0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Πρώτοι τοποθετούνται οι λειτουργικά υπεράριθμοι, δηλαδή όσοι έχουν οριστική τοποθέτηση αλλά δεν έχουν ούτε 12 ώρες στο σχολείο τους.2. Μετά τοποθετούνται όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Αυτοί είναι οι οργανικά ανήκοντες, που δεν έχουν οριστική τοποθέτηση.3. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ και όσοι ζήτησαν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ τοποθετούνται τελευταίοι. Αποτελούν την κατηγορία αποσπασμένοι.
Για τους αποσπασμένους πώς ακριβώς βγαίνει η πρόσκληση δήλωσης σχολικών μονάδων; Αναφερόμαστε ως αποσπασμένοι ή στη διάθεση ΠΥΣΔΕ; Η δική μου ΔΙΔΕ δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για τους αποσπασθέντες, μόνο για όσους είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ.
Νομίζω οχι. Πίαίρνουν κατα προτεραιότητα απόσπαση αλλά δεν τοποθετούνται κατα προτεραιότητα.
Κι εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω, αγαπητέ συνάδελφε.
Καλησπερα. Ξερει καποιος να μου πει τί γραφουμε ως αιτιολογια για ανακληση αποσπασης; Υπαρχει περιπτωση η αιτηση ανακλησης να μην γινει δεκτη;
Πιθανώς, αγαπητέ συνάδελφε, δεν έγινε κατανοητό αυτό που ρωτώ.Έχουμε να κάνουμε με την τοποθέτηση όσων πήραν χθες απόσπαση από άλλο ΠΥΣΔΕ και μέσα σ' αυτούς υπάρχουν εκείνοι που αποσπάστηκαν σύμφωνα με τα μόριά τους και κάποιος που αποσπάστηκε ως νεοδιόριστος, χωρίς μόρια.ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ. Ποιος από αυτούς θα τοποθετηθεί στο ΠΥΣΔΕ της απόσπασής του τελευταίος, ο νεοδιόριστος ή οι παλαιοί, που φαίνονται κ τα μόριά τους;;
Μάλλον λάθος. Οι νεοδιοριστοι που πήραν απόσπαση είναι όλοι ειδικές κατηγορίες, επομένως δεν χρειάζονται μόρια ,και προφανώς θα τοποθετηθούν πριν από τους άλλους αποσπασμένους .
ερώτησηαν κπ θέλει να αλλάξει Πυσδε απόσπασης τι αίτηση κάνει? επανεξετασης ή θεραπείας? και πού την κάνει?
Στο δικό ερώτημα απάντησε ήδη το μέλος vama εδώ:Αυτό είναι λογικό!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: αναπληρωτής χρόνια σε ένα μέρος Α, που υπηρετεί σε συγκεκριμένο σχολείο, το οποίο χαρακτηρίζεται στο μεταξύ πρότυπο/πειραματικό και συνεχίζει να υπηρετεί εκεί για συνεχόμενες χρονιές, διορίζεται τελικά σε κοντινό νομό. Ως ειδική κατηγορία, την πρώτη χρονιά διορισμού αποσπάται στο μέρος Α και στο συγκεκριμένο σχολείο. Τη δεύτερη χρονιά αποσπάται ξανά. Με ποιον τρόπο θα ξαναπάει στο συγκεκριμένο πρότυπο σχολείο, αφού προηγείται στις τοποθετήσεις και τα πρότυπα είναι άλλη διαδικασία; Το λέω γιατί θεωρείται βέβαιο πως θα υπηρετήσει ξανά εκεί.