0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεωρώ ότι θα είναι από τις απεργίες με τα μεγαλύτερα ποσοστά των τελευταίων πολλών χρόνων. Εμάς σύλλογος 27 ατόμων μόνο ένας δε θα απεργησει.Παρόλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να "σεβόμαστε" και αυτούς που δε θα απεργήσουν. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει (εγώ ξέρω άτομο που δε θα απεργησει επειδή ζορίζεται πολύ οικονομικά). Οπότε μην πετροβολειτε.
Εγώ προσωπικά δεν πετροβολω κανέναν. Με ενοχλεί το στιλακι όμως ότι η απεργία είναι μια μέρα στην οποία ο μη απεργός φοβάται μη του χαλάσει σε κάτι η ρουτίνα του. Εγω μετά το 41% κι επειδή είχα κάνει τις μεγάλες απεργίες μετά τα Τεμπη, είχα πει ότι δεν θα απεργήσω ξανά… Αλλά τώρα δεν γίνεται, μόνο και μόνο από προσωπική μου ντροπή, να ξεσηκώνεται το σύμπαν, η κυβέρνηση να κάνει λες και το πολίτευμα απειλείται με εκτροπή, και να μην συμμετεχω.
Εμαθα το απογευμα για σχολειο της Αθηνα που την Παρασκευη θα παει εκδρομη….Χωρις ντροπη!
Υπάρχει ΚΑΙ το ΜΑΤΙ.. πέρασαν 6 χρόνια...
Πάντως, μην απορήσετε αν δείτε πολλά σχολεία να λειτουργούν.Η συγκεκριμένη απεργία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα γαλάζια στρατιωτάκια, ώστε να αποδείξουν την πίστη τους στο καθεστώς. Το να μην απεργήσουν, όχι μόνο δε συνιστά ντροπή αλλά παράσημο υπακοής που ελπίζουν ότι θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως μελλοντικά από το κόμμα.
Αν δεν είναι αυτό φασιστικό τότε τι.....?!Στη δημοκρατία αγαπητέ ότι θέλει κανει ο καθε ενας διχως να παραβιαζει την ελευθερία του άλλου. Δεν ειμαι γαλάζιος, ούτε ΚΚΕ. Ειναι αναφαίρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου να μην απεργήσω. Τους χαρακτηρισμούς σου αν επιθυμείς, επώνυμα..... Γιατί όσοι κρύβεστε πίσω από ανώνυμα account, αναρωτιέμαι γιατί οι διαχειριστές σας αφήνουν να γράφετε ότι σας κατέβει. Ένα τελευταίο. Μια μη συμμετοχή σε απεργία, δε σημαίνει πως ξεχνάμε τα θύματα είτε στο Μάτι είτε στα Τέμπη είτε αλλού.....
προφανως και είναι δικαίωμα σου να μην απεργησεις. Όταν έρθει όμως η ώρα να ζητήσεις εσυ βοήθεια για κάτι, μην περιμενεις στήριξη από αυτους που δεν στήριξες. Εσυ παει στη δημοκρατία, γιατί βλέπεις μιλαμε για δημοκρατία οπότε μας συμφέρει, έτσι; όσο για την ανωνυμία που λες αυτό γίνεται γιατί κάτι γαλαζια τσιρακια καραδοκουν στο διαδίκτυο
1ον.... Προφανως και δε περιμενω να βγαλω ακρη οταν τα βλεπετε ΟΛΑ κομματικα.2ον.... Εχω απεργησει για κατι συγκεκριμενο και βοηθεια οπως λες ΔΕΝ πηρα ποτέ. Ξερεις γιατι....? Γιατι οι συνδικαλιστες ηταν στο κόλπο και δε τους βόλευε το δίκαιο. Το δικαιο δυστυχως το βρισκει κανεις με άλλους τρόπους. Οχι με απεργία. Τη διαμαρτυρία μου τη κάνω στη κάλπη. Ας πάτε λοιπον να κάνετε διαδήλωση στις Σέρρες που ψηφισαν ξανά Καραμανλή ή πηγαινετε στο ξεχασμένο Μάτι και διαμαρτυρηθείτε για τη δόμηση εδώ και 40-50 χρόνια..... 3ον..... Είμαστε ανοιχτοι νομιζω όσοι δεν απεργουμε, στο να πάμε για διαδηλωση είτε απόγευμα είτε Κυριακή. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. 4ον.... Επαναλαμβανω οτι δυστυχως καποιοι/ες του εχετε βάλει πολιτική χροια. Κρίμα για τα θύματα. Τίποτε άλλο.....
Αν δεν είναι αυτό φασιστικό τότε τι.....?!Στη δημοκρατία αγαπητέ ότι θέλει κανει ο καθε ενας διχως να παραβιαζει την ελευθερία του άλλου.
OK……Υπεροχη δικαιολογηση της απεργοσπασιας!Σαφως δικαιωμα του καθενος να ειναι ή οχι απεργοσπαστης και σαφως γινεται σεβαστο. Δεν παυει ομως να ειναι απεργοσπαστης!
Παραβίασα την ελευθερία σου, αγαπητέ; Αναφέρθηκα στο ποιόν ορισμένων ανθρώπων που τους έχουμε ζήσει χρόνια και γνωρίζουμε ότι μπροστά στο προσωπικό και κομματικό συμφέρον δεν λογαριάζουν τίποτε και δεν διέπονται από καμιά κοινωνική ευαισθησία. Τώρα, αν εσύ θίχτηκες, είτε ταυτίζεσαι μαζί τους είτε έχεις μια διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι σημαίνει δημοκρατία. Δεν μπορεί να έχεις μια κυβέρνηση που επιπλέει στο βόθρο του δεσποτισμού και της αυθαιρεσίας και να χαρακτηρίζεις τη δική μου άποψη ως φασιστική...