0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλημέρα. Ανήκω στη δδε Κορινθίας είμαι διορισμένη το 2024 και έχω κάνει αίτηση για απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ. Μέχρι τώρα δεν έχουν βγει αποτελέσματα, έχετε υπόψιν πότε βγαίνουν; είναι ξεχωριστό σε κάθε διεύθυνση ή έρχονται απ΄ευθείας από το υπουργείο; Σε περίπτωση που δεν έχουν βγει μέχρι της 31/08 στις 01/09 παρουσιάζομαι στην οργανική μου σωστά;
Η κάθε Διεύθυνση έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα. Το υπουργείο δεν εμπλέκεται στις εντός ΠΥΣΔΕ αποσπάσεις.Αν δεν έχουν βγει μέχρι 01/09 παρουσιάζεται στην οργανική σου.Πάντως δεν είναι περίεργο που δεν έχουν βγει ακόμα. Στο ΠΥΣΔΕ που έχω αποσπαστεί εγώ για παράδειγμα θα συνεδριάσουν για την τοποθέτηση των εντός και εκτός ΠΥΣΔΕ αποσπασμένους στις 05/09.
Συνάδελφός μου που πήρε απόσπαση στο νομό κατοικίας του ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί, αλλά στις 27/6 έλαβε email από τη ΔΙΔΕ της οργανικής του με την απόφαση απόσπασης, ενημερώνοντάς τον ότι στις 1/9 αναμένουν να τους στείλει τη βεβαίωση ανάληψης υπηρεσίας. Εάν καθυστερήσει η τοποθέτηση και τον βάλουν μέσα ή τέλη Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να επιστρέψει στην οργανική ή τοποθετείται τυπικά σε κάποια σ/μ της νέας ΔΙΔΕ του; Δε νομίζω ότι η καθυστέρηση είναι θέμα μόνο της ΔΔΕ Β' Θεσ/κης. Αλλά πώς γίνεται η αντίστοιχη ΠΔΕ και η ΔΔΕ Α' να έχουν ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων και να έχουν υπεραριθμίες; Επομένως, κάποιες διευθύνσεις ακολουθούν διαφορετική σειρά, αφήνοντας τελευταίους τους αποσπασμένους.
Καλημέρα σας! Σε ποιο ΠΥΣΔΕ γίνεται αυτό, vama; Δεν είναι πολύ καθυστερημένα; Συνηθίζεται κάτι τέτοιο;
Όσοι είμαστε αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ πού παρουσιαζομαστε 1/9;