0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα και καλη χρονια. Πριν κλεισουν τα σχολεια ειχα φτασει στη δευτερη ενοτητα των ηθικων. Πιστευετε οτι ειμαι πισω? Διοτι ετσι χαρακτηριστηκε απο τη διευθυνση. Κ τωρα με την εβδομαδα που χαθηκε..
Κι εγω απορησα. Πρωτη χρονια σε αυτη τη διευθυνση.. τελοσπαντων, ευχαριστω για την απαντηση. Προχωρω σχετικα γρηγορα η αληθεια ειναι γιατι δεν εχω καμια ανταποκριση απο τα παιδια, εκτος απο δυο-τρια?? Καθε χρονια και χειροτερα απο αποψη επιπεδου..
Μια απορία έχω: Στην 1η ενότητα των Ηθικών Νικομαχείων, ακολουθείτε το study4exams, που μιλάει για επαγωγικό συλλογισμό ή την άλλη άποψη για παραγωγικό συλλογισμό; Έχω μπερδευτεί. Κάνω το μάθημα μετά από αρκετά χρόνια και απ΄ ό,τι θυμάμαι δεν αναφέραμε τον συγκεκριμένο συλλογισμό του study4exams...
Φωτεινή 82, ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχω μπερδευτεί ακόμη περισσότερο. Η συνάδερφος που κάνει αρχαία στο άλλο τμήμα δέχεται μόνο επαγωγικό συλλογισμό σε αυτή την ενότητα, και γενικά στα Ηθικά Νικομάχεια και όχι παραγωγικούς. Οι μαθητές από την άλλη μου έφεραν σημειώσεις από τα φροντιστήρια με άλλους συλλογισμούς και όχι αυτόν που τους έδωσα εγώ. Καμία βοήθεια;
Καλησπέρα σας! Μήπως γνωρίζει κάποιος τι έπεσε ΟΕΦΕ φέτος; Ευχαριστώ πολύ
Πώς μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε;