*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί, θέση στον πίνακα  (Αναγνώστηκε 2453 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AnnaKaterina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Διορισμοί, θέση στον πίνακα
« στις: Ιουνίου 19, 2025, 02:32:58 pm »
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής.  Είμαι εκπαιδευτικος ΠΕ70. Η θέση μου περίπου 3.800. Πιστεύετε ότι   αν κάνει τους διορισμούς που ακούγεται να φτάσει τόσο κάτω ο πίνακας, αν βάλω όλη την Ελλάδα; Η η φαντασία μου καλπάζει ????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Διορισμοί, θέση στον πίνακα
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:14:18 »

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2025, 02:47:26 pm »
Το 3800, αν αφορά τον εκκαθαρισμένο πίνακα, δύσκολα να το προσεγγίσει. Αν είναι όμως του αρχικού πίνακα, είναι πιθανό, ειδικά αν παρατηρηθούν τα αυξημένα ποσοστά προσπέρασης που είδαμε πέρσι.

Αποσυνδεδεμένος Dimthan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 19, 2025, 05:15:49 pm »
Καλησπέρα,
Οι εκκαθαρισμένοι πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Συμπεριλαμβανομένου φυσικά του ανθρώπινου λάθους και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για τους επίσημους πίνακες..
Αλλά έστω και στο περίπου, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα με απόκλιση +/- 10 ατόμων; Ή υπάρχει περίπτωση να είναι και πάνω από 50 η απόκλιση;

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 19, 2025, 05:55:48 pm »
Καλησπέρα,
Οι εκκαθαρισμένοι πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Συμπεριλαμβανομένου φυσικά του ανθρώπινου λάθους και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για τους επίσημους πίνακες..
Αλλά έστω και στο περίπου, μπορούμε να έχουμε μια εικόνα με απόκλιση +/- 10 ατόμων; Ή υπάρχει περίπτωση να είναι και πάνω από 50 η απόκλιση;
Αν κοιτάς τους δικούς μου, χειρότερη να είναι η θέση σου αποκλείεται. Καλύτερη είναι αρκετά πιθανό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:14:18 »

Αποσυνδεδεμένος AnnaKaterina

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 20, 2025, 07:51:59 am »
Το 3800, αν αφορά τον εκκαθαρισμένο πίνακα, δύσκολα να το προσεγγίσει. Αν είναι όμως του αρχικού πίνακα, είναι πιθανό, ειδικά αν παρατηρηθούν τα αυξημένα ποσοστά προσπέρασης που είδαμε πέρσι.
Στους οριστικους αναφέρομαι αλλά γιατί να μη φτασει εως εκεί στους εκκαθαρισμενους και ποια η λογικη να βγαινουν αν δεν μας βοηθουν να εχουμε εικόνα. αν πχ εγώ που είμαι 3.800 στους οριστικους, λογικά θα είμαι μείον κάποιες θέσεις στους εκκαθαρισμενους;;

Αποσυνδεδεμένος Mr_Staind

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 20, 2025, 08:55:06 am »
Στους οριστικους αναφέρομαι αλλά γιατί να μη φτασει εως εκεί στους εκκαθαρισμενους και ποια η λογικη να βγαινουν αν δεν μας βοηθουν να εχουμε εικόνα. αν πχ εγώ που είμαι 3.800 στους οριστικους, λογικά θα είμαι μείον κάποιες θέσεις στους εκκαθαρισμενους;;
Κοιτάξτε, αν υποθέσουμε ότι θα πάρει 2.000 δασκάλους, το να φτάσει στο 3.800 του εκκαθαρισμένου πίνακα σημαίνει ότι περίπου ένας στους δύο θα προσπερνάται από το σύστημα. Δεν το θεωρώ πιθανό. Ανατρέξτε παραπάνω στον χρήστη trust no one, έχει καρφιτσωμένο ένα λινκ με τους εκκαθαρισμένους, για να βρείτε την ακριβή θέση σας.

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 20, 2025, 10:22:14 am »
 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο κι όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για  τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικους λέει ότι για διορισμό θέλει τη συμπλήρωση 2 πλήρων διδακτικων ετών. Αν π. χ ένας εδουλεψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμου στους διορισμους το 2027 απο τους νέους πινακες γενικής ή όχι; το διδακτικό έτος ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου οπότε 2 πληρη έτη δεν πιανει. Σωστά; όμως αν το θεωρήσουν ότι μετράει από την ανάληψη της σύμβασης, τι θα ισχύει τότε;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2025, 10:25:19 am από thouvou000 »

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 20, 2025, 10:53:39 am »
Η λογική είναι ότι βγαίνουν για όποιον θέλει να τους λάβει υπόψη και για να βοηθήσει όποιον θέλει να κάνει μια έξτρα ανάλυση πέραν του προφανούς της θέσης του. Είναι ανεπίσημοι, οπότε ανεπίσημα ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι ούτε του υπουργείου, ούτε του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 20, 2025, 04:22:34 pm »
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο κι όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για  τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικους λέει ότι για διορισμό θέλει τη συμπλήρωση 2 πλήρων διδακτικων ετών. Αν π. χ ένας δουλεψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμου στους διορισμους το 2027 απο τους νέους πινακες γενικής ή όχι; το διδακτικό έτος ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου οπότε 2 πληρη έτη δεν πιανει. Σωστά; όμως αν το θεωρήσουν ότι μετράει από την ανάληψη της σύμβασης, τι θα ισχύει τότε;
Ναι, αν κάποιος δουλέψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμού στους διορισμούς του 2027 από τους νέους πίνακες γενικής. Απαιτούνται 20 μήνες προϋπηρεσίας (αν υπηρετεί στη δευτεροβάθμια) οι οποίοι είναι δύο πλήρη διδακτικά έτη.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 20, 2025, 06:15:28 pm »
Ναι, αν κάποιος δουλέψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμού στους διορισμούς του 2027 από τους νέους πίνακες γενικής. Απαιτούνται 20 μήνες προϋπηρεσίας (αν υπηρετεί στη δευτεροβάθμια) οι οποίοι είναι δύο πλήρη διδακτικά έτη.
στην πρωτοβαθμια ισχυει το ίδιο;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 20, 2025, 06:52:58 pm »
στην πρωτοβαθμια ισχυει το ίδιο;
Προφανώς στην Πρωτοβάθμια τα δύο πλήρη χρόνια είναι 20 μήνες πλην 18 μέρες, αφού εκεί το διδακτικό έτος λήγει 21 Ιουνίου.
Άρα είναι 19 μήνες και 12 μέρες, δηλαδή 19,4 μήνες.

Αποσυνδεδεμένος stroumfaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 20, 2025, 07:41:14 pm »
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο κι όποιος ξέρει ας απαντήσει. Για  τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικους λέει ότι για διορισμό θέλει τη συμπλήρωση 2 πλήρων διδακτικων ετών. Αν π. χ ένας εδουλεψει το 2025-2026 και το 2026-2027 από την αρχή της χρονιάς, τότε θα έχει δικαίωμα διορισμου στους διορισμους το 2027 απο τους νέους πινακες γενικής ή όχι; το διδακτικό έτος ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου οπότε 2 πληρη έτη δεν πιανει. Σωστά; όμως αν το θεωρήσουν ότι μετράει από την ανάληψη της σύμβασης, τι θα ισχύει τότε;
Το 2025-2026 η πρόσληψη δεν έγινε την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε ακόμα και αν τη σχολική χρονιά 2026-2027 γίνει η πρόσληψη από 1η Σεπτεμβρίου, τα 2 πλήρη διδακτικά έτη δεν θα συμπληρωθούν για ελάχιστες μέρες. Θα πρεπει να εργαστεί και το 2027-2028 για να τα συμπληρώσεις και να έχεις δικαίωμα διορισμού.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 20, 2025, 08:44:39 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη