*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις 2025  (Αναγνώστηκε 131495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gagarin_3

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ04.05
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις 2025
« Απάντηση #756 στις: Μαρτίου 28, 2025, 10:37:47 am »
Καλημέρα.

Στο ΠΥΣΔΕ που έχω μετατεθεί θα κληθώ σε λίγο καιρό να δηλώσω σχολεία. Εκεί θα τοποθετηθώ οργανικά απευθείας (αν υπάρχουν οργανικά κενά) ή με προσωρινή τοποθέτηση και οργανική θα πάρω του χρόνου;

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:08:32 »

Αποσυνδεδεμένος Alan Turing

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #757 στις: Μαρτίου 28, 2025, 10:45:03 am »
Θα τοποθετηθείς οργανικά

Αποσυνδεδεμένος amalitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #758 στις: Μαρτίου 28, 2025, 05:42:37 pm »
Σε κάποιες δευτεροβάθμιες έχουν αναρτήσει τις οργανικές υπεραριθμιες κ τα οργανικά κενά. Οι υπεράριθμοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αίτηση ή μόνο εφόσον το επιθυμούν;

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #759 στις: Μαρτίου 29, 2025, 08:14:45 am »
Σε κάποιες δευτεροβάθμιες έχουν αναρτήσει τις οργανικές υπεραριθμιες κ τα οργανικά κενά. Οι υπεράριθμοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αίτηση ή μόνο εφόσον το επιθυμούν;
Δεν είναι υποχρεωμένοι απλά αν επιλέξουν να αλλάξουν σε αυτό το στάδιο οργανική σε όμορη σχολική μονάδα, προηγούνται και συγκρίνονται μεταξύ τους.
Σε επόμενο στάδιο για βελτίωση εντός ΠΥΣΔΕ θα συγκριθούν με όλους τους υπόλοιπους. Όσους έχουν ζητήσει βελτίωση, μη υπεράριθμοι, όσους είναι στη διάθεση, όσους ήρθαν με μετάθεση.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:08:32 »

Αποσυνδεδεμένος BELLISSIMA

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #760 στις: Μαρτίου 29, 2025, 09:31:53 am »
Καλησπέρα σε όλους! Η ένσταση για τις μεταθέσεις γίνεται μέσω teachers.minedu σωστά αλλά σε ποια καρτέλα; Στα αιτήματα;

Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται η ένσταση;

Αποσυνδεδεμένος sofnik

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #761 στις: Μαρτίου 29, 2025, 04:56:27 pm »
Καλησπέρα.Σε λίγο καιρό, όσοι πήραμε μετάθεση και οι λοιπές κατηγορίες, θα κληθούμε να δηλώσουμε οργανική.Αν μπορούσε λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος στα εξής...
α.Αν  δε θέλω να επιλέξω οργανική , είναι καλύτερα να μείνω στη διάθεση μιας και έχω πολλά  μόρια και λογικά θα στείλουν άλλον με λιγότερα  ή   είναι καλύτερο να πάρω μια οποιαδήποτε οργανική;
β.Αν πάρω μια οποιαδήποτε οργανική , πρέπει να την υπηρετήσω οπωσδήποτε ή μπορώ να πάρω βελτίωση  χωρίς υπηρέτηση; Ευχαριστώ ...

