0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήρθε και η ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Προχωράμε.Κατανομή οργανικών θέσεων κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών και ειδικοτήτων κλάδων ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, ΠΕ91 Θεατρικής Αγωγής- ΠΕ91.01 Θεατρικών Σπουδών και ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης ανά περιοχή μετάθεσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Καλημέρα. Για να γίνει η τοποθέτηση όσων βρίσκονται στη διάθεση σε αυτές τις ειδικότητες δεν θα έπρεπε να έχει βγει αναλυτικό ΦΕΚ σε ποια σχολεία ιδρύονται οι οργανικές όπως έγινε με τα τμήματα ένταξης;
Όχι και όλες! Ζητάμε πολλές φορές από γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στο πρωινό υποχρεωτικό τμήμα να τα γράφουν και στο Ολοήμερο για να φαίνονται περισσότερα τα παιδιά και να κρατάνε τμήματα ή να τα σπάμε στα 2!
Τι λες μωρέ, επειδή το κάνετε εσείς νομίζεις ότι το κάνουν παντού;;
Μα δεν θα λειτουργήσουν πολλά από αυτά τα τμήματα ένταξης λόγω έλλειψης παιδιών. Όταν θα λειτουργήσει βρίσκεις τυπικά ένα χώρο αλλά ο εκπαιδευτικός του τμ. ένταξης στο Νηπιαγωγείο υπάρχει κατεύθυνση να βρίσκεται μέσα στην τάξη κυρίως τα τελευταία χρόνια.
Στα τόσα χρόνια που δουλεύω δεν το χω δει,να ζητάνε δηλαδη εικονικη εγγραφη απο τους πρωινούς. Απλά όταν οι εγγραφές στο ολοήμερο είναι λίγες και κάποιο παιδάκι θελήσει να αποχωρήσει, ζητάμε από τον γονιό να μην το ξεγράψει για να μην κλείσει το τμήμα.Έχω μια απορία άσχετη με το θέμα, πολλά από τα τμήματα ενταξης δεν πληρούν τα κριτήρια ίδρυσης τους.Δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα για να μπορέσουν να κάνουν μάθημα.Που θα παίρνει η εκπαιδευτικος τα παιδια για μάθημα ? Στον διάδρομο, στην κουζινα? Εν τω μεταξύ μου κάνει εντυπωση πως κάνεις αιρετός δεν θιγει το θέμα αυτό.
Αυτό μπορεί και να αντιστραφεί όμως. Επειδή εσείς ΔΕΝ το κάνετε, νομίζεις ότι δεν το κάνουν παντού;;;;;
Δεν ξέρεις πού δουλεύω, αλλά αυτό που λέτε δεν γίνεται. Η γενική γραμμή των διευθύνσεων είναι όλα 25 άρια. Εικονικές εγγραφές δεν γίνονται.πλεον όλα συνδέονται ηλεκτρονικά για επιδόματα α21. Λείπουν παιδιά, τέλος τα επιδόματα, συγχώνευση τμημάτων. Απορώ που τα λέτε κιόλας.
Κανένας δεν μίλησε για εικονικές εγγραφές. Μιλήσαμε όμως για εικονικές εγγραφές στα ΟΛΟΗΜΕΡΑ τμήματα των νηπιαγωγείων. Και επειδή δεν έχει συμβεί σε εσένα, ή επειδή δεν το έχεις δει να γίνεται στο δικό σου νηπιαγωγείο, κάτι σαν τον Χριστόδουλο ένα πράγμα, ο οποίος δεν είχε καταλάβει πως είχαμε χούντα, επειδή διάβαζε, δεν σημαίνει πως δν γίνεται στα υπόλοιπα νηπιαγωγεία. Καλημέρα!
Τρικυμία εν κρανίω ? ούτε με ξερεις, ούτε σε ξέρω. Και δεν είναι σωστό να είμαστε απόλυτοι, ούτε να τσουβαλιαζουμε. Δεν ξέρεις τι γίνεται σε όλη την Ελλαδα και δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, τα γράφεις δημοσίως.