0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Κατσωνόπουλου: "Για τις κοινές ειδικότητες "τρέχουν" πρώτα οι περιοχές της Δευτεροβάθμιας."
Ναι έγινε το ίδιο. Γενικά οι αποσπάσεις της Α/θμιας βγαίνουν πρώτες. Όσα κενά μένουν ακάλυπτα από τις κοινές ειδικότητες δίνονται στο Κυσδε και γίνονται αποσπάσεις της Δευτεροβάθμιας και για την Πρωτοβάθμια. Άλλωστε τα ονόματα των αποσπασμένων της Δευτεροβάθμιας στην Πρωτοβάθμια ανακοινώνονται με τις αποσπάσεις της Δευτεροβάθμιας.Δεν ξέρω τι σου είπε η ΔΔΕ ,αλλά αυτό δεν ισχύει. Κάποιος δηλαδή που ζητάει απόσπαση για1) ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων, 2) ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και έχει κάνει τικ στο κουτάκι για Πρωτοβάθμια, αν δεν πάει στο ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων δεν θα πάει στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και ο παρακάτω του θα πάει στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.Αν δεν πάει ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων και υπάρχει θέση θα πάει ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων,μετά ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και μετά ΠΥΣΠΕ Πρέβεζας.Αυτό άλλωστε είναι και το λογικό.
Μην ανησυχείς. Φυσικά και μπορείς να πάρεις βελτίωση και ταυτόχρονα απόσπαση σε άλλο νομό. Είναι ανεξάρτητες διαδικασίες.
Βρε παιδιά, γίνεται να πάρω απόσπαση και ταυτόχρονα βελτίωση θέσης και φέτος να υπηρετήσω στη θέση απόσπασης χρωστώντας τη νέα οργανική; Δηλαδή τι θα γίνει αν πχ τον Ιούνιο ανακοινωθεί ότι παίρνω απόσπαση στην πόλη μου και τον Ιούλιο ότι πήρα νέα οργανική από βελτίωση στον νομό στον οποίο ανήκω τώρα; Θα σκάσω. ΚαλημέραΥγ. ο φόβος μου δηλαδή είναι μην τυχόν κοπεί η απόσπαση σε περίπτωση απόκτησης νέας οργανικής
Δεν θα προηγηθεί η τοποθέτηση στη νέα οργανική (εφόσον υπάρξει) πολύ πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων;