0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Οι εκκαθαρισμένοι πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Συμπεριλαμβανομένου φυσικά του ανθρώπινου λάθους και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για τους επίσημους πίνακες..Αλλά έστω και στο περίπου, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα με απόκλιση +/- 10 ατόμων; Ή υπάρχει περίπτωση να είναι και πάνω από 50 η απόκλιση;
Το 3800, αν αφορά τον εκκαθαρισμένο πίνακα, δύσκολα να το προσεγγίσει. Αν είναι όμως του αρχικού πίνακα, είναι πιθανό, ειδικά αν παρατηρηθούν τα αυξημένα ποσοστά προσπέρασης που είδαμε πέρσι.
Στους οριστικους αναφέρομαι αλλά γιατί να μη φτασει εως εκεί στους εκκαθαρισμενους και ποια η λογικη να βγαινουν αν δεν μας βοηθουν να εχουμε εικόνα. αν πχ εγώ που είμαι 3.800 στους οριστικους, λογικά θα είμαι μείον κάποιες θέσεις στους εκκαθαρισμενους;;
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο κι όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικους λέει ότι για διορισμό θέλει τη συμπλήρωση 2 πλήρων διδακτικων ετών. Αν π. χ ένας δουλεψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμου στους διορισμους το 2027 απο τους νέους πινακες γενικής ή όχι; το διδακτικό έτος ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου οπότε 2 πληρη έτη δεν πιανει. Σωστά; όμως αν το θεωρήσουν ότι μετράει από την ανάληψη της σύμβασης, τι θα ισχύει τότε;
Ναι, αν κάποιος δουλέψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμού στους διορισμούς του 2027 από τους νέους πίνακες γενικής. Απαιτούνται 20 μήνες προϋπηρεσίας (αν υπηρετεί στη δευτεροβάθμια) οι οποίοι είναι δύο πλήρη διδακτικά έτη.
στην πρωτοβαθμια ισχυει το ίδιο;
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο κι όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικους λέει ότι για διορισμό θέλει τη συμπλήρωση 2 πλήρων διδακτικων ετών. Αν π. χ ένας εδουλεψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμου στους διορισμους το 2027 απο τους νέους πινακες γενικής ή όχι; το διδακτικό έτος ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου οπότε 2 πληρη έτη δεν πιανει. Σωστά; όμως αν το θεωρήσουν ότι μετράει από την ανάληψη της σύμβασης, τι θα ισχύει τότε;