζω διαβάζω και έχω απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε!1. Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το στέλνουμε στη Δδε?2. Τι είναι αυτός ο ηλεκτρονικός φάκελος??Ευχαριστώ πολύ!
Υπάρχουν 2 ειδών υπεραριθμίες. Οργανική υπεραριθμία και λειτουργική υπεραριθμία. Αν είχες κριθεί οργανικά υπεράριθμη, θα το ήξερες, γιατί θα είχες ήδη πάρει οργανική αλλού. Άρα κρίθηκες λειτουργικά υπεράριθμη, που σημαίνει ότι περισσεύεις για φέτος, αλλά διατηρείς την οργανική σου. Οπότε το αν θα κάνεις αίτηση για βελτίωση εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και δεν έχει σχέση με τη λειτουργική υπεραριθμία σου.
Στην εγκύκλιο των μεταθέσεων στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α αναφέρει: 2.2.1. Τα δικαιολογητικά που αφορούν αιτήσεις γενικών μεταθέσεων και βελτιώσεων (βεβαιώσειςεργασίας συζύγων, λογαριασμός ασφάλισης ΙΚΑ κλπ.) θα πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίουτριμήνου και να αποσταλούν ψηφιοποιημένα από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς με ηλεκτρονικόταχυδρομείο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικόμήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή:Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικούΣώμα κειμένου: ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμόςπρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικούπ.χ. Θέμα: Μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, 1/0500305/001.ΔΕ001/20-10-2024, 234567Σώμα κειμένου: Νικολόπουλος Νικόλαος, ΠΕ05, μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, 1/0500305/001.ΔΕ001/20-10-2024, 234567Οπότε ναι, αν πρόκειται για αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ το στέλνεις στην Διεύθυνση αφού πρώτα υποβάλλεις την αίτηση μετάθεσης, με mail με την μορφή που αναφέρει πιο πάνω.Ο ηλεκτρονικός φάκελος αναφέρεται σε αιτήσεις μετάθεσης σε ειδική αγωγή , μουσικά κ.τ.λ. που η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται στο my docs.
Καλησπέρα, διορίστηκα τον Αύγουστο του 2022. Έκανα ανάληψη υπηρεσίας 23/8. 23/8 έως 31/8 είναι 9 ημέρες. Στο teacher minedu αναγράφεται ως ξεχωριστή καταχώριση 9 ημερών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Και επειδή 9 ημέρες<15 δεν μοριοδοτείται. Αναρωτιέμαι αν μοριοδοτούνταν ποια μόρια θα υπολογίζονταν; Αυτά του πλησιέστερου σχολείου στη Διεύθυνση τα οποία είναι 1 ή 2 ή τα μόρια του σχολείου που τοποθετήθηκα προσωρινά ήτοι από 1/9 το οποίο εδινε 5 μόρια; Υπάρχει περίπτωση αυτές οι 9 ημέρες να μπορούν να προστεθούν στην τοποθέτηση που έγινε από 1/9 και έτσι να μην χάσω τα μόρια;
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση.