0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα όλα αυτά εννοείται ότι ισχύουν,για να το λέτε,όπως και χειρότερα και σε όλους τους κλάδους,το 8ωρο όμως ή οι λιγότερες διακοπές πώς θα βελτιώσουν την κατάσταση;
Όλα τα κακά ισχύουν γιατι τα ανεχονται διευθυντες και προιστάμενοι και τα κάνουν τα κομματόσκυλα του σχολείου.Αυτοί που ξέρουν ότι δεν θα τους πουν τίποτα γιατι είναι συνδικαλιστές ή μελη του κομματος.¨Ξερεις ποιος ειμαι εγώ;¨.Και αν τους καταγγείλεις εσύ ή οι γονείς τα κουκουλώνουν....
Παράθεση από: katiastayros στις Αυγούστου 16, 2011, 09:59:39 pmΌλα τα κακά ισχύουν γιατι τα ανεχονται διευθυντες και προιστάμενοι και τα κάνουν τα κομματόσκυλα του σχολείου.Αυτοί που ξέρουν ότι δεν θα τους πουν τίποτα γιατι είναι συνδικαλιστές ή μελη του κομματος.¨Ξερεις ποιος ειμαι εγώ;¨.Και αν τους καταγγείλεις εσύ ή οι γονείς τα κουκουλώνουν....Πολύ απλοϊκό το "όλα τα κάνουν τα κομματόσκυλα". 'Ότι και να λέμε για ελέγχους και αξιολογήσεις, η συνέπεια στο εκπαιδευτικό έργο είναι πρώτα και κύρια θέμα συνείδησης! Αν δεν έχεις συνείδηση του έργου που οφείλεις να επιτελείς, καμιά αξιολόγηση και κανένας μπαμπούλας δεν πρόκειται να σε συνετίσει.
Τα έχουμε πει και ξαναπεί. Λύσεις βελτίωσης στην δημόσια εκπαίδευση υπάρχουν. Η αντίστοιχη βούληση από την εκάστοτε ηγεσία σε επίπεδο υπουργείου,