0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_3086.htmlΗ προπαγάνδα συνεχίζεται.
Για το θέμα των θερινών διακοπών, να προσθέσω ότι έχει να κάνει και με τη χώρα. Στις βόρειες χώρες έχουν λιγότερες θερινές διακοπές, αλλά έχουν πρόσθετες διακοπές το χειμώνα και ενδιάμεσα. Εδώ που δεν έχουμε βαρύ χειμώνα, αλλά έχουμε ζεστό καλοκαίρι, λογικό είναι να γίνεται το αντίθετο. Και το συνολικό αποτέλεσμα είναι περίπου το ίδιο έτσι κι αλλιώς.
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 15, 2011, 02:33:19 pmΓια το θέμα των θερινών διακοπών, να προσθέσω ότι έχει να κάνει και με τη χώρα. Στις βόρειες χώρες έχουν λιγότερες θερινές διακοπές, αλλά έχουν πρόσθετες διακοπές το χειμώνα και ενδιάμεσα. Εδώ που δεν έχουμε βαρύ χειμώνα, αλλά έχουμε ζεστό καλοκαίρι, λογικό είναι να γίνεται το αντίθετο. Και το συνολικό αποτέλεσμα είναι περίπου το ίδιο έτσι κι αλλιώς.ρε παιδια δεν εχετε καταλαβει κατι...στα δημοσιευματα για τις διακοπες δεν τους πειραζει η διαρκεια...τους πειραζει το οτι ειναι διακοπες επι πληρωμη...κατσε σου λεει 3 μηνες αλλα να πληρωνεσαι για 9 οχι για 12...κουνια που τους κουναγε...
... Πολυ περισσοτερο θα ειχαμε το σεβασμο της κοινωνιας αν κι εμεις ειχαμε την ανωτεροτητα που αρμοζει σ'εναν εκπαιδευτικο
δηλαδή δεν ξέρετε ούτε έναν εκπαιδευτικό που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του κι ως τώρα δεν υπήρχε τρόπος να ελεγχθεί;Ούτε έναν που με την αδιαφορία του υπό το βάρος των χρόνων,αν και πεισματικά παίρνει κατευθύνσεις,να στέλνει τους μαθητές του σούμπιτους στα φροντιστήρια;Ούτε έναν που να μην πηγαίνει στην εφημερία;Που να μην γκρινιάζει για το ότι θα πρέπει να επιτηρήσει στις πανελλήνιες,λες και είναι δουλειά του φούφουτου;Που να διορθώνει τα γραπτά με χρονοκαθυστέρηση ρεκόρ;Γυμναστή με ρούχα αμπιγιέ εν ώρα εργασίας;Με άδεια ασθενείας και σε ραντεβού;Με προβληματική προσωπικότητα,με τη βρωμιά να αναδύεται από την απλυσιά και χωρίς κανείς να μπορεί να παρέμβει;Με ιδιαίτερα,αν όχι στον ίδιο,στη γυναίκα του που υπηρετεί σε άλλο σχολείο του δήμου,έτσι για να τηρούμε τα προσχήματα;Που να μαλώνει με τους υπολοίπους για την κατανομή ωρών,διότι απαιτεί να γυρίζει νωρίς ή να ξυπνά αργά;Που να έχει ιδιαίτερες περιπτώσεις στην τάξη του αλλά να αφήνεται στο ωχ αδερφέ;Καλά,μόνο εγώ τα έχω συναντήσει όλα αυτά στα 4 χρόνια που είμαι στα σχολεία;