0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω δει 22 χμ σε μία μέρα. Ίσα που προλάβαινε ο συνάδελφος να τελειώσει 3η ώρα από το ένα σχολείο για να μπει 5η ώρα στο άλλο.
Για μεγάλες αποστάσεις δεν νομίζω να μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας. Είναι υποχρεωμένος από όσο ξέρω να αλλάξει το πρόγραμμα του σχολείου.Μου είχε τύχει και εμένα παράξενος διευθυντής να επιμένει να πηγαίνω σε 2 σχολεία για να μην αλλάξει το πρόγραμμα (ενώ δεν χρειάζονταν μεγάλες αλλαγές για τη 1 ώρα που ήμουν εκεί).Τα δύο σχολεία απείχαν κανένα 20λεπτο αν πήγαινες μέσα από κάτι χωράφια με το αυτοκίνητο αλλά πάνω από μία ώρα αν έπαιρνες τα 2 λεωφορεία που έπρεπε (δεν υπήρχε απευθείας).Του είπα ότι θα παίρνω επίτηδες το λεωφορείο και θα αργώ. Πήγα και στο τέλος της ώρας μία φορά και ήθελε δεν ήθελε το άλλαξε αμέσως.
μετά, και μιλάμε πάντα για λίγες ώρες προς συμπλήρωση ωραρίου (όχι ολόκληρα κενά), συνήθως χωρίς να γίνονται και αιτήσεις (αν και κανονικά προβλέπεται )γενικά η σειρά είναι:http://www.pde.gr/index.php?topic=29107.msg689129#msg689129
Και στις συμπληρώσεις σε βάζουν όπου αυτοί θέλουν...
Ερώτηση: Σε ενα σχολείο καλυπτεις τις μισές σου ώρες με Α ανάθεση (πε04.02) αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλος καλυπτεις και με το παραπανω με
Τοποθετηση σε σχολειο 10 ωρες με 8 μορια, 5 ωρες σε σχολειο με 2 μορια και 6 ωρες σε σχολειο με 2 μορια. Ποια μορια παιρνει ο εκπαιδευτικος; αναλογικα;