0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά οι εκπαιδευτικοί πρέπει να βγουνε στους δρόμους για μήνες με αυτά που μας κάνουν. Δεν το κάνουμε γιατί σκεφτόμαστε τα παιδιά και τις ώρες μαθημάτων που θα χαθούν.
Μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Τα κενά που βγάζουν οι εκάστοτε πρωτοβάθμιες στις παράλληλες στηρίξεις οι αριθμοί είναι σε επίπεδο μαθητών ή τμημάτων;
Δόθηκαν 28000 κενά από τις διευθύνσεις και τελικά μειωθηκαν με παρέμβαση από το υπουργείο στα 12000.
Ερώτηση, ενδεχομένως να μην μπορεί να απαντηθεί! Είμαι μόνο στους πίνακες της Γενικής ΠΕ02...πως μπορώ να δω, από αυτούς που είναι πάνω από εμένα, πόσοι είναι ΚΑΙ στον πίνακα της ειδικής;
Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο! Το έχω δει αυτό...η ερώτηση είναι...πόσοι είναι ΤΩΡΑ(πάνω από εμενα) ΚΑΙ στην ειδικη, δηλαδή μετα την α'φαση..γιατί στο σύνδεσμο που στείλατε είναι οι θέσεις μας ΠΡΟΝ την Α'φαση. Με συγχωρείτε αν σας μπέρδεψα! Δύσκολο να το βρω αυτό, σωστα;
Α ρε Σιακαβάρα, "αμάσητα" δημοσιεύεις ό,τι σου πουν, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Κλείδωσε λέει ο αριθμός των προσλήψεων σε 10.000. Ισχύει ή πέφτει ψιλό δούλεμα?
Ο συντάκτης τι εννοεί? Νομίζω πάει το δούλεμα σύννεφο για διορισμούς μέσα στο φθινόπωρο https://workenter.gr/erchontai-9-500-diorismoi-ekpaideftikon-to-fthinoporo-poioi-echoun-proteraiotita-833711