Rory21, geoarna, born21 και 34 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Magioladiti οπότε όταν ο άλλος πε86 ρωτάει με αγωνία αν θα πάρει την ειδικότητα της τότε δεν απαντάς μόνο ένταξη γιατί αυτό πατερμηνευεται. Απαντάς ότι λογικά ναι θα πάρει εφόσον καταγράφονται κενά στην παράλληλη. Έτσι κι αλλιώς παίρνουν. Τώρα αν δε γίνει, δεν έγινε και κάτι. Δε θα παρεξηγηθεί ο άλλος.
@patreas έχουμε κάποια αξιόπιστα νέα για τη γ' φάση;
Καλημέρα σε όλους αγχωμένους και μή! και χρόνια πολλά...Δεδομένα ξέρετε τι σημαίνει νομίζω.Τα συμπεράσματα που θα βγάλει κάποιος εξαρτώνται από τα δεδομένα που έχει αναλύσει. Φτωχά δεδομένα φτωχά αποτελέσματα.Γιαυτό βλέπουμε στο fb κάθε μέρα " είμαι πεχχ θέση 903849 δηλωμένη όλη η γη, έχω πιθανότητες;" Όταν ρωτάει κάποιος κάτι τέτοιο χωρίς να έχουμε δεδομένα για κενά - κάλυψη - γεωγραφική κατανομή/δήλωση υπολοίπων πως να του απαντήσεις χωρίς περιθώριο λάθους μεγαλύτερο από 50%; Σήμερα ξέρει κανείς να πει πόσα κενά έχουμε τελικά; Λέγανε 15κ, πήγε 7,5κ, δεν ήταν ούτε 7,5κ και στο χθεσινή εμφάνιση Ζαχ αναφέρθηκε για 3,5κ κενά. 3,5κ; 3,5;;; (όποτε ρώτησα για κενά δεν απάντησε κανείς γιατί ΔΕΝ ξέρει)Οπότε εγώ ο πε11 που είχα 700 κενά και τώρα δεν ξέρω πόσα είναι, μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη με τα όσα δεδομένα έχω από τις προηγούμενες φάσεις και απλά θα ελπίζω να αυξηθεί η κάλυψη (1/3 έδινε) για να έχω πιθανότητες. Πέρυσι είχα "πετύχει" με την βοήθεια των πινάκων του trust ότι μπαίνω Β Αθήνας με ευκολία, άσχετα που μπήκα σε πιο πάνω επιλογή γιατί δεν ήξερα ότι έχει κενό. Στους πίνακες του υπουργείου μετά είδα ότι έπιανα την Β Αθήνας όπως είχα υπολογίσει! Κόβω ΤΠΥ όποιος θέλει χαχαχα Μετέφερα τον τρόπο σκέψης μου. Βλέπετε δεν ρωτάω δεν λέω γενική / ειδική, απλά βάζω κάτω τι ξέρω και με κριτική σκέψη (δεν παρακολούθησα το work shop!) καταλήγω σε ένα συμπέρασμα με μέτριο λάθος μέσα! ΥΓ. εδώ μέσα μπήκα και εγώ έχοντας δει αναρτημένο μήνυμα στο φβ με υπογραφή patreas. Μπορώ να πω ότι από εδω μέσα έμαθα να υπολογίζω αν και πότε θα μπω. Στο fb γίνεται χαμός ενώ εδώ είναι πιο "εξειδικευμένα" τα πράγματα. Έτσι το βλέπω εγώ. ΥΓ2. όποιος θέλει να απολαύσει την συνέντευξη με τον αγαπημένο Λακασά και την Υπουργό μαςhttps://www.youtube.com/watch?v=5R5tofspBAc&t=1s
Και γιατί δεν λειτουργείς ανάποδα; Μπορείς να βρεις όλα τα λειτουργικά σου, αφού πολλές Δ/νσεις δεν τα αναρτούν, εφόσον προσθέσεις όσους αποσπάστηκαν προς οπουδήποτε (εξωτερικό, στελέχη εκπαίδευσης, ομοσπονδίες, φορείς, Δνσεις, ΠΡΟ-ΠΕΙ κλπ) μετά τον Ιούνιο 2025 + τη διαφορά συνταξιοδοτήσεις - διορισμοί +Δντες + Υποδ/ντες αναλογία . Μπορείς να δεις τις αποσπάσεις και τις "συνολικές απουσίες" του 2024 στο site της penafa.... Γιατί λες ότι έχεις 700 κενά και όχι 300 ή 1.000; Ψάξε λίγο δεν είναι πολύ δύσκολο
Ε; Θες να γίνεις viral ε;Γιατί να το κάνω όλο αυτό εφόσον με όσα δεδομένα έχω υπολογίζω με όσο το δυνατόν μικρότερο περιθώριο λάθους και δεν ρωτάω κάθε 2.34 ποστ; Αποσπάσεις και μεταθέσεις έψαξα λίγο στην α φάση. Τα κενά επίσης δεν τα δίνουν όλα σε κάθε φάση, οπότε μπορεί να ξέρω ότι έχει στην χ περιοχή αλλά στα αποτελέσματα της φάσης βλέπω αν το έδωσε η όχι. Τα κενά ήταν 700 περίπου. Σήμερα που να ψάξω δηλαδή; Που θα βρω ποια τμήματα συγχωνεύθηκαν ποιοι πήραν ώρες έξτρα για να δω πόσα έμειναν; Και το σημαντικότερο, βλέπω τι γίνεται σχολιάζω και εδώ που και που μπας και βοηθηθεί κανείς αλλά ξανά λέω:αν δεν πάρουμε απάντηση τύπου ναι / όχι δεν σταματάμε να ξαναματαρωτάμε τα ίδια λες και θα αλλάξει τίποτα.Πατρέας θα βγει στην ώρα του με τα δεδομένα του και θα δω αν μπαίνω η όχι!