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #762 στις: Μαρτίου 29, 2025, 05:24:24 pm »
Καλησπέρα.Σε λίγο καιρό, όσοι πήραμε μετάθεση και οι λοιπές κατηγορίες, θα κληθούμε να δηλώσουμε οργανική.Αν μπορούσε λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος στα εξής...
α.Αν  δε θέλω να επιλέξω οργανική , είναι καλύτερα να μείνω στη διάθεση μιας και έχω πολλά  μόρια και λογικά θα στείλουν άλλον με λιγότερα  ή   είναι καλύτερο να πάρω μια οποιαδήποτε οργανική;
β.Αν πάρω μια οποιαδήποτε οργανική , πρέπει να την υπηρετήσω οπωσδήποτε ή μπορώ να πάρω βελτίωση  χωρίς υπηρέτηση; Ευχαριστώ ...
Αν δεν επιλέξεις οργανική ενώ υπάρχουν διαθέσιμες για να σας καλύψουν όλους, ρισκάρεις να φεσωθεις μια οργανική πολύ χειρότερη από αυτήν που θα διάλεγες. Αν πάλι δεν είναι αρκετές και μείνεις στην διάθεση, κανένας δεν σου εγγυάται ότι την επόμενη χρονιά θα βρεθεί κάποια καλύτερη ή ότι όντας στην διάθεση δεν θα βρίσκεσαι δεξιά κι αριστερά ανάλογα με τις ανάγκες. Η συμβουλή μου είναι να διαλέξεις μια οργανική που να σε εξυπηρετεί αρκετά, να την υπηρετήσεις και μετά κάνε συνέχεια αίτηση βελτίωσης ή απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ

Αποσυνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #763 στις: Μαρτίου 29, 2025, 05:32:38 pm »
Αν οι οργανικές επαρκούν τότε θα χρεωθείς, ακόμη κι αν δε δηλώσεις, υποχρεωτικά κάποια. Και δεν το θες αυτό. Αν δεν επαρκούν τότε θ' αρχίσουν την υποχρεωτική χρέωση, μέχρι να συμπληρωθούν όλες, απ' τον τελευταίο στα μόρια. Αν έχεις πολλά μόρια κι οι οργανικές δεν επαρκούν τότε σε συμφέρει να δηλώσεις μόνον όσες πραγματικά θες κι όχι τις άλλες. Καλύτερα η διάθεση τότε. Διότι για να ξαναπάρεις οργανική με βελτίωση χρειάζεται να 'χεις υπηρετήσει την προηγούμενη. Αν είσαι σε διάθεση και ξανακάνεις αίτηση για οργανική και υπηρετείς σε καλό λειτουργικό.

Αποσυνδεδεμένος amalitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #764 στις: Μαρτίου 29, 2025, 10:02:44 pm »
Στη διεύθυνση που πήρα μετάθεση μόνο εγώ  για την ειδικότητά μου, έβγαλαν 4 υπεραριθμίες και 3 κενά για να δηλώσουν. Αν δεν θελήσουν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι και δεν καλυφθούν τα 3 κενά, αυτό σημαίνει ότι θα έχω να επιλέξω μεταξύ αυτών των κενών; Αν οι 3 από τους 4 καλύψουν αυτά τα κενά, αυτό σημαίνει ότι θα είμαι στη διάθεση;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2025, 10:14:22 pm από amalitsa »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #765 στις: Μαρτίου 29, 2025, 10:38:19 pm »
Αν δεν επιλέξεις οργανική ενώ υπάρχουν διαθέσιμες για να σας καλύψουν όλους, ρισκάρεις να φεσωθεις μια οργανική πολύ χειρότερη από αυτήν που θα διάλεγες. Αν πάλι δεν είναι αρκετές και μείνεις στην διάθεση, κανένας δεν σου εγγυάται ότι την επόμενη χρονιά θα βρεθεί κάποια καλύτερη ή ότι όντας στην διάθεση δεν θα βρίσκεσαι δεξιά κι αριστερά ανάλογα με τις ανάγκες. Η συμβουλή μου είναι να διαλέξεις μια οργανική που να σε εξυπηρετεί αρκετά, να την υπηρετήσεις και μετά κάνε συνέχεια αίτηση βελτίωσης ή απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ

