0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα vama και ευχαριστώ πάντα για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου/μας δίνεις. Είπα να ξαναρωτήσω γιατί με ρώτησε ένας φίλος μήπως δεν επιτρέπεται να κάνω αίτηση επανεξέτασης από τη στιγμή που ΠΗΡΑ απόσπαση, έστω κι αν ήταν η 3η μου επιλογή.Αναφορικά με το δεύτερο, θα γίνει σίγουρα δεύτερη φάση; Να μην βιαστώ δηλαδή τώρα να κάνω αίτηση ανάκλησης; Και μια υποθετική ερώτηση. Κάνω ανάκληση της απόσπασης τώρα. Μπορείς στην επόμενη φάση να "ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου";
Από τις 26-6-25 και μετά ο κάθε ενδιαφερόμενος παρακολουθεί μόνο τις ανακοινώσεις της Διεύθυνσης στην οποία αποσπάστηκε ή και του ΟΠΣΥΔ; Γιατί καθυστερούν τόσο πολύ;
Πάντως την περσινή χρονιά σε ΠΥΣΔΕ της Ανατολικής Μακεδονίας, οι αποσπασμένοι τοποθετήθηκαν αρχές Σεπτέμβρη, μετά τους νεοδιοριστους.
Αν κάποιος έχει κάνει αίτηση απόσπασης και μετάθεσης και δεν πήρε καμία. Μπορεί τώρα να κάνει τώρα κάτι; Υπάρχει κάποια άλλη δυνατότητα;
Αυτό είναι το σωστό. αλλά αρκετά ΠΥΣΔΕ τοποθετούν τους αποσπασμένους μέσα στο καλοκαίρι πριν γίνουν οι διορισμοί.
Αίτηση επανεξέτασης της αίτησης απόσπασης και να εύχεται να ικανοποιηθεί. Ταυτόχρονα προετοιμάζεται ψυχολογικά ότι θα πρέπει να πάει στην οργανική του από Σεπτέμβριο. Κάτι άλλο δυστυχώς όχι.
Μπορεί μήπως να κάνει αίτηση "βελτίωσης" εντός του νομού ώστε να μην πάει στο σχολείο που έχει την οργανική του;
Από τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα το σύστημα , επιτρέπεται. Όπως σου έγραψα έχω κάνει και εγώ προπερσι, οπότε ξέρω ότι γίνεται. Έχω κάπου επίσης γράψει ότι πιο παλιά έχει συμβεί να μην σου επιτρέπουν να κάνεις επανεξέταση αν είχες ήδη πάρει απόσπαση. Τότε όμως είχε βγει εγκύκλιος που το διευκρίνιζε. Προφανώς αυτό θα θυμάται ο φίλος σου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση.Σίγουρα θα γίνει δεύτερη φάση μαζί με ανακλήσεις όπως γίνεται πάντα, το πιο πιθανό προς το τέλος Ιουλίου. Πιστεύω ότι θα είναι μικρή, γιατί με ποσοστό ικανοποίησης στις αποσπάσεις 90%+, πόσες έμειναν; Εμένα, η γνώμη μου είναι να κάνεις αίτηση επανεξέτασης και αν δεν πάρεις και στη δεύτερη φάση,τότε κάνεις αίτηση ανάκλησης. Θεωρώ ότι θα υπάρχει αρκετός χρόνος να βγει και η ανάκληση πριν την 1η Σεπτεμβρίου.Τέλος ,για την υποθετική σου ερώτηση δε γνωρίζω. Πάντως επειδή σε βλέπω πολύ αγχωμένη θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στον Κατσωνόπουλο να του θέσεις τα ερωτήματά σου ώστε να πάρεις και πιο "επίσημες" απαντήσεις.
Όταν λέμε 2η φάση εννοούμε ότι θα γίνει κανονική πρόσκληση; Ή έχει να κάνει με τις αιτήσεις επαναξέτασης;Ισχύει ότι σήμερα εκπνέει η προθεσμία για ενέργειες μέσω OPSYD?