Κάνε ό,τι θες, απλά σ' ενημερώνω ότι μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις από το 1.000 για παράδειγμα στους ΠΕ11 και εξηγούμαι:Αν θέλει κι ο @patreas ας διορθώσει...Λοιπόν έχεις σύμφωνα με αποφάσεις του 2023 >275 Δντες σχολείων στη ΔΕ και >223 Δντες στην ΠΕ. Μπορεί να μην είναι ολόκληρα λειτουργικά αλλά είναι τα περισσότερα ειδικά στη ΔΕ.Έχεις >268 στις Ομοσπονδίες και σύμφωνα με την απάντηση του Υφουπουργού Βλάση στον Τσιρώνη >300 στο πρόγραμμα κολύμβησης, αρά πλησιάζεις τα 1.000. Αν προσθέσεις και γύρω στους 40 αν θυμάμαι καλά στο εξωτερικό, Στους περίπου 40 Συμβούλους, αιρετούς, Δντες εκπαίδευσης, τον Δντη ΦΑ του Υπουργείου, φορείς, ΟΤΑ, Πανεπιστήμια κλπ κλπ + ελάχιστες άνευ αποδοχών ή μακροχρόνιες άδειες έχεις το νούμερο που ψάχνεις...αλλά είπαμε δε θες να ψάχνεις, θες τον patrea... Στην ΠΕ αν υπάρχει, που υπάρχει, οργανική στους ΠΕ11 και τους ΠΕ06 δεν σ' επηρεάζουν οι συγχωνεύσεις, το λειτουργικό θα δοθεί αργά ή γρήγορα. Στη ΔΕ μικροαλλαγές έχεις από πέρυσι στα τμήματα, είχες και σχεδόν 200 αποχωρήσεις ενώ στη ΔΕ έγιναν ελάχιστοι διορισμοί...Καλή επιτυχία!
Κατ εμέ το μόνο που κάνουμε είναι να περιμένουμε επίσημη ημερομηνία για την γ φάση όπως και αν τρέξει τελικά (γενική + ειδική, ειδική, γενική, γενική, ειδική)Την προηγούμενη της ημέρας (αργά το βράδυ) που θα τρέξει η φάση θα βγάλει ο Πατρέας τα κενά με τις καλύψεις (όπως κάνει συνήθως)Την ημέρα της φάσης θα επικρατήσει πανικός κλασικά και το μεσημεράκι θα βγούνε οι πίνακες.Μετά από όλο αυτό κάποιοι θα τα λέμε στο νήμα Δ φάση! Γενικά ο άνθρωπος γράφει όταν ξέρει κάτι και όταν "πρέπει". Το λέω περισσότερο γιατί αυτό έχω διαπιστώσει και για να μην περιμένετε άδικα καμιά φορά.Άσχετο αλλά στο fb κάποιοι φανατικοί έχουν κάνει προφίλ Patreas Hools νομίζω η κάπως έτσι! Θεοί!
Λέτε να γίνει Δ φάση; Οι αρμόδιοι λένε όχι.. εγώ λέω ναι γιατί απλά δε γίνεται διαφορετικά..
Kosrous αϋπνία το βράδυ πριν την ανακοίνωση προσλήψεων με παρηγοριά τον Πατρέα και κανένα αστείο στα social από αυτά τα ωραία των εκπαιδευτικών για να ξεχνιόμαστε.Και πανικουλης όταν θα ανοίγουμε το excel προσλήψεων.