Δεν θα χρειάζεται όμως να την υπηρετήσει αν έχει μείνει μια χρονιά στη διάθεση, οπότε θα μπορεί να ζητήσει απόσπαση . Οπότε όπως λέει και ο leon  αν έχει πολλά μόρια να δηλώσει μόνο οργανικές που επιθυμεί αλλιώς ας μείνει στη διάθεση γιατί συνήθως τα λειτουργικά κενά είναι καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #766 στις: Μαρτίου 29, 2025, 10:44:40 pm »
Στη διεύθυνση που πήρα μετάθεση μόνο εγώ  για την ειδικότητά μου, έβγαλαν 4 υπεραριθμίες και 3 κενά για να δηλώσουν. Αν δεν θελήσουν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι και δεν καλυφθούν τα 3 κενά, αυτό σημαίνει ότι θα έχω να επιλέξω μεταξύ αυτών των κενών; Αν οι 3 από τους 4 καλύψουν αυτά τα κενά, αυτό σημαίνει ότι θα είμαι στη διάθεση;

Ναι,τα κενά θα είναι αυτά αλλά υπάρχουν και οι βελτιώσεις,οπότε μπορεί αυτά τα κενά να καλυφθούν από άτομα με περισσότερα μόρια που ζητούν βελτίωση και να ελευθερωθούν άλλες οργανικές. Πρέπει να δεις στο σάιτ της Διεύθυνσης ποιοι συνάδελφοι έχουν ζητήσει βελτίωση και πού υπηρετούν. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο από τα σχολεία να το δηλώσεις. Για το δεύτερο ερώτημα,ναι θα μείνεις στη διάθεση.

Αποσυνδεδεμένος amalitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #767 στις: Μαρτίου 30, 2025, 09:45:15 am »
Vama σ' ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος doukou

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #768 στις: Μαρτίου 30, 2025, 10:13:34 pm »
Καλησπέρα σε ολους! Μια ερώτηση. Η πρωτοβάθμια που πλέον έχω πάρει μετάθεση, έχει βγάλει 40 οργανικές. Πήραμε μετάθεση για τον νόμο 36. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί, που έχουν ζητήσει βελτίωση εντός πυσπε. . Δεδομένου ότι συγκρινόμαστε μεταξύ μας και οι αιτούντες βελτίωσης και τοποθέτησης οι έχοντες πάρει μετάθεση, προφανώς δεν επαρκούν οι 40 οργανικές. Εγω που είμαι προτελευταία στα μόρια αυτών που έχουν πάρει μετάθεση, θα βγω σίγουρα στη διάθεση; Ή εφόσον είναι 40 οργανικές, θα δώσουν μόνο σε 4 αιτούντες βελτίωσης (40 οργανικές - 36 μετατιθεντες);Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #769 στις: Μαρτίου 30, 2025, 10:21:47 pm »
Καλησπέρα σε ολους! Μια ερώτηση. Η πρωτοβάθμια που πλέον έχω πάρει μετάθεση, έχει βγάλει 40 οργανικές. Πήραμε μετάθεση για τον νόμο 36. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί, που έχουν ζητήσει βελτίωση εντός πυσπε. . Δεδομένου ότι συγκρινόμαστε μεταξύ μας και οι αιτούντες βελτίωσης και τοποθέτησης οι έχοντες πάρει μετάθεση, προφανώς δεν επαρκούν οι 40 οργανικές. Εγω που είμαι προτελευταία στα μόρια αυτών που έχουν πάρει μετάθεση, θα βγω σίγουρα στη διάθεση; Ή εφόσον είναι 40 οργανικές, θα δώσουν μόνο σε 4 αιτούντες βελτίωσης (40 οργανικές - 36 μετατιθεντες);Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αυτοί που αιτούνται βελτίωσης αφήνουν οργανική θέση πίσω τους. Μόνο οι υπεράριθμοι δεν αφήνουν οργανική θέση φεύγοντας από το σχολείο τους. Οπότε οι 36 που πήρατε μετάθεση θα πάρετε όλοι οργανική θέση. Η μόνη περίπτωση να μην πάρετε όλοι οργανική θέση είναι να υπάρχουν πάνω από 4 υπεράριθμοι, που θα αποφασίσουν τελικά να αφήσουν το σχολείο τους και θα πάνε αλλού κατά προτεραιότητα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)