0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ως υπεύθυνος του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου, έχω σιχαθεί. Έχω καντατήσει εργοδότης! να ορίζω στον καθένα πότε θα δουλέψει δηλαδή; έλεος. σιγά το μεγάλο ωράριο που έχουμε, από 16 έως 21 ώρες εβδομαδιαίως. Τι να πουν στο υπόλοιπο δημόσιο δηλαδή που τους το αύξησε κιόλας και δεν έχουν και τα Χριστούγεννα, πάσχα καλοκαίρια κλπ;Να μου λένε γιατί με έβαλες 7η ώρα; γιατί έχω ένα κενό; γιατί έχω 2 ώρες συνεχόμενα κλπ κπΤι είμαι εγώ δηλαδή ? ο προισταμενος ή ο εργοδότης;Αι στο καλό. Θα χαρώ αν μας υποχρεώσει 8-2 όλους κάθε μέρα και να χτυπάμε και κάρτα!1000 φορές να μπει αξιολόγηση μπας και εκλείψει η σαπίλα και η ρεμούλα. Αξιολόγηση σε βασικά, μετρήσημα και αντικειμενικά πράγματα, όπως τι ώρα έρχεται και τι ώρα φεύγει κάποιος!Μου λέει συνάδελφος, αν μπορείς μην με βάζει ποτε 1η ώρα.Και όταν του είπα το γιατί μου απάντησε "γιατί δεν προλαβαίνω να έρχομαι"!!!Είμαστε απαράδεκτοι. Μήπως το είπε γιατί κατήργησε (ή θα καταργήσει) αυτό το εξεφτελιστικό για τους δημοσίους υπαλλήλους επίδομα για να πηγαίνεις έγκαιρα στη δουλειά;
Εγώ θα συμφωνήσω με την διενέργεια της συνέλευσης και την ενημέρωση των μαθητών το απόγευμα.Είναι καλύτερα και για τους γονείς και δεν χάνονται διδακτικές ώρες από το πρωινό πρόγραμμα...
γιατι χαρακτηριζεις την κατασταση τραγική? Δηλαδη το πρωι μπορουσαν να πηγαινουν αφου δουλευαν και οι δυο γονεις?Μια χαρα ειναι και παρα πολυ σωστο το μετρο!
1ο ερώτημα: όταν λέει αναπλήρωση στα διδακτικά καθήκοντα εννοεί το ίδιο μάθημα σωστά ? δηλαδή την ίδια ειδικότητα?2ο ερώτημα: ο συνάδελφος αφού να πάρει διδακτική ώρα και έχει συμπληρωμένο το ωράριο του θα πάρει υπερωρία ?
Παράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 07:36:17 pm1ο ερώτημα: όταν λέει αναπλήρωση στα διδακτικά καθήκοντα εννοεί το ίδιο μάθημα σωστά ? δηλαδή την ίδια ειδικότητα?2ο ερώτημα: ο συνάδελφος αφού να πάρει διδακτική ώρα και έχει συμπληρωμένο το ωράριο του θα πάρει υπερωρία ?αυτό ισχύει ούτως ή άλλως και με τον 1566... αυτό που ίσως δεν καταλάβατε είναι ότι η παραμονή στο σχολείο πλέον 8-2 γίνεται υποχρεωτική ( και όχι μόνο εφόσον υπάρχουν διοικητικές εργασίες και δεν ξεπερνούν τις τόσες ώρες τη μέρα κτλ κτλ κτλ )και άρα δεν θα πληρώνεται και η υπερωρία...
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:29:24 pmΕγώ θα συμφωνήσω με την διενέργεια της συνέλευσης και την ενημέρωση των μαθητών το απόγευμα.Είναι καλύτερα και για τους γονείς και δεν χάνονται διδακτικές ώρες από το πρωινό πρόγραμμα... Να φροντίσουμε μόνο να είναι ημέρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά, μην τους βάλουμε και σε δίλημμα Ο γονιος που διαμαρτύρεται για τις 13.30 το μεσημέρι θα διαμαρτυρηθεί και για τις 5.30 με το ίδιο επιχείρημα, ότι η δουλειά στον ιδιωτικό/ελεύθερο τομέα λήγει μετά τη δύση του ηλίου και εν τω μεταξύ θα έχει απωλεστεί και η γονική άδεια...edit μετά το πρώτα ο μαθητής ήρθε και το πρώτα η σχολική μονάδα. Πολύ στον πρωταθλητισμό το έχουν ρίξει στο υπ.παιδείας.
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:55:42 pmΠαράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 04:29:24 pmΕγώ θα συμφωνήσω με την διενέργεια της συνέλευσης και την ενημέρωση των μαθητών το απόγευμα.Είναι καλύτερα και για τους γονείς και δεν χάνονται διδακτικές ώρες από το πρωινό πρόγραμμα... Να φροντίσουμε μόνο να είναι ημέρες που είναι κλειστά τα μαγαζιά, μην τους βάλουμε και σε δίλημμα Ο γονιος που διαμαρτύρεται για τις 13.30 το μεσημέρι θα διαμαρτυρηθεί και για τις 5.30 με το ίδιο επιχείρημα, ότι η δουλειά στον ιδιωτικό/ελεύθερο τομέα λήγει μετά τη δύση του ηλίου και εν τω μεταξύ θα έχει απωλεστεί και η γονική άδεια...edit μετά το πρώτα ο μαθητής ήρθε και το πρώτα η σχολική μονάδα. Πολύ στον πρωταθλητισμό το έχουν ρίξει στο υπ.παιδείας.Κυριακη πρωι 11-13. Ολοι μπορουν. Εκλεισε!
Διαφωνώ σ΄αυτό. Εμένα ας πούμε θα με βόλευε πολύ καλύτερα να πάω για βαθμούς το απόγευμα.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 07:41:25 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 07:36:17 pm1ο ερώτημα: όταν λέει αναπλήρωση στα διδακτικά καθήκοντα εννοεί το ίδιο μάθημα σωστά ? δηλαδή την ίδια ειδικότητα?2ο ερώτημα: ο συνάδελφος αφού να πάρει διδακτική ώρα και έχει συμπληρωμένο το ωράριο του θα πάρει υπερωρία ?αυτό ισχύει ούτως ή άλλως και με τον 1566... αυτό που ίσως δεν καταλάβατε είναι ότι η παραμονή στο σχολείο πλέον 8-2 γίνεται υποχρεωτική ( και όχι μόνο εφόσον υπάρχουν διοικητικές εργασίες και δεν ξεπερνούν τις τόσες ώρες τη μέρα κτλ κτλ κτλ )και άρα δεν θα πληρώνεται και η υπερωρία... νομίζω δεν κατάλαβες ότι λέει αναπλήρωση στα "διδακτικά" και το διδακτικό ωράριο όταν ξεπερνιέται τότε μπαίνει υπερωρία, δεν μιλάει σκέτο απασχόληση. αν έλεγε απασχολεί τότε οκ
και την επομενη θα πας "εφεδρεια"....διαλεξε