0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι,Είμαι αποσπασμένος σε δύο μονάδες δευτεροβάθμιας και στη μία, όπου συμπληρώνω τις περισσότερες ώρες, έχω ήδη δηλώσει δύο ώρες για την εβδομαδιαία ενημέρωση γονέων. Στην δεύτερη μονάδα, όπου απασχολούμαι λιγότερες ώρες, έχω προτείνει στην διεύθυνση να ενημερώνω τους γονείς κατά τη διάρκεια όλων των διαλειμμάτων κατά τις μέρες που θα βρίσκομαι σε εκείνη την μονάδα. Παρόλα αυτά,η διεύθυνση με πιέζει να ορίσω 1 ώρα για ενημέρωση γονέων.Ήθελα να μου διευκρίνιζε κάποιος τι προβλέπει ο νόμος στην περίπτωση που κάποιος είναι αποσπασμένος σε δύο μονάδες, έτσι ώστε να πράξω αναλόγως.Ευχαριστώ
Εντάξει, πέρα από το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης - με το οποίο, φίλε Esperos, συμφωνώ - με τούτα και με τα άλλα όμως, βρισκόμαστε κάποιες φορές να φορτωνόμαστε με έξτρα ώρες, έτσι απλά για να μην μας πούνε ριψάσπιδες καθηκόντων στο βωμό του επαγγελματικού μας φιλότιμου. Τελοσπάντων, το θέμα έχει λυθεί με σολομώντεια λύση, δλδ, μια ώρα σε κάθε μονάδα, αλλά έτσι από περιέργεια θα ήθελα να ήξερα κιόλας τι ακριβώς ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις….
fereggyos όπως παράθεσε η ppil το νόμο καταλαβαίνω ότι η σολομώντεια λύση που μας ανέφερες είναι κι η νομικά προβλεπόμενη. Μια διδακτική ώρα για έκαστο σχολειό. Ό,τι άλλο επί πλέον είναι ε κ τ ό ς καθηκόντων και το δέχεσαι μόνον ά μ α θες.
....θα οδηγούσε σε προσθήκη μιας επιπλέον τρίτης ώρας ενημέρωσης γονέων στο άλλο σχολείο συμπλήρωσης ωραρίου. Και συγγνώμη για την διπλή ανάρτηση του θέματος ...
Δυστυχώς, πάντως, με τέτοια λογική δεν προχωράμε μπροστά. Όποιος λιώνει υπάρχει λύση: ας αλλάξει επάγγελμα...