0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητη catwoman δεν ξερω τι θεσεις και που τις ειδες αυτες...στον πινακα αναπληρωτων τα κοριτσια που εστειλαν με το δ κυμα εχουν σειρα μεχρι 182.Ολα φαινονται νορμαλ.Μηπως μπερδευεις τους πινακες ;Αναπληρωτες στελνουν απο τον πινακα αναπληρωτων.
Παράθεση από: catwoman στις Νοεμβρίου 07, 2007, 07:54:45 pmσυγχαρητηρια παιδια αλλα και εγω μια ερωτηση παρομοια με της συναδελφου πριν. Ειμαι 800 περιπου στον πίνακα πΕ06 και ειδα ννα καλουν ατομα με αριθμο 850 , 1234 ακομα και 2000. Πως γινεται αυτο ? Μηπως επειδη εγω στον νομο που εκανα χαρτια ειχαν συμπληρωθε τα κενα να υποθεσω? ???ι Catwoman καλημέρα!Αυτοί που ανέφερες είναι όντως τρίτεκνοι όμως η τελευταία που κάλεσαν με το χθεσινό κύμα είναι 810 στον πίνακα κ δεν είναι ούτε τρίτεκνη ούτε ειδική κατηγορία(το είδα στον πίνακα).Εγω πάλι είμαι 354 στον ενιαίο ΠΕ06 έχω βάλει ναι σε όλα κ τίποτα.Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται!Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτίσει please!(Ιωάννα τα φώτα σου!Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων )
συγχαρητηρια παιδια αλλα και εγω μια ερωτηση παρομοια με της συναδελφου πριν. Ειμαι 800 περιπου στον πίνακα πΕ06 και ειδα ννα καλουν ατομα με αριθμο 850 , 1234 ακομα και 2000. Πως γινεται αυτο ? Μηπως επειδη εγω στον νομο που εκανα χαρτια ειχαν συμπληρωθε τα κενα να υποθεσω? ???ι
Παιδιά, κι εγώ φέτος "ξεστραβώθηκα" παρακολουθώντας όλη αυτή την ιστορία και θέλω να βροντοφωνάξω για άλλη μια φορά Ioanna, Syrahm και όλοι οι άλλοι που ακούγατε τον πόνο μας και μας δίνατε τόσο χρήσιμες πληροφορίες όλα τα καλά του κόσμου να 'χετε!'Ισως επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω και πάλι εκ μέρους του μπέμπη όλα τα παιδιά για τις ευχές σας (το ντεμπούτο του το κάνει τελικά το Σάββατο!) Και στα δικά σας, είτε διορισμός είτε "μπουμπουκάκι"ή και τα δύο, το καλύτερο !!!Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε με τις απορίες, σήμερα παρουσιάστηκα στη Δευτεροβάθμια και αντί να διαλέξω σχολείο, με τοποθέτησαν εικονικά σε όποιο ήθελαν αυτοί και μου είπαν ότι θα τοποθετηθώ μετά την άδειά μου όπου υπάρχει κενό. Έτσι γίνεται άραγε, εγώ νόμιζα ότι θα κατοχύρωνα τη θέση μου σε ένα σχολείο το οποίο θα επέλεγα με βάση τα κοινωνικά κριτήρια που λέγαμε... Από την άλλη καταλαβαίνω ότι τώρα θα πάνε 2 ωρομίσθιοι στη θέση μου, τους οποίους είναι κρίμα από το Θεό να τους πάρουν μόνο μέχρι το Φεβρουάριο, όταν θα επιστρέψω, ενώ εμένα λέει μπορεί να με βάλουν ακόμα και γραμματειακή υποστήριξη αν δεν προκύψει τότε κενό. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό