*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2025  (Αναγνώστηκε 19842 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2025
« Απάντηση #154 στις: Απριλίου 23, 2025, 02:20:21 pm »
Σύμφωνα με ανάρτηση του Κατσωνόπουλου: "Για τις κοινές ειδικότητες "τρέχουν" πρώτα οι περιοχές της Δευτεροβάθμιας."

Ναι τρέχουν πρώτα αλλά όχι πρώτα όλες οι περιοχές της Δευτεροβάθμιας και μετά όλες τις Πρωτοβάθμιας. Προφανώς εννοεί ότι πρώτα θα δουν αν έχει θέση στο ΠΥΣΔΕ και μετά στο ΠΥΣΠΕ της καθε περιοχής.
Επειδή αποσπώμαι πολλά χρόνια αν γινόταν αλλιώς, θα είχα βρεθεί πολλές φορές αλλού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:25:44 »

Αποσυνδεδεμένος darknemus01

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Απριλίου 23, 2025, 02:25:28 pm »
Ναι έγινε το ίδιο. Γενικά οι αποσπάσεις της Α/θμιας βγαίνουν πρώτες. Όσα κενά μένουν ακάλυπτα από τις κοινές ειδικότητες δίνονται στο Κυσδε και γίνονται αποσπάσεις της Δευτεροβάθμιας και για την Πρωτοβάθμια. Άλλωστε τα ονόματα των αποσπασμένων της Δευτεροβάθμιας στην Πρωτοβάθμια ανακοινώνονται με τις αποσπάσεις της Δευτεροβάθμιας.
Δεν ξέρω τι σου είπε η ΔΔΕ ,αλλά αυτό δεν ισχύει. Κάποιος δηλαδή που ζητάει απόσπαση για1)  ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων, 2) ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και έχει κάνει τικ στο κουτάκι για Πρωτοβάθμια, αν δεν πάει στο ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων δεν θα πάει στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και ο παρακάτω του θα πάει στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.Αν δεν πάει ΠΥΣΔΕ Ιωαννίνων και υπάρχει θέση θα πάει ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων,μετά ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και μετά ΠΥΣΠΕ Πρέβεζας.Αυτό άλλωστε είναι και το λογικό.

Δεν ισχυει αυτο που λες, μου το ειπαν και απο το Υπουργειο μολις

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Απριλίου 23, 2025, 02:43:19 pm »
Τι να σου πω συναδελφε. Εγώ άποψη δεν αλλαζω. Αποσπώμαι - ή και δεν αποσπώμαι - απο το μακρινό 2007 που έχω διοριστεί. Άλλωστε οι αποσπάσεις δεν είναι για ΠΥΣΠΕ αλλά για ΠΥΣΔΕ με διάθεση για την πρωτοβάθμια. Γι΄αυτο και όσοι παίρνουν απόσπαση για Πρωτοβάθμια  παρουσιάζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία στην αντίστοιχη ΔΔΕ και στην συνέχεια διατίθενται ολικά στην Πρωτοβάθμια.

Αν πάντως ίσχυε αυτό που λες, εγώ πριν 2 χρόνια θα έπρεπε να πάρω απόσπαση στην ΔΔΕ διπλανού νομού και όχι στην Πρωτοβάθμια της περιοχής μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 23, 2025, 03:26:52 pm από vama »

Αποσυνδεδεμένος Dean

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Απριλίου 23, 2025, 03:45:11 pm »
Μην ανησυχείς. Φυσικά και μπορείς να πάρεις βελτίωση και ταυτόχρονα απόσπαση σε άλλο νομό. Είναι ανεξάρτητες διαδικασίες.
Μερσί!
Δεύτερη ζωή δεν έχει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:25:44 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Απριλίου 23, 2025, 08:04:47 pm »
Βρε παιδιά, γίνεται να πάρω απόσπαση και ταυτόχρονα βελτίωση θέσης και φέτος να υπηρετήσω στη θέση απόσπασης χρωστώντας τη νέα οργανική; Δηλαδή τι θα γίνει αν πχ τον Ιούνιο ανακοινωθεί ότι παίρνω απόσπαση στην πόλη μου και τον Ιούλιο ότι πήρα νέα οργανική από βελτίωση στον νομό στον οποίο ανήκω τώρα; Θα σκάσω. Καλημέρα
Υγ. ο φόβος μου δηλαδή είναι μην τυχόν κοπεί η απόσπαση σε περίπτωση απόκτησης νέας οργανικής

Απλά να ξέρεις ότι θα χρωστάς την υπηρέτηση της οργανικής που θα έχεις πάρει από τη βελτίωση θέσης.
Άρα την επόμενη χρονιά δε θα μπορείς να κάνεις αίτησης βελτίωσης / μετάθεσης.

Συνδεδεμένος Alan Turing

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Απριλίου 23, 2025, 09:45:42 pm »
Δεν θα προηγηθεί η τοποθέτηση στη νέα οργανική (εφόσον υπάρξει) πολύ πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Απριλίου 23, 2025, 10:42:39 pm »
Δεν θα προηγηθεί η τοποθέτηση στη νέα οργανική (εφόσον υπάρξει) πολύ πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων;

Σωστά. Οι οργανικές τοποθετήσεις γίνονται τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Οι αποσπάσεις ανακοινώνονται αργότερα, τέλος Ιουνίου έως και μέσα ή τέλη Ιουλίου. Φέτος, με Υπουργό Παιδείας εκπαιδευτικό, πιστεύω ότι οι αποσπάσεις θα ανακοινωθούν σχετικά νωρίς.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182513
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 672
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)