*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2025  (Αναγνώστηκε 19974 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος skx

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2025
« Απάντηση #112 στις: Απριλίου 15, 2025, 08:23:43 pm »
Στο ΟΠΣΥΔ στο χωρίο που λεει "Αποσπάσεις κατα προτεραιοτητα" λεει σε ενα σημειο να τικαρεις "Βεβαιωση τοπου υπηρετησης συζυγου" (αν εισαι συζυγος ενστολου). Αν στη βεβαιωση συνυπηρετησης αναφερεται ο τοπος υπηρετησης του/της συζυγου, χρειάζεται να στειλεις κι αλλο χαρτι με βεβαιωση τοπου υπηρετησης συζυγου ή αρκει απλως η βεβαιωση συνυπηρετησης;
  Ι σύζυγος μου πήρε μια βεβαίωση από το τμήμα προσωπικού που γραφει από ποτέ τοποθετήθηκε και υπηρετεί στη συγκεκριμένη μονάδα... Ελπίζω να αρκεί αυτό. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:04:25 »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Απριλίου 16, 2025, 12:40:14 am »
Kaλησπέρα, σε σχέση με τα διακαιολογητικά: Διαβάζω στην εγκύκλιο πως όσοι έχουμε κάνει αίτηση μετάθεσης το 25 δεν ανεβάζουμε ξανά τα δικαιολογητικά. Έχω καταλάβει σωστά;

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Απριλίου 16, 2025, 02:44:45 am »
Kaλησπέρα, σε σχέση με τα διακαιολογητικά: Διαβάζω στην εγκύκλιο πως όσοι έχουμε κάνει αίτηση μετάθεσης το 25 δεν ανεβάζουμε ξανά τα δικαιολογητικά. Έχω καταλάβει σωστά;

Για απόσπαση από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ πρέπει να ανεβάσεις ξανά δικαιολογητικά. Αν αναφέρεσαι στο πλαίσιο εννοεί τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά. Εκτός αν κι εσύ εννοείς για Μουσικά και Καλλιτεχνικά...δεν το διευκρινίζεις.

Αποσυνδεδεμένος koel

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Απριλίου 16, 2025, 09:44:15 am »
Ως προς τα δικαιολογητικά για συνυπηρέτηση ισχύουν τα ίδια με τις μεταθέσεις. Γι' αυτό σου το είπαν από τη Διεύθυνση, να διαβάσεις μόνος σου ότι τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια με των μεταθέσεων.

Ευχαριστώ πολύ!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:04:25 »

Αποσυνδεδεμένος ajordan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Απριλίου 17, 2025, 07:35:32 pm »
Καλησπέρα και Καλό Πάσχα! Αν γνωρίζετε, τα μόρια των απομακρυσμένων περιοχών δεν μετράνε στις αποσπάσεις αλλά παίρνουμε 1 μόριο για κάθε χρόνο εργασίας, όπως λέει η εγκύκλιος; Επίσης πέραν του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξεις ότι είσαι έγγαμος και έχεις παιδιά;

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Απριλίου 17, 2025, 10:46:58 pm »
Καλησπέρα και Καλό Πάσχα! Αν γνωρίζετε, τα μόρια των απομακρυσμένων περιοχών δεν μετράνε στις αποσπάσεις αλλά παίρνουμε 1 μόριο για κάθε χρόνο εργασίας, όπως λέει η εγκύκλιος; Επίσης πέραν του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξεις ότι είσαι έγγαμος και έχεις παιδιά;

Ισχύει ό,τι λέει η εγκύκλιος. Ναι, δεν μετράνε τα Μόρια Δυσμενών Συνθηκών. Παίρνουμε μόρια για 1) τη συνολική υπηρεσία (1 - 1,5 -2 μόρια ανά έτος ανάλογα) , 2) τη συνυπηρέτηση, 3) την εντοπιότητα, 4) οικογενειακούς λόγους, 5) σοβαρούς λόγους υγείας και 6) λοιπούς λόγους,όπως περιγράφονται στην Εγκύκλιο.
Όχι, δεν χρειαζεται κάτι άλλο εκτός από το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

Αποσυνδεδεμένος filro

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 18, 2025, 07:23:43 am »
Καλημέρα,
έστω ότι ζητάω απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και εγκρίνεται. Έχω πέντε ημέρες από την ανακοίνωση της έγκρισης για να την ανακαλέσω. Ωστόσο, όταν βγαίνει η απόφαση έγκρισης, μου γνωστοποιείται η ακριβής περιοχή ή, πχ, μαθαίνω ότι πηγαίνω Κυκλάδες γενικά κι αόριστα; Ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο νησί, επομένως εάν είναι να σταλώ σε άλλο νησί -του ίδιου ΠΥΣΔΕ προφανώς- θα προτιμούσα να μείνω στην οργανική μου.
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές

Αποσυνδεδεμένος filro

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 18, 2025, 07:48:37 am »
Και δεύτερη/τρίτη ερώτηση:

για την αίτηση απόσπασης, εφόσον δεν υπάρχει γάμος/παιδιά/ασθένεια/λοιποί λόγοι, ανεβάζουμε μόνο τυχόν εντοπιότητα, και άρα τίποτα από πτυχία (έχω μπερδευτεί με την αίτηση για Φορείς μάλλον), έτσι δεν είναι;

Τα μόρια συνολικής υπηρεσίας περνάνε αυτόματα μέσω του συστήματος και είναι αυτά που αναγράφονται στο teachers edu (νομίζω παραπάνω λέχθηκε ότι τα μόρια δυσμενών δεν μετράνε). Έχω λίγο περισσότερο από 4 χρόνια προϋπηρεσία. Αλλά στο μητρώο μου βγάζει 11 και κάτι μόρια υπηρεσίας. Γιατί; Δεν είναι στάνταρ 1 μόριο τη χρονιά;

Ξανά ευχαριστώ

Συνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Απριλίου 18, 2025, 09:26:15 am »
Καλημέρα,
έστω ότι ζητάω απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και εγκρίνεται. Έχω πέντε ημέρες από την ανακοίνωση της έγκρισης για να την ανακαλέσω. Ωστόσο, όταν βγαίνει η απόφαση έγκρισης, μου γνωστοποιείται η ακριβής περιοχή ή, πχ, μαθαίνω ότι πηγαίνω Κυκλάδες γενικά κι αόριστα; Ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο νησί, επομένως εάν είναι να σταλώ σε άλλο νησί -του ίδιου ΠΥΣΔΕ προφανώς- θα προτιμούσα να μείνω στην οργανική μου.
Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές

Θα σου ανακοινωθεί η περιοχή. Για την τοποθέτηση σε νησί θα κανεις αίτηση όταν γίνουν οι τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά. Πολύ αργότερα δηλαδή. Γνωριζω όμως περιπτώσεις που έκαναν αιτήσεις ανακλήσεις πολύ αργότερα και εξετάστηκαν στην επόμενη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ.

Παλιότερα όταν δεν υπήρχαν νεοδιόριστοι, το να είσαι σε συγκεκριμένο νησί ήταν σχετικά σίγουρο γιατί δεν γίνονταν ανακατατάξεις. Δύσκολα να σου έβγαινε μπροστά κάποιο που δεν ειχες προβλέψει. Τώρα είναι πιο περίπλοκα.

Αποσυνδεδεμένος ajordan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Απριλίου 18, 2025, 11:28:47 am »
Ισχύει ό,τι λέει η εγκύκλιος. Ναι, δεν μετράνε τα Μόρια Δυσμενών Συνθηκών. Παίρνουμε μόρια για 1) τη συνολική υπηρεσία (1 - 1,5 -2 μόρια ανά έτος ανάλογα) , 2) τη συνυπηρέτηση, 3) την εντοπιότητα, 4) οικογενειακούς λόγους, 5) σοβαρούς λόγους υγείας και 6) λοιπούς λόγους,όπως περιγράφονται στην Εγκύκλιο.
Όχι, δεν χρειαζεται κάτι άλλο εκτός από το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος filro

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 18, 2025, 01:14:35 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ Έσπερε!

Αποσυνδεδεμένος sliver

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 18, 2025, 06:23:47 pm »
Παλιότερα όταν δεν υπήρχαν νεοδιόριστοι, το να είσαι σε συγκεκριμένο νησί ήταν σχετικά σίγουρο γιατί δεν γίνονταν ανακατατάξεις. Δύσκολα να σου έβγαινε μπροστά κάποιο που δεν ειχες προβλέψει. Τώρα είναι πιο περίπλοκα.

Απο τη στιγμη που προηγειται στην καλυψη κενου ο νεοδιοριστος, το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μπορει να παει τον αποσπασμενο οπουδηποτε εντος της περιοχης, ετσι; Αρα και σε αλλο νησι απο αυτο που θελει ο αποσπασμενος.
Οποτε σε αυτην την περιπτωση αν κανει καποιος αιτηση ανακλησης (τον Αυγουστο προφανως), την εξεταζουν σχετικα γρηγορα τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ ή θα μας πιασει ο Σεπτεμβριος;
We are so many...

Συνδεδεμένος Έσπερος

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 18, 2025, 07:58:56 pm »
Απο τη στιγμη που προηγειται στην καλυψη κενου ο νεοδιοριστος, το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μπορει να παει τον αποσπασμενο οπουδηποτε εντος της περιοχης, ετσι; Αρα και σε αλλο νησι απο αυτο που θελει ο αποσπασμενος.
Οποτε σε αυτην την περιπτωση αν κανει καποιος αιτηση ανακλησης (τον Αυγουστο προφανως), την εξεταζουν σχετικα γρηγορα τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ ή θα μας πιασει ο Σεπτεμβριος;

Εκείνη την περίοδο συνεδριάζουν σχετικά τακτικά αλλά δεν εγγυάται κανείς ότι δεν
θα πρέπει 1/9 να παρουσιαστείς κάπου που δεν θα θες να μείνεις..

Αποσυνδεδεμένος Ege

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ11
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Απριλίου 19, 2025, 12:11:58 pm »
Πέρσι οι αποσπάσεις στη Δευτεροβάθμια ανακοινώθηκαν τέλος Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος. Η ερώτησή μου είναι: πότε και πού πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία οι αποσπασμένοι; Ειδικά αν πάρουν απόσπαση στις Κυκλάδες όπου μετά πρέπει να ζητήσουν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ για να πάνε στο σχολείο που επιθυμούν;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182518
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)