0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας! Εχω κάποιες απορίες: στον νομό μου υπήρχαν 27 κενά συνταξιοδοτήσεων και 0 οργανικά από τους διορισμούς. Ωστόσο πήραν 36 άτομα στις μεταθέσεις, μεταξύ αυτών και εμένα, στους τελευταίους (πε70). Απ’ο,τι διάβασα, τον Απρίλη θα δηλώσουμε σχολεία. Υπάρχει περίπτωση να μη δοθούνε αντίστοιχα 36 οργανικά κενά, για να τα δηλώσουμε; Θα μας δώσουνε να δηλώσουμε και λειτουργικά κενά; Θα βγω υπεράριθμη; Πώς θα γίνει αυτό;
Ευχαριστώ για την απάντηση! Το σκέφτηκα ότι μπορεί να έφυγαν και άλλοι με μετάθεση, απλά ειπα μηπως υπήρχε κάποιο άλλο σενάριο. Δλδ υπάρχει πιθανότητα να δοθούν 36 μη οργανικά κενά; Επίσης, όταν εξεταστούν οι αιτήσεις μας, θα εξεταστούν μαζί με τους αιτούντες βελτίωση θέσης;
Θα δηλώσεις τα σχολεία που θέλεις. Αν είστε 36 για 36 θέσεις τότε όλοι θα πάρουν οργανική θέση υποχρεωτικά.
Στη νέα μας διεύθυνση θα πρέπει να παρουσιαστούμε στις 30 Ιουνίου ή μπορούμε να το κάνουμε και διαδικτυακά;
Ερωτηση-απορια: Σε μια ΔΔΕ πηραν μεταθεση 2 ατομα ειδικης κατηγοριας μονο ΠΕ02 και εχει πλεονασμα 2..τα ατομα ειδικης κατηγοριας θα βρεθουν στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ?