0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και παρόλο που είναι εύκολο να διασταυρώσεις τι (δεν) έχω πει, κυκλοφορούν κατά καιρούς διάφορα που αποδίδονται σε εμένα. Πιο πρόσφατο ότι είπα ( ; ) πως στην ειδική θα έδινε ρέστα στις προσλήψεις Αναπληρωτών της Α' Φάσης. Αν το βρείτε πού το είπα, πείτε μου κι εμένα.Ας πούμε και κάτι χρηστικό για τους Αναπληρωτές όλων των Φάσεων, από τις οδηγίες στο minedu.Στο σημείο που λέει κάθε χρόνο"Οι προσλαμβανόμενοι αναπληρωτές που δύνανται να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr, θα πρέπει να έχουν αποδεχτεί τη σύμβασή τους μέχρι τις 14:59 της ίδιας μέρας που παρουσιάζονται στα σχολεία."έχει φέτος προστεθεί και το εξής:"Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για τη σύναψη της σύμβασης εργασίας από τις 00:01 έως τις 14:59 της ίδιας ημέρας."Οπότε μπορεί πλέον να γίνεται αποδοχή της σύμβασης και πριν από την ανάληψη (αλλά προφανώς θα είναι και τα 2 προαπαιτούμενα για να προχωρήσει η διαδικασία).Φαίνεται το Υπουργείο αφουγκράζεται τις ανησυχίες κάποιων χρηστών που δοκιμάζουν από 00:01 τα συστήματα...
Καλησπέρα, στην Γ Αθήνας (ΠΕ) έχει πάρει 12 ΠΕ11 αλλά τα κενά στον ΟΠΣΥΔ για να επιλέξεις είναι 11 πως δικαιολογείται αυτό?
Καλησπέρα και καλή τοποθέτηση!Ήθελα να ρωτήσω λόγω της μειωμένης κάλυψης εμφανίζεται μόλις 1 σχολείο στο δήμο μου. Στον οπσυδ φαίνεται με 24 ώρες αλλά επειδή έχει πάει αποσπασμένη στην πραγματικότητα οι ώρες για τον αναπληρωτή είναι 10. Το επιβεβαιώνει και ο διευθυντής. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, σε βάζουν άμεσα σε άλλο σχολείο για το υπόλοιπο ωρών? Σε χώνουν ολοήμερο μέχρι να βρεθεί κενό? Ξέρει κανείς? Μη δηλώσω τσάμπα σχολείο σε άλλη περιοχή αν λύνεται απλά το θέμα.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να απαντήσει κανείς σε αυτή σου την ερώτηση. Όλα είναι πιθανά. Μπορεί να σε στείλουν σε άλλο σχολείο, μπορεί να συμπληρώσεις στο ολοήμερο, μπορεί να μείνεις με αυτές τις ώρες και να πηγαίνεις και κάποιες μέρες στο γραφείο αν δεν υπάρχουν άλλες ώρες σε κάποιο άλλο σχολείο... Ίσως κάποιος αιρετός να γνωρίζει περισσότερα.
Καλημέρα σας.Γνωμες θα ήθελα, παρακαλώ, για το 1ο και 2ο Γυμνασιο Λέρου, καθώς και για το ΕΠΑΛ!