0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ΟΠΣΥΔ στο χωρίο που λεει "Αποσπάσεις κατα προτεραιοτητα" λεει σε ενα σημειο να τικαρεις "Βεβαιωση τοπου υπηρετησης συζυγου" (αν εισαι συζυγος ενστολου). Αν στη βεβαιωση συνυπηρετησης αναφερεται ο τοπος υπηρετησης του/της συζυγου, χρειάζεται να στειλεις κι αλλο χαρτι με βεβαιωση τοπου υπηρετησης συζυγου ή αρκει απλως η βεβαιωση συνυπηρετησης;
Kaλησπέρα, σε σχέση με τα διακαιολογητικά: Διαβάζω στην εγκύκλιο πως όσοι έχουμε κάνει αίτηση μετάθεσης το 25 δεν ανεβάζουμε ξανά τα δικαιολογητικά. Έχω καταλάβει σωστά;
Ως προς τα δικαιολογητικά για συνυπηρέτηση ισχύουν τα ίδια με τις μεταθέσεις. Γι' αυτό σου το είπαν από τη Διεύθυνση, να διαβάσεις μόνος σου ότι τα δικαιολογητικά είναι τα ίδια με των μεταθέσεων.
Καλησπέρα και Καλό Πάσχα! Αν γνωρίζετε, τα μόρια των απομακρυσμένων περιοχών δεν μετράνε στις αποσπάσεις αλλά παίρνουμε 1 μόριο για κάθε χρόνο εργασίας, όπως λέει η εγκύκλιος; Επίσης πέραν του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης χρειάζεται κάτι άλλο για να αποδείξεις ότι είσαι έγγαμος και έχεις παιδιά;
Καλημέρα,έστω ότι ζητάω απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και εγκρίνεται. Έχω πέντε ημέρες από την ανακοίνωση της έγκρισης για να την ανακαλέσω. Ωστόσο, όταν βγαίνει η απόφαση έγκρισης, μου γνωστοποιείται η ακριβής περιοχή ή, πχ, μαθαίνω ότι πηγαίνω Κυκλάδες γενικά κι αόριστα; Ρωτάω επειδή με ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο νησί, επομένως εάν είναι να σταλώ σε άλλο νησί -του ίδιου ΠΥΣΔΕ προφανώς- θα προτιμούσα να μείνω στην οργανική μου.Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές
Ισχύει ό,τι λέει η εγκύκλιος. Ναι, δεν μετράνε τα Μόρια Δυσμενών Συνθηκών. Παίρνουμε μόρια για 1) τη συνολική υπηρεσία (1 - 1,5 -2 μόρια ανά έτος ανάλογα) , 2) τη συνυπηρέτηση, 3) την εντοπιότητα, 4) οικογενειακούς λόγους, 5) σοβαρούς λόγους υγείας και 6) λοιπούς λόγους,όπως περιγράφονται στην Εγκύκλιο.Όχι, δεν χρειαζεται κάτι άλλο εκτός από το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
Παλιότερα όταν δεν υπήρχαν νεοδιόριστοι, το να είσαι σε συγκεκριμένο νησί ήταν σχετικά σίγουρο γιατί δεν γίνονταν ανακατατάξεις. Δύσκολα να σου έβγαινε μπροστά κάποιο που δεν ειχες προβλέψει. Τώρα είναι πιο περίπλοκα.
Απο τη στιγμη που προηγειται στην καλυψη κενου ο νεοδιοριστος, το ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ μπορει να παει τον αποσπασμενο οπουδηποτε εντος της περιοχης, ετσι; Αρα και σε αλλο νησι απο αυτο που θελει ο αποσπασμενος. Οποτε σε αυτην την περιπτωση αν κανει καποιος αιτηση ανακλησης (τον Αυγουστο προφανως), την εξεταζουν σχετικα γρηγορα τα ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ ή θα μας πιασει ο Σεπτεμβριος;