0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι,Χθες ανακοίνωσα σε ένα τμήμα μου ότι βάσει των σχετικά χαμηλών επιδόσεων που έχουν σημειώσει ορισμένοι μαθητές σε διαγωνίσματα - τεστ, καθώς και της εξίσου χαμηλής προφορικής τους επίδοσης, ενδέχεται κάποιοι να έχουν βαθμούς κάτω από τη βάση, χωρίς να αναφέρω συγκεκριμένα ονόματα. Σήμερα με κάλεσε η διεύθυνση του σχολείου σε συνάντηση για να μου ανακοινώσει ότι κλιμάκιο μαθητών από το παραπάνω τμήμα την επισκέφθηκε και της "εκμυστηρεύθηκε" ότι δήθεν έσπρωξα βίαια έναν μαθητή και ότι είναι έτοιμος ο ίδιος μαζί με έναν υποτιθέμενο μάρτυρα να καταγγείλουν το "συμβάν" στην τοπική δδε σε συνεργασία και με τους γονείς τους. Εξήγησα ότι ουδέποτε έλαβε χώρα τέτοιο περιστατικό και ότι είναι παντελώς ανυπόστατο, διαβεβαιώνοντάς την πως πρόκειται για κακόβουλη εκδικητική κατασκευή από πλευράς των μαθητών, λόγω των επικείμενων χαμηλών βαθμών. Κατόπιν συζητήσεων, συνάδελφοι με προέτρεψαν να περάσω σε ευθεία αντεπίθεση - από τη στιγμή που πρόκειται για κατάφωρη σκευωρία - και να μηνύσω τους γονείς για παραμέληση ανηλίκων και συκοφαντική δυσφήμιση κατά συναυτουργία και από κοινού, αν τελικά προβούν σε επίσημη καταγγελία. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν άλλες παράμετροι / επιλογές που θα μπορούσα να λάβω υπόψη μου στη συγκεκριμένη περίπτωση ;