0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφος άλλης ειδικότητας έχει μάθει από άλλον, μάλλο αιρετό ή κάποιον εκ των έσω, πόσα κενά και πού έχουν δοθεί για τη δική του ειδικότητα. Δε μου είπε πώς το πληροφορήθηκε, μόνο ότι αναρτήθηκε ένας πίνακας σε κάποια ενημερωτική ιστοσελίδα. Χμ... Υπάρχουν και οι υποψήφιοι των οποίων η α' προτίμηση δεν κοινοποιήθηκε από τις οικείες ΔΔΕ. Πολλά παιχνίδια παίζονται...Κάτι σχετικά άσχετο: έστειλα στη ΔΔΕ μου ένα δικαιολογητικό για μεταβολή των κοινωνικών κριτηρίων μου, αλλά δεν εμφανίζεται στο μητρώο μου ως εκπαιδευτικός. Μετά από τόσες εβδομάδες δε θα έπρεπε να είχε επικαιροποιηθεί ο φάκελός μου; Για τις αποσπάσεις κάνουμε αίτηση μέσω του μητρώου; Εάν υπάρχει κάποια μεταβολή στα κοινωνικά κριτήριά μας, πχ γάμος, γέννηση τέκνου κτλ, πώς επικαιροποιούνται τα στοιχεία μας για να λάβουμε τα αντίστοιχα μόρια;
Επομένως σήμερα θα πρέπει να δημοσιευθούν οι πίνακες κενών-πλεονασμάτων. Τουλάχιστον οφείλουν να το κάνουν.Μακάρι να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτήσεων.Άραγε η "εκ των σπλάχνων της εκπαίδευσης" νέα υπουργός θα ήθελε να κάνει ντεμπούτο με πετσοκομμένες μεταθέσεις και λιγότερους, κατόπιν, διορισμούς από τους προκατόχους της;Για να δούμε, για να δούμε...
Η δευτεροβάθμια είναι μεγαλη πληγη γιατι ειναι πολλές οι ειδικότητες....και πίστεψε με αν ο καθε εκπαιδευτικός έκανε ΜΟΝΟ τα μαθηματα της ειδικότητας του, θα βγαινανε πολλοιιιι υπεράριθμοι....αν πχ οι Φιλόλογοι ΜΟΝΟ κανανε Ιστορια (ισως ειναι μια λύση να μοιράζονται ΠΡΩΤΑ οι ιστορίες στους φιλολόγους .ωστε αν ώρες περισσεουν να είναι γλωσσα και αρχαια που δεν μπορούν να κανουν άλλες ειδικότητες, πολλοι ξενόγλωσσοι θα τρεχανε σε 5-6 σχολεία για να καλύψουν ώρες).....Να λέμε αλήθειες!και κάπως έτσι ξεκινάει το διαίρε και βασίλευε......ενω στη πρωτοβάθμια.....ειναι μονο δάσκαλοι και νηπιαγωγοι.....
Καλησπέρα! Στην Αχαια έγιναν 32 αιτήσεις για συνταξιοδότηση και υπήρχαν μηδέν κενά. Οποτε δεν πρέπει περιμένουμε παραπάνω από 32 μεταθέσεις σε αυτήν την περιοχή,(ή και λιγότερες) σωστά;
Γιατί πάντα πρέπει να καταλήγει σε φαγωμάρα;; Τελοσπάντων προτείνω να αφήσουμε αυτόν τον χώρο για τα άτομα που έχουν αγωνία για τις μεταθέσεις σε αυτή τη φάση. Και ελπίζω να γίνει κάπου αλλού ένας εποικοδομητικός διάλογος