0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελε να μας εξηγήσει κάποιος πού είναι λάθος ο αλγόριθμος;Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα δημιουργείται από το γεγονός ότι πολλοί εκπαιδευτικοί δεν υπηρετούν στις οργανικές τους θέσεις. Οι ανάγκες που καλύπτουν αναπληρωτές και υπεράριθμοι είναι πραγματικές, αλλά το θέμα είναι αν είναι και πάγιες.
Εννοώ ότι υπήρχαν πραγματικές ανάγκες.Απλά αποτυπώνονται λανθασμένα.Εκεί έπρεπε να πέσει το βάρος.Όσον αφορά τους αλεξιπτωτιστές, εσείς τι θα κάνατε στη θέση τους; Θα είχατε αρνηθεί διορισμό για να επιστρέψει κάποιος με μετάθεση; Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να κατηγορείται ούτε έμμεσα.Το λάθος είναι συγκεκριμένο και υπαίτιοι αυτοί που δεν το διορθώνουν.
Δεν είναι το πρόβλημα μου οι άνθρωποι που διορίστηκαν, αυτό το ξεκαθαρίζω ώστε να μην παρεξηγηθω, όλως ο κόσμος να διοριστεί.Αλλα ας έκανε μεταθέσεις σε λειτουργικά κ μετά να διορίσει αν ήθελε να μην υπάρχουν αδικίες..Οι μεταθέσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΕΙ ΌΛΟΥΣ όσοι ζήτησαν μετάθεση.
Δεν είναι το πρόβλημα μου οι άνθρωποι που διορίστηκαν, αυτό το ξεκαθαρίζω ώστε να μην παρεξηγηθω, όλος ο κόσμος να διοριστεί.Αλλα ας έκανε μεταθέσεις σε λειτουργικά κ μετά να διορίσει αν ήθελε να μην υπάρχουν αδικίες..Οι μεταθέσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΕΙ ΌΛΟΥΣ όσοι ζήτησαν μετάθεση.
Απ' τη στιγμή που διόρισε πέραν των οργανικών κενών το '24 πρέπει να δώσει μεταθέσεις πέραν των οργανικών κενών το '25.
ή να επέτρεπε τις υπηρεσιακές μεταβολές με τη συμπλήρωση χρόνου και όχι διετίας. Αυτό για μένα θα ήταν το ηθικό. Διόρισε όχι, 10.000, άλλους τόσους. Δώσε μου ομως τη δυνατότητα να φύγω από τον τόπο του διορισμού μου από την πρώτη χρονιά. Ως διορισμένος του 23 νιώθω τρομερή αδικία. Το καλοκαίρι του 2023 έκαναν ελάχιστους διορισμούς, στην πλειοψηφία τους σε νησιά. Την επόμενη χρονιά είδαμε να διορίζει πλεονασματικά στους τόπους μας. Μαθηματικοί β’ Θεσσαλονίκης το 23: 0. Μαθηματικοί το 24 στη β’ Θεσσαλονίκης: 39. 39 διορισμοί σε 13 κενά (αυτά των μετατάξεων). Εμένα αυτό με πόνεσε. Τέλος πάντων, μακάρι να έχουμε καλά νέα αυτήν (?) την εβδομάδα!
Οι διορισμοί δεν έγιναν σε λειτουργικά κενά. Σε οργανικά κενά έγιναν, αλλά όχι σε αυτά των μετατάξεων. Έγιναν σε αυτά του Ν.1566/1985. Αυτά των μετατάξεων είναι τα εναπομείναντα μετά τις μεταθέσεις και φυσικά είναι βγαλμένα στη βάση του τρελού αλγόριθμου υπολογισμού κενών και πλεονασμάτων της Βθμιας, τον οποίον έπρεπε να είχαν αλλάξει. Θα έπρεπε και οι μεταθέσεις να γίνονται στα κενά του Ν. 1566/1985, κάτι που γίνεται με την Αθμια.