0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κάποιες δευτεροβάθμιες έχουν αναρτήσει τις οργανικές υπεραριθμιες κ τα οργανικά κενά. Οι υπεράριθμοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αίτηση ή μόνο εφόσον το επιθυμούν;
Καλησπέρα σε όλους! Η ένσταση για τις μεταθέσεις γίνεται μέσω teachers.minedu σωστά αλλά σε ποια καρτέλα; Στα αιτήματα;
Καλησπέρα.Σε λίγο καιρό, όσοι πήραμε μετάθεση και οι λοιπές κατηγορίες, θα κληθούμε να δηλώσουμε οργανική.Αν μπορούσε λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος στα εξής...α.Αν δε θέλω να επιλέξω οργανική , είναι καλύτερα να μείνω στη διάθεση μιας και έχω πολλά μόρια και λογικά θα στείλουν άλλον με λιγότερα ή είναι καλύτερο να πάρω μια οποιαδήποτε οργανική; β.Αν πάρω μια οποιαδήποτε οργανική , πρέπει να την υπηρετήσω οπωσδήποτε ή μπορώ να πάρω βελτίωση χωρίς υπηρέτηση; Ευχαριστώ ...
Αν δεν επιλέξεις οργανική ενώ υπάρχουν διαθέσιμες για να σας καλύψουν όλους, ρισκάρεις να φεσωθεις μια οργανική πολύ χειρότερη από αυτήν που θα διάλεγες. Αν πάλι δεν είναι αρκετές και μείνεις στην διάθεση, κανένας δεν σου εγγυάται ότι την επόμενη χρονιά θα βρεθεί κάποια καλύτερη ή ότι όντας στην διάθεση δεν θα βρίσκεσαι δεξιά κι αριστερά ανάλογα με τις ανάγκες. Η συμβουλή μου είναι να διαλέξεις μια οργανική που να σε εξυπηρετεί αρκετά, να την υπηρετήσεις και μετά κάνε συνέχεια αίτηση βελτίωσης ή απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ
Στη διεύθυνση που πήρα μετάθεση μόνο εγώ για την ειδικότητά μου, έβγαλαν 4 υπεραριθμίες και 3 κενά για να δηλώσουν. Αν δεν θελήσουν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι και δεν καλυφθούν τα 3 κενά, αυτό σημαίνει ότι θα έχω να επιλέξω μεταξύ αυτών των κενών; Αν οι 3 από τους 4 καλύψουν αυτά τα κενά, αυτό σημαίνει ότι θα είμαι στη διάθεση;
Καλησπέρα σε ολους! Μια ερώτηση. Η πρωτοβάθμια που πλέον έχω πάρει μετάθεση, έχει βγάλει 40 οργανικές. Πήραμε μετάθεση για τον νόμο 36. Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί, που έχουν ζητήσει βελτίωση εντός πυσπε. . Δεδομένου ότι συγκρινόμαστε μεταξύ μας και οι αιτούντες βελτίωσης και τοποθέτησης οι έχοντες πάρει μετάθεση, προφανώς δεν επαρκούν οι 40 οργανικές. Εγω που είμαι προτελευταία στα μόρια αυτών που έχουν πάρει μετάθεση, θα βγω σίγουρα στη διάθεση; Ή εφόσον είναι 40 οργανικές, θα δώσουν μόνο σε 4 αιτούντες βελτίωσης (40 οργανικές - 36 μετατιθεντες);Ευχαριστώ εκ των προτέρων